Wining en dining aan het Noordereinde in 's-Graveland, centraal in het gooi

Telefonisch reserveren? 035-6561661

Lunch

Openingstijden:

Dagelijks voor lunch & diner van 12.00 - 23.00 uur

Lunch

Wij zijn dagelijks voor de lunch geopend vanaf 12 uur. Er wordt een dagelijks wisselend 2- of 3-gangen lunchmenu Vlaar aangeboden, dat is gebaseerd op verse seizoen producten. Daarnaast kunt u à la carte lunchen, bekijk hier onze lunchkaart.

Restaurant Vlaar ligt in het landelijke ’s-Graveland, naast Hilversum. Het restaurant en het aangelegen koetshuis dateren uit de 17e eeuw maar het interieur oogt stijlvol en modern. Met een toonaangevende keuken van culinair hoog niveau is restaurant Vlaar ruim inzetbaar voor al uw zakelijke en private dining bijeenkomsten.  Onze verse keuken onderscheidt zich culinair op versheid, creativiteit en een unieke smaakbeleving. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Restaurant Vlaar behoort inmiddels tot de top 500 van Nederland en wordt genoemd in alle toonaangevende culinaire gidsen zoals het magazine Lekker en GaultMillau.

Er wordt uitsluitend met verse, pure en duurzame kwaliteitsproducten gewerkt zoals truffel, coquilles en zeetong. De witte brigade kookt met het seizoen mee en werkt met dagverse ingrediënten. Alles is huisgemaakt. De menukaart verandert dan ook regelmatig. De slogan Wining & Dining vertaalt zich in een uitgebreid en kwalitatief assortiment wijnen.

Steeds meer zakelijke gasten, onder andere uit de mediawereld, weten restaurant Vlaar te vinden voor business doeleinden.  Met mooi weer serveren wij de lunch op ons lommerrijke terras. Met veel en gratis parkeergelegenheid voor de deur bieden wij zeven dagen per week een fantastische lunchlocatie centraal in het Gooi. De 2-gangen business lunch kan naar wens binnen een uur worden geserveerd.  Bekijk hier onze lunchkaart.

 

Reserveer direct

Bekijk onze video!

Foto van terras

Restaurant Driedaagse ‘Proef de ongezouten waarheid’ op 7, 8 en 9 maart

Kom op 7,8 en 9 maart proeven hoe smaakvol zoutbewust kan zijn! Tijdens de ‘Proef de ongezouten waarheid’ driedaagse serveert…

Foto van terras

Charity Dinner voor Terre des Hommes

Op 23 maart vindt het Sweet & Sour Charity Dinner plaats voor Terre des Hommes bij restaurant Vlaar. Deze bijzondere avond wordt…

Foto van terras

Chef’s Table; nieuw catering concept

Chef’s Table is een nieuw cateringconcept van restaurant Vlaar voor bedrijven en particulieren in het gehele Gooi & Vechtstreken en…

Foto van terras

Restaurant Driedaagse ‘Proef de ongezouten waarheid’ op 7, 8 en 9 maart

Kom op 7,8 en 9 maart proeven hoe smaakvol zoutbewust kan zijn! Tijdens de ‘Proef de ongezouten waarheid’ driedaagse serveert…

Lees meer

Foto van terras

Charity Dinner voor Terre des Hommes

Op 23 maart vindt het Sweet & Sour Charity Dinner plaats voor Terre des Hommes bij restaurant Vlaar. Deze bijzondere avond wordt…

Lees meer

Foto van terras

Chef’s Table; nieuw catering concept

Chef’s Table is een nieuw cateringconcept van restaurant Vlaar voor bedrijven en particulieren in het gehele Gooi & Vechtstreken en…

Lees meer