Wining en dining aan het Noordereinde in 's-Graveland, centraal in het gooi

Telefonisch reserveren? 035-6561661

Openingstijden:

Dagelijks voor lunch & diner van 12.00 - 23.00 uur

« Terug naar nieuws

Vier Moederdag culinair

Zondag 14 mei is het Moederdag! Verras haar met een heerlijke lunch of diner in ons restaurant of bij mooi weer op ons vernieuwde terras. Onze gedreven keukenbrigade serveert op deze dag een extra feestelijk surprise menu. Dit dagelijks wisselende menu wordt aangeboden van twee- tot zesgangen en is gebaseerd op verse seizoen producten. Onze bediening schenkt naar wens bijpassende wijnen bij de verschillende gangen.
Kijk hier voor meer info over de menu’s of onze kaart: Menu’s / Lunchkaart / Dinerkaart

Restaurant Vlaar ligt centraal in het Gooi in ‘s-Graveland naast Hilversum en is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner met ruime en gratis parkeergelegenheid, een heerlijk en stijlvol ingericht terras en een prachtige privé ruimte. Wij koken naar de Franse keuken met een modern accent. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt.

Reserveer uw tafel via onze online button of bel ons op tel. 035 – 656 1661. Ons team zal er alles aan doen om haar een onvergetelijke dag te bezorgen!

Reserveer direct
Foto van terras

Vlaar catering voor zomerevenementen: live cooking op locatie

Op zoek naar een onderscheidende cateraar voor uw tuinfeest of zomerborrel op de zaak? Wij verzorgen luxe catering in onder…

Foto van terras

Gezocht: leerling gastvrouw/-heer en stagiaires in de bediening

Voor het schooljaar 2017- 2018 hebben we nog plaats voor een gemotiveerde en enthousiaste BBL-leerling voor de bediening (niveau II…

Foto van terras

Geslaagd? Restaurant Vlaar trakteert!

Als jij bent geslaagd voor je eindexamen, kun je in de hele maand juni gratis bij ons lunchen of dineren…