« Terug naar nieuws

Nieuwe zomerkaart met zeetong, chateaubriand en…

Proef de zomer met onze nieuwe dinerkaart met een aantal zomerse gerechten zoals agnolotti pasta met rivierkreeft, salieboter en ricotta, ossobuco van zacht gegaard kalfsvlees zonder bot met risotto Milanese en marbré van witte en pure chocolade, boerencake, bramen en bloedsinaasappel sorbet.

En we presenteren twee nieuwe Vlaar specials:
* zeetong met beurre aromatique, Hollandse sla en Franse frites
chateaubriand (te bestellen vanaf 2 personen) met roseval, groenten van het seizoen en jus van rode wijn.

Wij serveren de zeetong zowel tijdens lunch als diner. Aangezien we alleen met dagverse producten werken is het raadzaam om bij je reservering aan te geven als je zeetong wilt eten.

Wij koken met het seizoen mee op basis van pure en verse ingrediënten en dagelijks wordt de oogst uit eigen moestuin in de gerechten verwerkt. Bekijk hier de complete kaart en reserveer online of tel. via 035-6561661. Restaurant Vlaar in s’-Graveland is dagelijks geopend voor lunch, vergaderen en diner. Tot snel!

Foto van terras

Proef de herfst met onze nieuwe dinerkaart

Het herfstseizoen is weer begonnen, tijd voor een nieuwe kaart! Onze witte brigade onder leiding van Danny Rijs heeft weer…

Foto van terras

Soirée au cinéma: dinner & music met Michiel Borstlap op 17 november

Op zaterdag 17 november organiseren wij een unieke avond die in het teken staat van de cinema. Geniet van een…

Foto van terras

Dineren in privacy

Ben je op zoek naar een goed restaurant waar je in alle privacy kunt lunchen, dineren of vergaderen? Restaurant Vlaar…