« Terug naar nieuws

Take away wijnmarkt en Oranjepakket

Dit jaar vieren we Koningsdag thuis. Met het Vlaar Oranje pakket willen wij onze gasten toch een feestelijk Koningsweekend bezorgen. Dit vorstelijke pakket is af te halen op 25, 26 en 27 april en bestaat uit een culinair koningsplateau voor 2 à 3 personen met huisgerookte plukzalm of pulled chicken en bijpassende garnituur, oranje soesjes en een knisperverse Franse baquette. Heerlijk voor een koninklijke lunch in de tuin, op je balkon of om virtueel te borrelen met vrienden en familie! Als toevoeging aan de feestvreugde geven wij hier een fijne fles Cava rosé bij cadeau. Bestellen kan via info@restaurantvlaar.nl.

Take away wijnmarkt

Van het afhalen maken we een feestje met de Take away wijnmarkt! Profiteer van een koninklijke selectie horecawijnen tegen koningskorting van onze huisleverancier Tamis Wijnen. Bekijk hier het wijnaanbod.

ORANJE PAKKET met zalm € 49,50
voor 2 à 3 personen
koningsplateau met huisgemaakte plukzalm en:
asperge – rucola – forelkuit – venkel – aardappelsalade – ei – citroen – kappertjes
cocktail- / remoulade- / mosterd dille saus
Franse baquette met verse kruidenboter
6 huisgemaakte oranje soesjes
fles Cava rosé (Cava Marques de Terrabona)

ORANJE PAKKET met pulled chicken € 49,50
voor 2 à 3 personen
koningsplateau met huisgemaakte pulled chicken en: 
cole slaw – maïs – aardappelsalade – gegrilde groenten – jalapeño
barbecue- / kerrie- / cocktailsaus
Franse baquette met verse kruidenboter
6 huisgemaakte oranje soesjes
fles Cava rosé (Cava Marques de Terrabona)

Fles Cava rosé cadeau 
Cava Marques de Terrabona is een heerlijke Spaanse cava, sappig en fris fruitig van smaak met fluweel zachte bubbels. Hij wordt in Spanje veel geschonken en gedronken in combinatie met tapa’s. Een echte feestdrank dus! Zo kunnen we op afstand met elkaar proosten op de verjaardag van onze koning.

Afhalen tijdens hele Koningsweekend
Het Vlaar Oranje pakket is op bestelling het hele Oranjeweekend af te halen. Vanwege de wijnmarkt wordt er dit weekend helaas niet bezorgd. Betaling kan vooruit via een betaalverzoek of ter plaatse met de pin. 

Wanneer: op zaterdag 25, zondag 26 en maandag 27 april.
Bestellen: stuur uiterlijk vrijdag 24 april een e-mail naar info@restaurantvlaar.nl met uw naam, 06-nummer (i.v.m. vooruitbetaling via betaalverzoek), aantal pakketten met vermelding vlees of vis en gewenste ophaaldag. 
Afhalen: tussen 12 en 15 uur aan het Noordereinde 129 in ‘s-Graveland. 

Alvast hartelijk dank voor uw bestelling!

Foto van terras

Naar buiten!

Wat is er fijner dan buiten eten tot laat in de avond? Kom genieten van onze zomerkaart op ons mediterrane…

Foto van terras

It’s summertime!

De zomer is begonnen! Kom op één van onze terrassen genieten van heerlijke zomerse gerechten zoals oesters, geweldige zeetong, gazpacho,…

Foto van terras

Vergaderen aan het water

Op zoek naar een groene vergaderlocatie , centraal gelegen mét ruime parkeergelegenheid voor de deur en een gastronomische keuken? De…