« Terug naar nieuws

Proef de lente met onze nieuwe gerechten

Het is eindelijk voorjaar! Onze nieuwe kaart staat vol met frisse, groene en knisperend verse voorjaarsgerechten. Zoals Hollandse asperges, op klassieke wijze à la Flamande of met zalm. Onze keukenbrigade heeft deze koningin van de groente ook verwerkt in het seizoensmenu van de chef, bijvoorbeeld met snowcrab en brandade of met Thom Ka Kai en rivierkreeftjes. Nieuwsgierig? Bekijk hier het hele menu.

Foto van terras

Koningsdag open voor lunch en diner

Restaurant Vlaar is tijdens koningsdag op 27 april gewoon open vanaf 12 uur voor een koninklijke lunch, diner of een…

Foto van terras

Feestelijke Paasbrunch op 1e en 2e Paasdag

De Paasdagen komen er weer aan! Vier Pasen culinair met onze feestelijke 4-gangen Paasbrunch. ‘s Avonds serveren wij een geweldig…

Foto van terras

Proef de lente met onze nieuwe gerechten

Het is eindelijk voorjaar! Onze nieuwe kaart staat vol met frisse, groene en knisperend verse voorjaarsgerechten. Zoals Hollandse asperges, op…