« Terug naar nieuws

Gezocht: junior kok om ons team te versterken

Wij zoeken per direct een jonge en enthousiaste kok om ons keukenteam te komen versterken. Ben jij een junior zelfstandig werkend kok en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een toonaangevend restaurant waar plezierig werken en optimaal presteren hand in hand gaan? Beheers je de basistechnieken, heb je passie voor het culinaire vak, ben je serieus en leergierig en een echte teamplayer? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met chef Danny Rijs via tel. 035-6561661 of stuur je cv naar info@restaurantvlaar.nl.

Restaurant Vlaar staat voor warm, stoer, vers en stijlvol. Lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Ons keukenteam onder leiding van chef-kok Danny Rijs kookt op een creatieve en vernieuwende manier frisse, pure en verse gerechten. De gastvrije brigade staat zeven dagen per week voor je klaar voor lunch, diner, vergaderen en private dining.

Basis is de Franse keuken met een modern en soms Aziatisch accent. Er wordt met de seizoenen meegekookt en alles is huisgemaakt. Naast onze kaart serveren wij voor zowel lunch als diner een gastronomisch surprise menu van twee- tot zesgangen dat dagelijks wisselt en is gebaseerd op verse seizoen producten. Restaurant Vlaar behoort tot de top 500 van Nederland en is bekroond met 12 GaultMillau punten.

Restaurant Vlaar ligt in het idyllische ’s-Graveland bij Hilversum. Deze prachtige locatie centraal in het Gooi biedt veel en gratis parkeergelegenheid voor de deur en een groot terras in een geweldige omgeving. Het restaurant is gestyled met een modern, stijlvol en comfortabel interieur.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken. Restaurant Vlaar is een erkend leerbedrijf bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en heeft regelmatig stageplaatsen beschikbaar voor studenten van horecaopleidingen in zowel de keuken als in de bediening. Kijk hier voor meer informatie over onze actuele vacatures.

 

Foto van terras

Oester Lounge: van 14 tot 17 september

Het oesterseizoen is weer begonnen! Om dit te vieren organiseren wij van donderdag 14 tot en met zondag 17 september aanstaande de…

Foto van terras

Gezocht: junior kok om ons team te versterken

Wij zoeken per direct een jonge en enthousiaste kok om ons keukenteam te komen versterken. Ben jij een junior zelfstandig…

Foto van terras

De Tasting Room: nieuwe privé ruimte

Restaurant Vlaar introduceert de Tasting Room: een nieuwe exclusieve privé ruimte  aan het water die is voorzien van een moderne kookunit.…