Restaurant Vlaar organiseert op donderdag 9 en 16 november twee bijzondere wijnavonden. In onze sfeervolle tasting room serveren we een prachtig 4-gangen diner met bijpassende wijnen aan onze winetable. Deze biedt plaats aan 14 personen. Bij elke gang schenkt onze sommelier Floris de Kloet drie bijpassende proefwijnen en licht deze samen met vinoloog Annemarie van der Hoek toe.

Laat je verrassen en ontdek nieuwe smaken en vooral nieuwe wijn & spijscombinaties!

4-gangen diner aan de winetable

WINETASTING MENU

tonijn tataki, zoetzure komkommer, teriyaki

proefwijnen:
Viognier l’Autantique, Spätburgunder Stefan Meyer, Merlot la coeur de Dames

***

gebakken coquille, Pata negra, salty fingers, saus van Pata negra

proefwijnen:
Toscane I’ve, Macon Vergisson Guerrin & Fils, Sauvignon Blanc Selnia

***

hertenrug filet, bataat crème, seizoensgroenten, rode wijnsaus

proefwijnen:
Piromafo, Cape of good Hope Riebeeksrivier Syrah, Bon remede Ventoux rosé

***

chef’s dessert

proefwijnen:
Banyuls Crois Milhas, Moscato d’asti 

4-gangen diner met 3 proefwijnen per gang
donderdagavond 9 & 16 november 2023
aanvang 19.00 uur
€ 82,50 p.p.

Reserveren 

Reserveren kan op voorinschrijving via info@restaurantvlaar.nl. Per avond is er plaats voor 14 personen, dus wees er snel bij!

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur