« Terug naar nieuws

Groenten uit eigen moestuin

Wist je dat restaurant Vlaar een eigen moestuin heeft in Ankeveen? Met dit mooie zomerweer oogsten we volop kruiden, courgettes, tuinbonen en eetbare bloemen zoals de Oost-Indische kers. Onze keukenbrigade verwerkt deze in zowel ons surprise menu als de à la carte gerechten. Vers en lokaal, maar vooral met heel veel smaak!

Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Basis is de Franse keuken met een modern accent, alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt. Onze gastvrije brigade staat zeven dagen per week voor je klaar met lunch en diner. Restaurant Vlaar ligt in het idyllische ’s-Graveland, vlakbij Hilversum en Bussum met veel en gratis parkeergelegenheid voor de deur en een groot terras in een geweldige omgeving.

Foto van terras

Nieuw concept: stel zelf je menu samen uit à la carte gerechten

Vlaar lanceert een geheel nieuw concept: het seizoensmenu van de chef. Stel nu zelf je 3- of 4-gangen menu samen uit onze à la…

Foto van terras

Vlaar presenteert Clouds: Zuid-Afrikaanse wijnen van topkwaliteit

Ontdek Clouds bij restaurant Vlaar: exclusieve Zuid-Afrikaanse wijnen uit Stellenbosch waarin je de klasse van de wijngaard en het terroir…

Foto van terras

Geef jouw Valentijn van 14 tot 17 februari een culinaire verrassing

Verras jouw geliefde op Valentijnsdag met een gastronomische lunch of diner van 4-gangen voor 37,50. Dit zinderende menu staat geheel…