« Terug naar nieuws

Nieuw concept: stel zelf je menu samen uit à la carte gerechten

Vlaar lanceert een geheel nieuw concept: het seizoensmenu van de chef. Stel nu zelf je 3- of 4-gangen menu samen uit onze à la carte gerechten voor slechts € 37 voor 3-gangen, en €45 voor 4-gangen. Deze gerechten kun je ook los bestellen voor de à la carte prijs.

seizoensmenu van de chef

3-gangen  37 / 4-gangen  45

voor

flan van kreeft, gemarineerde zalm, badjak crème, Nori kroepoek  15

of

diamanthaas, pangang marinade, radijs, Thaise salade  17

tussen

softshell krab, curry, artisjok crème, bosui  16

of

parelhoen, duxelles, paddenstoelen emulsie, gevogelte jus  16

hoofd

kalfsribeye, polenta, truffel jus, knolselderij, winterpeen  25

of

skreifilet, risotto, witte wijnsaus, bospeen, venkel  25

dessert

passievrucht bavarois, hangop, citroen merengue, mangosorbet  10

of

blanc manger, amandel spongecake, grapefruit gel, bloedappelsiensorbet  11

Foto van terras

Feestelijke Pinksterbrunch

Tijdens het Pinksterweekend op zondag 9 en maandag 10 juni profiteer je van een feestelijke aanbieding als Pinksterbrunch of -diner:…

Foto van terras

Ben jij onze nieuwe maître-bedrijfsleider?

Restaurant Vlaar is op zoek naar een jonge, gedreven maître/bedrijfsleider met genoeg ervaring om de operationele organisatie van ons toonaangevende restaurant…

Foto van terras

Nieuwe kaart! Proef de zomer

Proef het seizoen met de fijne gerechten van onze nieuwe kaart. Kies voor het 3- of 4-gangen chef’s keuzemenu of…