« Terug naar nieuws

Vlaar Festival menu bekend!

Tijdens het Vlaar Festival geniet je van 20 april tot 6 mei voor slechts € 29,50 van een viergangen menu gebaseerd op verse seizoensproducten bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland. Dit chef’s menu bestaat uit kleine gerechten met het culinaire handschrift van onze keukenbrigade, en is zowel tijdens lunch als diner te bestellen.

Check hier het Vlaar Festival menu. Reserveer nu snel een tafel voor dit fijne culinaire evenement!

Bestel tijdens het Vlaar Festival meer gangen voor een extra prijs van slechts € 5 per gang en geniet zo van een gastronomisch zesgangen menu voor slechts € 39,50! Voor een complete culinaire beleving serveert onze bediening een mooi bijpassend wijnarrangement.

De Vlaar keukenbrigade kookt met het seizoen mee en werkt met dagverse ingrediënten. Wij zijn dagelijks open voor lunch, vergaderen en diner en je vindt ons in het mooie ‘s-Graveland naast Hilversum, centraal in het Gooi. Met een fijne lunchkaart en gratis en ruime parkeergelegenheid is restaurant Vlaar hét ideale lunchadres voor Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Weesp, Wijdemeren en omgeving.

Foto van terras

Oester Lounge van 20 – 23 september

Het oesterseizoen is weer begonnen! Om dit te vieren organiseert restaurant Vlaar in ‘s-Graveland van donderdag 20 tot en met…

Foto van terras

Dineren in privacy

Ben je op zoek naar een goed restaurant waar je in alle privacy kunt lunchen, dineren of vergaderen? Restaurant Vlaar…

Foto van terras

Groenten uit eigen moestuin

Wist je dat restaurant Vlaar een eigen moestuin heeft in Ankeveen? Met dit mooie zomerweer oogsten we volop kruiden, courgettes, tuinbonen en…