SOSO fleur de sel

SOSO fleur de sel

SOSO fleur de sel – natuurlijk en puur zeezout voor de culinaire liefhebber in bijzondere design verpakking in moderne kleuren. Een ideaal cadeau om te geven aan iedereen die van lekker eten houdt!

 

SOSO is in ons restaurant te koop in de volgende smaken:
Hierbas / Chili / Picante / Desert / Mamma / Dulce / Rosa € 10,95
Azafran / Trufa € 11,95
Piementa Amuhada / Brasssa / Cassandra / Electra / Pandora / Minerva € 13,75
Limon & pimienta / Sabor Espagnol € 16,50

Hierbas
Flor de Sal Hierbas is een heerlijk mengsel van Mediterrane kruiden.
Beschrijving: Heerlijk op gegrilde groenten (zoals aubergine, courgette, groene asperges) en uitermate geschikt op salades, gegrild vlees en heerlijk op kaas.
Ingrediënten: Flor de sal, basilicum, Hysop (een van de oudste kruiden) majoraan, orégano, peterselie, rozemarijn, salie, tijm.

Chili
Spice up your plate’ met Flor de Sal Chili Power. Voor een pittige en intense smaaksensatie.
Beschrijving: Uitermate geschikt voor pasta’s, gegrild vlees, stoofschotels , vis en schaaldieren.
Ingrediënten: Flor de Sal, Rode peper, Chili.

Picante
‘Spice up your plate’ met Flor de Sal Picante. Een combinatie van Flor de Sal en een pikante pepersmaak voor een subtiele smaaksensatie vol pit!
Beschrijving: Uitermate geschikt voor pasta’s, gegrild vlees, stoofschotels , vis en schaaldieren.
Ingrediënten: Flor de Sal, witte peper, zwarte peper, rode peper, Szechuan peper, Jamaica peper.

Desert
Flor de Sal Dessert is een mengsel van diverse Marokkaanse exotische kruiden en specerijen.
Beschrijving: Deze exotische smaakvariatie op basis van Ras al Hanut is geïnspireerd door de Sahara woestijn en is uitermate geschikt voor wereldse gerechten als couscous, tajine, ook heerlijk op vlees en vis.
Ingrediënten: Flor de Sal met Ras al Hanut. Ras al Hanut is een kruidenmengsel met o.a. paprika, bosbessen, kardamon, kruidnagel, gember, foelie, nootmuskaat, zwarte peper, kurkema, cubebe (staart peper), galanga wortel (laos, familie van gember, ruikt naar citrus), nigella (nootmuskaat-achtig).

Mamma
Flor de Sal Mamma heeft de intense smaak en geur van de Mediterrane keuken.
Beschrijving: De smaak van de mediterrane keuken met natuurlijke en vooral pure smaken. Onmisbaar over pasta, vlees, salades en rijstgerechten. De mediterrane smaakmaker voor een geurig gerecht.
Ingrediënten: Flor de Sal, tomaat, orégano, basilicum, peterselie, peper, majoraan en bonenkruid.

Dulce
Flor de Sal Dulce is een combinatie van gedroogde vijg en zout geeft een mooie zoet zout smaaksensatie. De combinatie van vijg geeft een licht zoete smaak en een verfrissende geur.
Beschrijving: Uitermate geschikt voor foie gras (ganzenlever), paté, verse kaas, vlees en stoofgerechten.
Ingrediënten: Flor de Sal en gedroogde vijg.

Rosa
Flor de Sal Rosa geeft met zijn intense kleur een verfrissende, verrassende & pikante smaakcombinatie, samengesteld uit pure Flor de Sal en een lichte aroma van gerookte paprika.
Beschrijving: Uitermate geschikt voor, gegrild vlees, carpaccio, visgerechten , schaaldieren, salades en zelfs als topping op een cocktail.
Ingrediënten: Flor de Sal, hibiscus, zwarte peper, roze peper, gerookte paprika en een vleugje ui.

Azafran
Flor de Sal Azafrán, geen specerij straalt zoveel luxe en kwaliteit uit als saffraan. De kwetsbare draadjes staan centraal in de heerlijk geurende Spaanse paella’s, rijk gevulde Indiase curry’s en dampende Moorse tajineschotels. Flor de Sal met de delicate smaak en kleur van saffraan.
Beschrijving: Flor de Sal met de geur en lichte smaak van saffraan zijn bijzonder geschikt voor het subtiel op smaak brengen van witte vis, kipgerechten, schaaldieren en coquilles.
Ingrediënten: Flor de Sal met Saffraan uit La Mancha.

Trufa

Foto van terras

Oester Lounge: van 14 tot 17 september

Het oesterseizoen is weer begonnen! Om dit te vieren organiseren wij van donderdag 14 tot en met zondag 17 september aanstaande de…

Foto van terras

Gezocht: junior kok om ons team te versterken

Wij zoeken per direct een jonge en enthousiaste kok om ons keukenteam te komen versterken. Ben jij een junior zelfstandig…

Foto van terras

De Tasting Room: nieuwe privé ruimte

Restaurant Vlaar introduceert de Tasting Room: een nieuwe exclusieve privé ruimte  aan het water die is voorzien van een moderne kookunit.…

Foto van terras

Oester Lounge: van 14 tot 17 september

Het oesterseizoen is weer begonnen! Om dit te vieren organiseren wij van donderdag 14 tot en met zondag 17 september aanstaande de…

Lees meer

Foto van terras

Gezocht: junior kok om ons team te versterken

Wij zoeken per direct een jonge en enthousiaste kok om ons keukenteam te komen versterken. Ben jij een junior zelfstandig…

Lees meer

Foto van terras

De Tasting Room: nieuwe privé ruimte

Restaurant Vlaar introduceert de Tasting Room: een nieuwe exclusieve privé ruimte  aan het water die is voorzien van een moderne kookunit.…

Lees meer