« Terug naar nieuws

Nieuwe zomerkaart met zeetong, chateaubriand en…

Proef de zomer met onze nieuwe dinerkaart met een aantal zomerse gerechten zoals agnolotti pasta met rivierkreeft, salieboter en ricotta, ossobuco van zacht gegaard kalfsvlees zonder bot met risotto Milanese en marbré van witte en pure chocolade, boerencake, bramen en bloedsinaasappel sorbet.

En we presenteren twee nieuwe Vlaar specials:
* zeetong met beurre aromatique, Hollandse sla en Franse frites
chateaubriand (te bestellen vanaf 2 personen) met roseval, groenten van het seizoen en jus van rode wijn.

Wij serveren de zeetong zowel tijdens lunch als diner. Aangezien we alleen met dagverse producten werken is het raadzaam om bij je reservering aan te geven als je zeetong wilt eten.

Wij koken met het seizoen mee op basis van pure en verse ingrediënten en dagelijks wordt de oogst uit eigen moestuin in de gerechten verwerkt. Bekijk hier de complete kaart en reserveer online of tel. via 035-6561661. Restaurant Vlaar in s’-Graveland is dagelijks geopend voor lunch, vergaderen en diner. Tot snel!

Foto van terras

Vlaar Festival op 24 augustus van start

Het Vlaar Festival is weer in aantocht! Met een eigen culinaire week laat restaurant Vlaar haar gasten vanaf 24 augustus…

Foto van terras

Nieuwe zomerkaart met zeetong, chateaubriand en…

Proef de zomer met onze nieuwe dinerkaart met een aantal zomerse gerechten zoals agnolotti pasta met rivierkreeft, salieboter en ricotta, ossobuco…

Foto van terras

Groenten uit eigen moestuin

Wist je dat restaurant Vlaar een eigen moestuin heeft in Ankeveen? Met dit mooie zomerweer oogsten we volop kruiden, courgettes, tuinbonen en…