« Terug naar nieuws

Nieuw concept: stel zelf je menu samen uit à la carte gerechten

Vlaar lanceert een geheel nieuw concept: het seizoensmenu van de chef. Stel nu zelf je 3- of 4-gangen menu samen uit onze à la carte gerechten voor slechts € 37 voor 3-gangen, en €45 voor 4-gangen. Deze gerechten kun je ook los bestellen voor de à la carte prijs.

seizoensmenu van de chef

3-gangen  37 / 4-gangen  45

voor

flan van kreeft, gemarineerde zalm, badjak crème, Nori kroepoek  15

of

diamanthaas, pangang marinade, radijs, Thaise salade  17

tussen

softshell krab, curry, artisjok crème, bosui  16

of

parelhoen, duxelles, paddenstoelen emulsie, gevogelte jus  16

hoofd

kalfsribeye, polenta, truffel jus, knolselderij, winterpeen  25

of

skreifilet, risotto, witte wijnsaus, bospeen, venkel  25

dessert

passievrucht bavarois, hangop, citroen merengue, mangosorbet  10

of

blanc manger, amandel spongecake, grapefruit gel, bloedappelsiensorbet  11

Foto van terras

KERST 2019

Kerst komt er weer aan! Ons keukenteam onder leiding van chef Danny Rijs heeft een geweldig kerstmenu samengesteld. Bekijk hier…

Foto van terras

Wijnmakersdiner met Miros de Ribera op vrijdag 1 november

Op vrijdag 1 november a.s. organiseert Vlaar een bijzondere avond voor wijnliefhebbers. Deze avond staat geheel in het teken van…

Foto van terras

Wildweken vanaf 14 oktober

Vanaf maandag 14 oktober geniet je bij Vlaar tijdens de wildweken van een gastronomisch 3- 0f 4-gangen wildmenu. Tijdens de…