« Terug naar nieuws

Proef de herfst met onze nieuwe dinerkaart

Het herfstseizoen is weer begonnen, tijd voor een nieuwe kaart! Onze witte brigade onder leiding van Danny Rijs heeft weer prachtige gerechten samengesteld. Ter inspiratie een sneak preview:
vijgen, geitenkaas, bulgur, hazelnoten
***
zwezerik, duxelles van paddenstoelen, black bean jus
***
eendenborst, pastinaak crème, gebrande maïs, jus van biet met steranijs
***
bavette, winterpeen, knol crème, aardappel wokkel
***
tonkabonen, crème brûlée, witte stoofpeer, crumble van speculaas
Bekijk onze complete kaart hier! Kom je snel proeven?

Foto van terras

Nieuw concept: stel zelf je menu samen uit à la carte gerechten

Vlaar lanceert een geheel nieuw concept: het seizoensmenu van de chef. Stel nu zelf je 3- of 4-gangen menu samen uit onze à la…

Foto van terras

Vlaar presenteert Clouds: Zuid-Afrikaanse wijnen van topkwaliteit

Ontdek Clouds bij restaurant Vlaar: exclusieve Zuid-Afrikaanse wijnen uit Stellenbosch waarin je de klasse van de wijngaard en het terroir…

Foto van terras

Geef jouw Valentijn van 14 tot 17 februari een culinaire verrassing

Verras jouw geliefde op Valentijnsdag met een gastronomische lunch of diner van 4-gangen voor 37,50. Dit zinderende menu staat geheel…