« Terug naar nieuws

Beleef de lekkerste kerst

De feestdagen zijn weer in aantocht! Vier de mooiste dagen van het jaar in ons gastronomisch restaurant in de prachtige omgeving van ‘s-Graveland. Op beide kerstdagen kun je bij ons terecht voor een feestelijke kerstlunch of kerstdiner. Reserveer snel een tafel en wees verzekerd van een culinaire kerst! Check hier het kerstmenu.

Vier december culinair 
De hele maand december is ons restaurant sfeervol en in kerstsfeer aangekleed. Op kerstavond serveren wij een Christmas sneak preview met een gastronomisch 4-gangen surprise diner voor € 55. Beide kerstdagen zijn wij geopend voor lunch en diner: een 4-gangen kerstlunch voor € 55 of een zevengangen kerstdiner voor € 74,50. Tussen kerst en oud & nieuw, op 28 en 29 december 2018, is het Christmas Afterparty bij Vlaar met een 3-gangen keuzemenu voor € 39,50.

Champagne actie
Wat is er feestelijker dan proosten met echte bubbels? De hele maand december bestel je bij Vlaar een glas champagne voor slechts € 11,50 per glas.

Speciale business arrangementen
Zoek je de perfecte locatie voor een eindejaarslunch of -diner met collega’s of voor een zakelijke bijeenkomst in kerstsfeer? Vraag naar onze op maat gemaakte business arrangementen met luxe 3-, 4- of 5-gangen keuzemenu’s. Graag maken wij een offerte op maat via sandra@restaurantvlaar.nl of tel. 035-6561661.

Private dining
Wij bieden twee sfeervolle privé ruimtes voor vergaderen en private dining: de Tasting Room voor groepen tot 16 personen en het koetshuis voor groepen tot 30 personen. Hier geniet je ook in de feestmaand in alle privacy in een intieme ambiance van onze toonaangevende keuken van culinair hoog niveau met bijpassende wijnen.

Op 27, 30 en 31 december 2018 en 1 januari 2019 zijn we gesloten en geniet ons team van een welverdiende break.

Foto van terras

Beleef de lekkerste kerst

De feestdagen zijn weer in aantocht! Vier de mooiste dagen van het jaar in ons gastronomisch restaurant in de prachtige…

Foto van terras

Proef de herfst met onze nieuwe dinerkaart

Het herfstseizoen is weer begonnen, tijd voor een nieuwe kaart! Onze witte brigade onder leiding van Danny Rijs heeft weer…

Foto van terras

Soirée au cinéma: dinner & music met Michiel Borstlap op 17 november

Op zaterdag 17 november organiseren wij een unieke avond die in het teken staat van de cinema. Geniet van een…