Wining en dining aan het Noordereinde in 's-Graveland, centraal in het gooi

Telefonisch reserveren? 035-6561661

Openingstijden:

Dagelijks voor lunch & diner van 12.00 - 23.00 uur

« Terug naar nieuws

Chef’s Table; nieuw catering concept

Chef’s Table is een nieuw cateringconcept van restaurant Vlaar voor bedrijven en particulieren in het gehele Gooi & Vechtstreken en biedt catering op locatie op basis van live cooking waarbij de kwaliteit van het eten en drinken altijd op nummer één staat.

Concept

Chef’s Table richt zich op het verzorgen van aangeklede borrels, walking lunch of walking dinner bij mensen thuis of bij bedrijven en biedt live cooking met de Chef’s Table, een mobiel kookmeubel. Vooraf bepaalt men het assortiment hapjes en gerechten die een kok uit het Vlaar team ter plaatse komt bereiden en presenteren. Dit kan worden aangevuld met een drankarrangement, gastvrije bediening en statafels naar wens. Bij grotere groepen is het mogelijk om meer Chef’s Tables te plaatsen.

Concept
Chef’s Table richt zich op het verzorgen van aangeklede borrels, walking lunch of walking dinner bij mensen thuis of bij bedrijven en biedt live cooking op locatie met de Chef’s Table, een mobiel kookmeubel. Vooraf bepaalt men het assortiment hapjes en gerechten die een kok uit het Vlaar team ter plaatse komt bereiden en presenteren. Dit kan worden aangevuld met een drankarrangement, gastvrije bediening en statafels naar wens. Bij grotere groepen is het mogelijk om meer Chef’s Tables te plaatsen.

Ontvang direct een offerte

Je kiest van onze menukaart een aantal gerechtjes voor bijvoorbeeld een bedrijfsborrel zoals oesters, meloen/gin/pulled pork, bisque met krab, steak tartaar/gepofte en rode ui, of aardappelsoep/Hollandse garnaal. Bekijk hier de complete menukaart en maak een keuze uit de gerechten. Vul het aanvraagformulier in en krijg direct inzicht in de mogelijkheden en kosten. U kunt ook een offerte op maat opvragen. Neem hiervoor rechtstreeks contact met ons op via marijn@restaurantvlaar.nl.

Contact
Meer informatie? Bel met 035 – 656 1661 en vraag naar Arlo Vlaar of Marijn Bierhorst voor een offerte. U kunt ook een mail sturen naar marijn@restaurantvlaar.nl en wij nemen per omgaande contact met u op!

Reserveer direct
Foto van terras

Restaurant Driedaagse ‘Proef de ongezouten waarheid’ op 7, 8 en 9 maart

Kom op 7,8 en 9 maart proeven hoe smaakvol zoutbewust kan zijn! Tijdens de ‘Proef de ongezouten waarheid’ driedaagse serveert…

Foto van terras

Charity Dinner voor Terre des Hommes

Op 23 maart vindt het Sweet & Sour Charity Dinner plaats voor Terre des Hommes bij restaurant Vlaar. Deze bijzondere avond wordt…

Foto van terras

Chef’s Table; nieuw catering concept

Chef’s Table is een nieuw cateringconcept van restaurant Vlaar voor bedrijven en particulieren in het gehele Gooi & Vechtstreken en…