« Terug naar nieuws

Nieuw concept: stel zelf je menu samen uit à la carte gerechten

Vlaar lanceert een geheel nieuw concept: het seizoensmenu van de chef. Stel nu zelf je 3- of 4-gangen menu samen uit onze à la carte gerechten voor slechts € 37 voor 3-gangen, en €45 voor 4-gangen. Deze gerechten kun je ook los bestellen voor de à la carte prijs.

seizoensmenu van de chef

3-gangen  37 / 4-gangen  45

voor

flan van kreeft, gemarineerde zalm, badjak crème, Nori kroepoek  15

of

diamanthaas, pangang marinade, radijs, Thaise salade  17

tussen

softshell krab, curry, artisjok crème, bosui  16

of

parelhoen, duxelles, paddenstoelen emulsie, gevogelte jus  16

hoofd

kalfsribeye, polenta, truffel jus, knolselderij, winterpeen  25

of

skreifilet, risotto, witte wijnsaus, bospeen, venkel  25

dessert

passievrucht bavarois, hangop, citroen merengue, mangosorbet  10

of

blanc manger, amandel spongecake, grapefruit gel, bloedappelsiensorbet  11

Foto van terras

Nieuw concept: stel zelf je menu samen uit à la carte gerechten

Vlaar lanceert een geheel nieuw concept: het seizoensmenu van de chef. Stel nu zelf je 3- of 4-gangen menu samen uit onze à la…

Foto van terras

Vlaar presenteert Clouds: Zuid-Afrikaanse wijnen van topkwaliteit

Ontdek Clouds bij restaurant Vlaar: exclusieve Zuid-Afrikaanse wijnen uit Stellenbosch waarin je de klasse van de wijngaard en het terroir…

Foto van terras

Geef jouw Valentijn van 14 tot 17 februari een culinaire verrassing

Verras jouw geliefde op Valentijnsdag met een gastronomische lunch of diner van 4-gangen voor 37,50. Dit zinderende menu staat geheel…