De dagen worden weer korter, de natuur toont haar prachtige herfstkleuren en de eerste Bockbieren worden geproefd. Culinaire liefhebbers kijken reikhalzend uit naar dit moment: het wildseizoen is aangebroken! Speciaal voor hen serveren we bij restaurant Vlaar vanaf vrijdag 4 november een geweldig 3- of 4-gangen wildmenu. Geniet van de warme, stijlvolle sfeer van restaurant Vlaar en proef de herfst centraal in het Gooi in de prachtige bosrijke omgeving van ‘s-Graveland.
Proef de herfst met heerlijk wild
Wild is één van onze favoriete seizoensspecialiteiten. Kies voor het complete wildmenu, of ga voor één van de wildgerechten in combinatie met onze à la carte menukaart. Combineer deze met een bijpassende wijn voor de optimale smaakbeleving en proef de herfst!
WILDMENU
wild marbré
cranberry compote, brioche
wild bouillon
truffelroom, brood soufflé
hertenrugfilet
truffel duchesse, bataat, banyuls jus
tiramisu
van chai en kardemon, vijgen, pistache nougatine, witte choco ijs
————-
3- of 4-gangen wildmenu € 55 / € 62,50
