« Terug naar nieuws

Soirée au cinéma: dinner & music met Michiel Borstlap op 17 november

Op zaterdag 17 november organiseren wij een unieke avond die in het teken staat van de cinema. Geniet van een fantastisch sterrendiner in combinatie met een speciaal optreden van toppianist en componist Michiel Borstlap die zich laat inspireren door bekende en minder bekende muziek uit beroemde films.

Borstlap staat al jarenlang aan de absolute jazz-top. Sinds enkele jaren creëert hij zijn eigen muziek met elementen uit jazz, filmmuziek en neoklassiek. Hij wil muziek maken die hoofd, hart en onderbuik raakt. ‘Alsof je hart een beetje overslaat’.
Samen met de bijzonder smaaksensaties van de gerechten van chef Danny Rijs en de Saturday Night Fever afterparty zijn dit de ingrediënten voor een zinnenprikkelende maar vooral feestelijke avond!
Programma
18.30 uur     Rode loper ontvangst met champagne en luxe bites
19.30 uur     5-gangen sterrendiner met optreden van van Michiel Borstlap tussen de gangen door
22.30 uur     Saturday Night Fever afterparty
00.00 uur     Einde

Tickets
Ticketprijs is € 97,50 per persoon. Dit is inclusief entree, champagne met luxe bites bij ontvangst en een 5-gangen sterrendiner. Overige drankjes zijn op nacalculatie.

Reserveren
Reserveren is verplicht en kan via sandra@restaurantvlaar.nl onder vermelding van naam, aantal personen, creditcard- en 06-nummer. Er kan tot maximaal 48 uur voorafgaand kosteloos worden geannuleerd, anders zullen wij 50 % in rekening brengen.

Foto van terras

Nieuw: huisgemaakte VLAAR kruidenolie

Geniet je ook zo van onze huisgemaakte kruidenolie die we in ons restaurant serveren bij het brood? Na veel vraag…

Foto van terras

Beleef de lekkerste kerst

De feestdagen zijn weer in aantocht! Vier de mooiste dagen van het jaar in ons gastronomisch restaurant in de prachtige…

Foto van terras

Dineren in privacy

Ben je op zoek naar een goed restaurant waar je in alle privacy kunt lunchen, dineren of vergaderen? Restaurant Vlaar…