Menukaart

Menukaart

Oesters                   3 stuks   6 stuks   9 stuks
Fines de claire         10,50        20            30
Platte Zeeuwse        10,50        20            30
met rode wijnazijn en sjalot of Oosterse dressing

bites
garnalencroquetten van Holtkamp 4 stuks met limoen en grove mosterdmayonaise  14,50

boquerones fritos met limoenmayonaise  7,25

Jamon Duroc 100 % reserve 80 g.  16

koude voorgerechten
gravad lax, venkel, dille mayonaise, crumble van grove mosterd  17

steak tartaar, gepocheerd ei, sjalot, truffelmayonaise  17

gegrilde en gerookte gele en rode biet, truffelburrata, stroop van aceto balsamico, crumble van pistache 16

tonijn, wakamé, sesam crème, wasabi mayo, sesam kletskop  18

warme voor- en tussengerechten
zwezerik, duxelles, kingboleet, jus van cêpes  17

bisque, crème fraîche, snow crab  17

kabeljauw, saus van bouillabaise, kaviaar, rouille  19

coquille, buikspek, bloemkool  17

linguine met truffel, krokant van Parmezaan  15,50

Canadese kreeft (heel)
met limoenmayonaise en botersla  34,50

gegratineerd à la thermidor 36,50

hoofdgerechten
eendenborst, knolselderij, bataat, jus van kummel  24,50

rib-eye, gepofte biet, aardappelgratin, bearnaise  26

tournedos, pommes duchesse, haricot verts  29

vis van de dag, venkel, linguine, zuring, beurre blanc  24

snoekbaars, bospeen, rode bieten risotto, saus van schaaldier, citroengras  28

vegetarische curry, bloemkool, papadum, licht gerookte yoghurt  21,50

nagerechten

millefeuille, witte en bruine chocolade mousse, crème en gel van kersen  11

citroen cibouste, hangop, mangosorbet  11

tiramisu, mokka ijs  9,50

selectie van 3 of 5 binnen- en buitenlandse kazen  10 / 14

café/thé complet
met gastronomische bonbons (3 pp) van patissier Mats Smit  7,50

surprise menu
Laat je verrassen door het Vlaar keukenteam met het surprise menu. Dit menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en hun favoriete producten. Het volledige menu kan ook vegetarisch worden bereid.

menu                         wijnarrangement
3-gangen  38,50         3 glazen  23,25                       

4-gangen  46              4 glazen  31

5-gangen  53,50        5 glazen  38,75

6-gangen  61             6 glazen  46,50

lunchmenu
2- of 3-gangen lunchmenu  26 / 32

salades
salade Vlaar met gebakken wilde gamba’s, coquilles, Jamon Duroc, steak tartaar, kreeft, eendenleverkrullen, crème van limoen 19,50 /  hoofd  26,50

vegan pokébowl met sushirijst, biet, zoetzure rettich, rode kool, komkommer, radijs  14,50 / hoofd 19,50

Ceasar salad met krokant gebakken parelhoen, little gem, spek, Parmezaan  17,50 / hoofd 22,50

salade vis met Hollandse garnalen, wilde gamba, coquille, vis van de dag, zalm  17,50 / hoofd 22,50

bijgerechten
groenten van het seizoen  6                                  

frites met huisgemaakte mayo  5

groene salade  4,50

supplement
eendenlever (gebakken of krullen) 6

verse truffel  6

onze producten
In ons restaurant werken wij met hoogstaande kwaliteitsproducten, die zorgvuldig worden geselecteerd door onze huisleveranciers. Er wordt met de seizoenen meegekookt en gewerkt met verse producten waaronder groenten, eetbare bloemen en kruiden uit onze eigen moestuin in Ankeveen.

Foto van terras

Vlaar Take away stopt

Wij blijven thuis! Ondanks het succes van onze Vlaar Take away hebben we besloten om per 23 maart onze deuren…

Foto van terras

Vlaar TAKE AWAY: culinaire afhaal- en bezorgservice

Vanaf maandag 16 maart kun je bij restaurant Vlaar culinaire maaltijden afhalen of laten bezorgen. Kies uit het speciale Vlaar…

Foto van terras

Proef de eerste asperges

Hoera, het is maart! En dat vieren we met de eerste asperges. Eet ze à la Flamande of met zalm,…

Foto van terras

Vlaar Take away stopt

Wij blijven thuis! Ondanks het succes van onze Vlaar Take away hebben we besloten om per 23 maart onze deuren…

Lees meer

Foto van terras

Vlaar TAKE AWAY: culinaire afhaal- en bezorgservice

Vanaf maandag 16 maart kun je bij restaurant Vlaar culinaire maaltijden afhalen of laten bezorgen. Kies uit het speciale Vlaar…

Lees meer

Foto van terras

Proef de eerste asperges

Hoera, het is maart! En dat vieren we met de eerste asperges. Eet ze à la Flamande of met zalm,…

Lees meer