Nieuw concept: stel zelf je menu samen uit à la carte gerechten

Vlaar lanceert een geheel nieuw concept: het seizoensmenu van de chef. Stel nu zelf je 3- of 4-gangen menu samen uit onze à la carte gerechten voor slechts € 37 voor 3-gangen, en €45 voor 4-gangen. Deze gerechten kun je ook los bestellen voor de à la carte prijs.
seizoensmenu van de chef
3-gangen 37 / 4-gangen 45
voor
flan van kreeft, gemarineerde zalm, badjak crème, Nori kroepoek 15
of
diamanthaas, pangang marinade, radijs, Thaise salade 17
tussen
softshell krab, curry, artisjok crème, bosui 16
of
parelhoen, duxelles, paddenstoelen emulsie, gevogelte jus 16
hoofd
kalfsribeye, polenta, truffel jus, knolselderij, winterpeen 25
of
skreifilet, risotto, witte wijnsaus, bospeen, venkel 25
dessert
passievrucht bavarois, hangop, citroen merengue, mangosorbet 10
of
blanc manger, amandel spongecake, grapefruit gel, bloedappelsiensorbet 11

Nieuw concept: stel zelf je menu samen uit à la carte gerechten
Vlaar lanceert een geheel nieuw concept: het seizoensmenu van de chef. Stel nu zelf je 3- of 4-gangen menu samen uit onze à la…
© copyright 2015 Restaurant Vlaar - Alle rechten voorbehouden
Realisatie en onderhoud door Imezo.nl