Wining en dining aan het Noordereinde in 's-Graveland, centraal in het gooi

Telefonisch reserveren? 035-6561661

Chef’s Table

Openingstijden:

Dagelijks voor lunch & diner van 12.00 - 23.00 uur

Chef’s Table

Chef’s Table biedt catering op locatie op basis van live cooking voor bedrijven en particulieren in het Gooi. Bent u op zoek naar een onderscheidende cateraar in het Gooi? Onze topkoks bereiden thuis of op uw bedrijf de heerlijkste hapjes en gerechten voor uw borrel, walking lunch of walking dinner. Wij staan garant voor kwaliteit, versbeleving en optimale service en nemen zo alle zorg uit handen.

Live cooking

Het concept is simpel en doeltreffend: u bepaalt vooraf het assortiment hapjes of gerechten (check de menukaart hier: Chef’s Table button). Onze kok bereidt deze aan de chef’s table (een luxe mobiele werktafel die we bij u plaatsen) en serveert deze ter plaatse aan uw gasten. Live cooking dus met een hoge versbeleving! Wij vullen dit naar wens aan met een drankarrangement, gastvrije bediening en statafels.

Online offerte 

Krijg direct inzicht in de mogelijkheden en kosten via de Chef’s Table button op deze pagina. Kies voor het soort evenement (borrel, walking lunch, walking dinner of evenement op maat) en maak een keuze uit de menukaart. Vul het aanvraagformulier in en ontvang snel en gemakkelijk een online offerte. Meer informatie? Bel met 035 – 656 1661 en vraag naar Arlo Vlaar of Marijn Bierhorst.

Catering bestellen?

Bekijk onze video!

Foto van terras

Restaurant Driedaagse ‘Proef de ongezouten waarheid’ op 7, 8 en 9 maart

Kom op 7,8 en 9 maart proeven hoe smaakvol zoutbewust kan zijn! Tijdens de ‘Proef de ongezouten waarheid’ driedaagse serveert…

Foto van terras

Charity Dinner voor Terre des Hommes

Op 23 maart vindt het Sweet & Sour Charity Dinner plaats voor Terre des Hommes bij restaurant Vlaar. Deze bijzondere avond wordt…

Foto van terras

Chef’s Table; nieuw catering concept

Chef’s Table is een nieuw cateringconcept van restaurant Vlaar voor bedrijven en particulieren in het gehele Gooi & Vechtstreken en…

Foto van terras

Restaurant Driedaagse ‘Proef de ongezouten waarheid’ op 7, 8 en 9 maart

Kom op 7,8 en 9 maart proeven hoe smaakvol zoutbewust kan zijn! Tijdens de ‘Proef de ongezouten waarheid’ driedaagse serveert…

Lees meer

Foto van terras

Charity Dinner voor Terre des Hommes

Op 23 maart vindt het Sweet & Sour Charity Dinner plaats voor Terre des Hommes bij restaurant Vlaar. Deze bijzondere avond wordt…

Lees meer

Foto van terras

Chef’s Table; nieuw catering concept

Chef’s Table is een nieuw cateringconcept van restaurant Vlaar voor bedrijven en particulieren in het gehele Gooi & Vechtstreken en…

Lees meer