« Terug naar nieuws

Catering op maat voor bedrijven en particulieren

Wist je dat restaurant Vlaar ook catering op locatie verzorgt? Net als in ons restaurant staat bij onze catering service de kwaliteit van het eten en drinken altijd op nummer één. Of het nu gaat om een bedrijfsborrel met borrelhapjes en bitterballen, een verjaardagsfeest in de tuin of een gastronomisch 5-gangen diner op locatie voor een Raad van Bestuur.

Restaurant Vlaar verzorgt catering in het hele Gooi voor zowel bedrijven als particulieren. Met bijvoorbeeld Chef’s Table: live cooking op locatie voor een aangeklede borrel, walking lunch of walking dinner. Onze kok bereidt en serveert ter plaatse de heerlijkste hapjes of gerechten aan de chef’s table (een luxe mobiele werktafel). Met een onbeperkt drankarrangement en gastvrije bediening nemen we je alle zorg uit handen. Bepaal vooraf het assortiment via de online menukaart. Maak een keuze uit het menu en ontvang direct een vrijblijvende offerte.

Onze verse keuken onderscheidt zich culinair op versheid, creativiteit en een unieke smaakbeleving. Het enthousiaste Vlaar keukenteam werkt uitsluitend met verse, pure en duurzame kwaliteitsproducten en kookt met het seizoen mee. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Dus ben je op zoek naar catering in Hilversum, ‘s-Graveland, Bussum, Weesp, Loosdrecht, Laren, Naarden, Eemnes, Blaricum of Kortenhoef neem dan contact op met restaurant Vlaar.

Aanvragen en reserveringen
Bel met 035 – 656 1661 en vraag naar Sandra Drijgers voor een offerte op maat. Of stuur een mail naar sandra@restaurantvlaar.nl voor meer informatie.

Foto van terras

Nieuw: huisgemaakte VLAAR kruidenolie

Geniet je ook zo van onze huisgemaakte kruidenolie die we in ons restaurant serveren bij het brood? Na veel vraag…

Foto van terras

Beleef de lekkerste kerst

De feestdagen zijn weer in aantocht! Vier de mooiste dagen van het jaar in ons gastronomisch restaurant in de prachtige…

Foto van terras

Dineren in privacy

Ben je op zoek naar een goed restaurant waar je in alle privacy kunt lunchen, dineren of vergaderen? Restaurant Vlaar…