Wining en dining aan het Noordereinde in 's-Graveland, centraal in het gooi

Telefonisch reserveren? 035-6561661

Zoutbewust menu

Openingstijden:

Dagelijks voor lunch & diner van 12.00 - 23.00 uur

Zoutbewust menu

Restaurant Driedaagse i.s.m. De Nierstichting

7 t/m 9 maart 2017

driegangen zoutbewust tasting menu € 36,50*

menu ‘De ongezouten waarheid’

corvina, aangemaakt met groene appel, radijs, rettich, biet

***

skrei, antiboise, polenta, gepofte rode ui, paprika

***

limoen cibouste, vanille ijs, gel van bloedsinaasappel, crumble, kletskop

* Wij steunen de Nierstichting met € 2,50 per couvert

Reserveer direct

Bekijk onze video!

Foto van terras

Restaurant Driedaagse ‘Proef de ongezouten waarheid’ op 7, 8 en 9 maart

Kom op 7,8 en 9 maart proeven hoe smaakvol zoutbewust kan zijn! Tijdens de ‘Proef de ongezouten waarheid’ driedaagse serveert…

Foto van terras

Charity Dinner voor Terre des Hommes

Op 23 maart vindt het Sweet & Sour Charity Dinner plaats voor Terre des Hommes bij restaurant Vlaar. Deze bijzondere avond wordt…

Foto van terras

Chef’s Table; nieuw catering concept

Chef’s Table is een nieuw cateringconcept van restaurant Vlaar voor bedrijven en particulieren in het gehele Gooi & Vechtstreken en…

Foto van terras

Restaurant Driedaagse ‘Proef de ongezouten waarheid’ op 7, 8 en 9 maart

Kom op 7,8 en 9 maart proeven hoe smaakvol zoutbewust kan zijn! Tijdens de ‘Proef de ongezouten waarheid’ driedaagse serveert…

Lees meer

Foto van terras

Charity Dinner voor Terre des Hommes

Op 23 maart vindt het Sweet & Sour Charity Dinner plaats voor Terre des Hommes bij restaurant Vlaar. Deze bijzondere avond wordt…

Lees meer

Foto van terras

Chef’s Table; nieuw catering concept

Chef’s Table is een nieuw cateringconcept van restaurant Vlaar voor bedrijven en particulieren in het gehele Gooi & Vechtstreken en…

Lees meer