« Terug naar nieuws

Vlaar Festival: culinair feest gaat 25 augustus van start

Het Vlaar Festival is weer in aantocht! Geniet voor een aantrekkelijke prijs van een bijzonder menu van chef Danny Rijs en zijn team van vrijdag 25 augustus tot en met zondag 3 september 2017. Zowel tijdens lunch en diner serveren wij een feestelijk chef’s menu vanaf 4-gangen voor slechts € 29,50. Check het menu hier.

Restaurant Vlaar staat al jaren in de culinaire top-500 van Nederland en ligt centraal in Nederland in het landelijke ‘s-Graveland naast Hilversum. Bij mooi weer serveren wij op ons recent vernieuwde terras in mediterrane sfeer.

Proef! 
Tijdens dit culinaire evenement kunt u meer gangen bestellen voor een extra prijs van slechts € 5 per gang en uw menu uitbreiden tot een compleet zesgangen menu voor slechts € 39,50.

Reserveer snel
Tijdens het Vlaar Festival serveren wij tijdens weekenddagen (vrijdag, zaterdag en zondag) alleen het Vlaar Festival menu. Op doordeweekse dagen kunt u ook à la carte eten. Heeft u vegetarische of dieetwensen? Geef dit dan aan ons door bij uw reservering. U kunt via deze site reserveren of via tel. 035 – 656 1661. Restaurant Vlaar is zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen en private dining.

 

Foto van terras

De Tasting Room: nieuwe privé ruimte

Restaurant Vlaar introduceert de Tasting Room: een nieuwe exclusieve privé ruimte  aan het water die is voorzien van een moderne kookunit.…

Foto van terras

Vlaar Festival menu bekend

Tijdens het Vlaar Festival van 24 augustus tot en met 3 september a.s. serveren wij zowel tijdens lunch als diner…

Foto van terras

Grootste wijnkaart van Nederland

Restaurant Vlaar en Best of Wines gaan een van de grootste assortimenten in exclusieve wijnen in West-Europa toegankelijk maken voor…