« Terug naar nieuws

Profiteer in januari en februari van onze winterspecial

De afgelopen maanden heeft restaurant Vlaar een metamorfose ondergaan met een vernieuwd terras en interieur in een frisse, botanische sfeer. Daarnaast is de dienstverlening flink uitgebreid met een luxe cateringservice en live cooking in de nieuwe Tasting Room voor private dining en zakelijke bijeenkomsten. Om dit te vieren bieden wij een culinaire winterspecial aan in de maanden januari en februari met een gastronomisch 3-gangen menu voor slechts € 29,50.

NIEUW: live cooking & catering 
In het koetshuis is nu een prachtige nieuwe privé ruimte aan het water met steigerterras, de Tasting Room. Vlaar heeft haar culinaire service uitgebreid met het concept Chef’s Table; luxe catering voor thuis of op het werk. Én het gedreven keukenteam is uitgebreid om nog meer aandacht te besteden aan de culinaire, pure en verse gerechten.

Ontdek het vernieuwde Vlaar
Profiteer tijdens de wintermaanden januari en februari van onze winterspecial van drie gastronomische gangen voor de aantrekkelijke prijs van € 29,50 en ontdek het vernieuwde Vlaar! Reserveer online of tel. 035-6561661, eventuele vegetarische of dieetwensen kunnen vooraf worden doorgegeven bij de reservering. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor lunch of diner. Je bent van harte welkom!

Foto van terras

Groenten uit eigen moestuin

Wist je dat restaurant Vlaar een eigen moestuin heeft in Ankeveen? Met dit mooie zomerweer oogsten we volop kruiden, courgettes, tuinbonen en…

Foto van terras

Wereldster Ed Sheeran luncht in Vlaar Tasting Room

Een bijzonder bezoek voor restaurant Vlaar in ‘s Graveland afgelopen week. Na een anonieme reservering bleek ineens wereldster Ed Sheeran…

Foto van terras

Zomerse vergaderdeals

De hele zomer ontvang je bij een boeking vanaf 10 personen het all-in deluxe vergaderarrangement van € 52 voor slechts…