« Terug naar nieuws

Proef de lente met onze nieuwe gerechten

Het is eindelijk voorjaar! Onze nieuwe kaart staat vol met frisse, groene en knisperend verse voorjaarsgerechten. Zoals Hollandse asperges, op klassieke wijze à la Flamande of met zalm. Onze keukenbrigade heeft deze koningin van de groente ook verwerkt in het seizoensmenu van de chef, bijvoorbeeld met snowcrab en brandade of met Thom Ka Kai en rivierkreeftjes. Nieuwsgierig? Bekijk hier het hele menu.

Foto van terras

Feestelijke Pinksterbrunch

Tijdens het Pinksterweekend op zondag 9 en maandag 10 juni profiteer je van een feestelijke aanbieding als Pinksterbrunch of -diner:…

Foto van terras

Ben jij onze nieuwe maître-bedrijfsleider?

Restaurant Vlaar is op zoek naar een jonge, gedreven maître/bedrijfsleider met genoeg ervaring om de operationele organisatie van ons toonaangevende restaurant…

Foto van terras

Nieuwe kaart! Proef de zomer

Proef het seizoen met de fijne gerechten van onze nieuwe kaart. Kies voor het 3- of 4-gangen chef’s keuzemenu of…