« Terug naar nieuws

Nieuw concept: stel zelf je menu samen uit à la carte gerechten

Vlaar lanceert een geheel nieuw concept: het seizoensmenu van de chef. Stel nu zelf je 3- of 4-gangen menu samen uit onze à la carte gerechten voor slechts € 37 voor 3-gangen, en €45 voor 4-gangen. Deze gerechten kun je ook los bestellen voor de à la carte prijs.

seizoensmenu van de chef

3-gangen  37 / 4-gangen  45

voor

flan van kreeft, gemarineerde zalm, badjak crème, Nori kroepoek  15

of

diamanthaas, pangang marinade, radijs, Thaise salade  17

tussen

softshell krab, curry, artisjok crème, bosui  16

of

parelhoen, duxelles, paddenstoelen emulsie, gevogelte jus  16

hoofd

kalfsribeye, polenta, truffel jus, knolselderij, winterpeen  25

of

skreifilet, risotto, witte wijnsaus, bospeen, venkel  25

dessert

passievrucht bavarois, hangop, citroen merengue, mangosorbet  10

of

blanc manger, amandel spongecake, grapefruit gel, bloedappelsiensorbet  11

Foto van terras

Koningsdag open voor lunch en diner

Restaurant Vlaar is tijdens koningsdag op 27 april gewoon open vanaf 12 uur voor een koninklijke lunch, diner of een…

Foto van terras

Feestelijke Paasbrunch op 1e en 2e Paasdag

De Paasdagen komen er weer aan! Vier Pasen culinair met onze feestelijke 4-gangen Paasbrunch. ‘s Avonds serveren wij een geweldig…

Foto van terras

Proef de lente met onze nieuwe gerechten

Het is eindelijk voorjaar! Onze nieuwe kaart staat vol met frisse, groene en knisperend verse voorjaarsgerechten. Zoals Hollandse asperges, op…