« Terug naar nieuws

Vernieuwde lunchkaart

Sinds kort is de lunchkaart bij Vlaar vernieuwd én uitgebreid. Naast fijne salades en klassieke lunchgerechten als bouillabaisse,  steak tartaar en garnalen kroketten serveren we een aantal nieuwe gerechten zoals een geweldige risotto met kip, Parmezaan en paddenstoelen of een heerlijke entrecôte met beurre de Paris en Franse frites. Check hier de hele lunchkaart.

Restaurant Vlaar in ‘s-Graveland is dagelijks open voor lunch vanaf 12 uur. Met een centrale ligging naast Hilversum, ruime en gratis parkeergelegenheid en een heerlijk terras is dit een echte  Gooische hotspot voor lunchgangers. Ook zakelijke gasten weten dit culinaire adres  met open en modern interieur al jaren goed te vinden. De twee privé ruimtes (de Tasting Room en het Koetshuis) zijn uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen en presentaties maar ook voor Private Dining. Neem contact met ons op voor op maat gemaakte vergaderarrangementen inclusief lunch via sandra@restaurantvlaar.nl of tel 035-6561661.

Foto van terras

Nieuw: huisgemaakte VLAAR kruidenolie

Geniet je ook zo van onze huisgemaakte kruidenolie die we in ons restaurant serveren bij het brood? Na veel vraag…

Foto van terras

Beleef de lekkerste kerst

De feestdagen zijn weer in aantocht! Vier de mooiste dagen van het jaar in ons gastronomisch restaurant in de prachtige…

Foto van terras

Dineren in privacy

Ben je op zoek naar een goed restaurant waar je in alle privacy kunt lunchen, dineren of vergaderen? Restaurant Vlaar…