« Terug naar nieuws

Nierstichting Restaurant Driedaagse: gastronomisch genieten met minder zout

Ben jij een fijnproever en houd je van pure smaken? Op 6,7 en 8 maart doet restaurant Vlaar mee aan de eerste landelijke Nierstichting Restaurant Driedaagse. Top restaurants door heel Nederland serveren dan een fantastisch tasting menu met aandacht voor pure smaken en minder zout voor lunch of diner.  Laat je verleiden tot culinaire smaaksensaties en reserveer nu een tafel bij Vlaar voor een 3- of 4- gangen gastronomisch menu voor lunch of diner via www.restaurantdriedaagse.nl.

De Nierstichting Restaurant Driedaagse wordt vertegenwoordigd door top restaurants door heel Nederland (ook Michelin en Gault Millau) die van een diner een absolute smaakbeleving maken, met verse en pure ingrediënten werken en naar het seizoen koken en tijdens actiedagen een zoutbewust tasting menu serveren. Danny Rijs, chef-kok bij Restaurant Vlaar: Proef de ongezouten waarheid is voor mij niet alleen zout weglaten, maar met zuur, zoet, bitter en umami een andere smaakbeleving geven.”

Streven is om heel Nederland zoutbewuster te maken. En dat is hard nodig! Wij eten op jaarbasis een kilo te veel zout. Ruim 1,7 miljoen Nederlanders (circa 10 % van de bevolking) hebben chronische nierschade. Zout heeft hier een belangrijk aandeel in. Minder zout eten helpt nierschade te voorkomen.

Foto van terras

Vlaar zoekt leerling bediening

Wij zijn op zoek naar een leerling bediening (BBL) voor het komende schooljaar 2018-2019. Wil jij een leuke én leerzame…

Foto van terras

Pinksterbrunch

Op beide Pinksterdagen, zondag 20 en maandag 21 mei, serveren wij vanaf 12 uur een feestelijke 4-gangen brunch voor slechts €…

Foto van terras

Vergaderdeals in mei & juni

Vergaderdeals in mei & juni: deluxe vergaderarrangement aan het water van € 52 voor € 39,50 pp In mei en…