MENU

MENU2024-01-31T13:12:33+00:00

oesters

– oesters van het seizoen  4,50 per stuk

lunchgerechten en salades

– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit – voor  16,50 / hoofd  25
– garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade  16,50
– salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag  25,50
– Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons (ook als vega te bestellen)  23
– salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, crème van limoen  26,50
– salade met gekarameliseerde geitenkaas, peer, stroop van rode wijn, tijm en biet, gesuikerde cashewnoten  21,50

lunchmenu

2- of 3-gangen lunchmenu  38,50 / 45

chef’s menu

Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen     45 / 57,50 / 67,50

bij de borrel

– plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven  16,50
Heeren van Loosdrecht bittergarnituur:
– mini garnalen croquetten met limoenmayo  14,50
– bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur  11,50
– groenten bitterballen  11,50
– Kaasstengels  11,50

voor- en tussengerechten

– gepekelde kabeljauw, saus van tom kha kai, gel van passievrucht, zeekraal, curry olie  18,50
– gebakken eendenlever, appel tarte tatin, calvados jus  19,50
– krokante bloemkool, zoetzure beukenzwam, linzen crème, raita emulsie  17,50
– raviolo van coquille, beurre noisette, gebrande coquille, hazelnoot, haring kaviaar  19,75
– krokant gebakken zwezerik, crème van rode ui, koningsboleet, zwarte knoflook jus  19,50
– Stroganoff tartelette, shiitake, gegrilde paprika, gepofte rode ui, schuim van paprika  17,50
– steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton  19,50
 supplement eendenleverkrullen  7,50
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit 16,50

hoofdgerechten

– tournedos, paddenstoelen, pastinaak, rode wijn jus  37,50
  supplement gebakken eendenlever  7,50
– tarbot, kreeftenrisotto, spinazie, hollandaisesaus  29,50
– tamme eendenborst, witlof, krokante polenta, steranijs jus  27,50
– canneloni van gepofte paprika, aubergine, gestoofde prei, saus van komijn, aardappel krokant  25,50
– krokant gebakken zeetong (500 gr) met Frites van Zuyd, groene salade en beurre aromatique  49,50
– kalfswang langzaam gegaard, aardappel mousseline, chantenay wortelen, kalfsjus  33,50
– steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton met Frites uit Zuyd  24,50
  supplement eendenleverkrullen  7,50
– vis van de dag  dagprijs
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit  25

desserts

–  moulleux au chocolat, karamelsaus, vanille ijs  13
– baba au rhum, mango curd, sorbet van passievrucht en mango 13
– chef’s dessert  13
– tiramisu, mascarpone, espresso, amaretto, witte chocolade ijs  13,50
– kaasplateau met 4 binnen- en buitenlandse kazen van ‘Echte Liefde’  16,50
– scroppino van citroen sorbetijs, cava en wodka  9,50

CHEF’S MENU

Het chef’s menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en onze favoriete producten. Dit gastronomische menu kun je zowel met lunch als diner bestellen van twee- tot vijf-gangen. Vegetarisch? Vraag dan naar het groentenmenu.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur

Ga naar de bovenkant