« Terug naar nieuws

Nierstichting Restaurant Driedaagse: gastronomisch genieten met minder zout

Ben jij een fijnproever en houd je van pure smaken? Op 6,7 en 8 maart doet restaurant Vlaar mee aan de eerste landelijke Nierstichting Restaurant Driedaagse. Top restaurants door heel Nederland serveren dan een fantastisch tasting menu met aandacht voor pure smaken en minder zout voor lunch of diner.  Laat je verleiden tot culinaire smaaksensaties en reserveer nu een tafel bij Vlaar voor een 3- of 4- gangen gastronomisch menu voor lunch of diner via www.restaurantdriedaagse.nl.

De Nierstichting Restaurant Driedaagse wordt vertegenwoordigd door top restaurants door heel Nederland (ook Michelin en Gault Millau) die van een diner een absolute smaakbeleving maken, met verse en pure ingrediënten werken en naar het seizoen koken en tijdens actiedagen een zoutbewust tasting menu serveren. Danny Rijs, chef-kok bij Restaurant Vlaar: Proef de ongezouten waarheid is voor mij niet alleen zout weglaten, maar met zuur, zoet, bitter en umami een andere smaakbeleving geven.”

Streven is om heel Nederland zoutbewuster te maken. En dat is hard nodig! Wij eten op jaarbasis een kilo te veel zout. Ruim 1,7 miljoen Nederlanders (circa 10 % van de bevolking) hebben chronische nierschade. Zout heeft hier een belangrijk aandeel in. Minder zout eten helpt nierschade te voorkomen.

Foto van terras

Proef de herfst met onze nieuwe dinerkaart

Het herfstseizoen is weer begonnen, tijd voor een nieuwe kaart! Onze witte brigade onder leiding van Danny Rijs heeft weer…

Foto van terras

Soirée au cinéma: dinner & music met Michiel Borstlap op 17 november

Op zaterdag 17 november organiseren wij een unieke avond die in het teken staat van de cinema. Geniet van een…

Foto van terras

Dineren in privacy

Ben je op zoek naar een goed restaurant waar je in alle privacy kunt lunchen, dineren of vergaderen? Restaurant Vlaar…