« Terug naar nieuws

Vlaar Festival menu bekend!

Tijdens het Vlaar Festival geniet je van 20 april tot 6 mei voor slechts € 29,50 van een viergangen menu gebaseerd op verse seizoensproducten bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland. Dit chef’s menu bestaat uit kleine gerechten met het culinaire handschrift van onze keukenbrigade, en is zowel tijdens lunch als diner te bestellen.

Check hier het Vlaar Festival menu. Reserveer nu snel een tafel voor dit fijne culinaire evenement!

Bestel tijdens het Vlaar Festival meer gangen voor een extra prijs van slechts € 5 per gang en geniet zo van een gastronomisch zesgangen menu voor slechts € 39,50! Voor een complete culinaire beleving serveert onze bediening een mooi bijpassend wijnarrangement.

De Vlaar keukenbrigade kookt met het seizoen mee en werkt met dagverse ingrediënten. Wij zijn dagelijks open voor lunch, vergaderen en diner en je vindt ons in het mooie ‘s-Graveland naast Hilversum, centraal in het Gooi. Met een fijne lunchkaart en gratis en ruime parkeergelegenheid is restaurant Vlaar hét ideale lunchadres voor Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Weesp, Wijdemeren en omgeving.

Foto van terras

Vlaar Festival menu bekend!

Tijdens het Vlaar Festival geniet je van 20 april tot 6 mei voor slechts € 29,50 van een viergangen menu…

Foto van terras

Catering op maat voor bedrijven en particulieren

Wist je dat restaurant Vlaar ook catering op locatie verzorgt? Net als in ons restaurant staat bij onze catering service…

Foto van terras

Vernieuwde lunchkaart

Sinds kort is de lunchkaart bij Vlaar vernieuwd én uitgebreid. Naast fijne salades en klassieke lunchgerechten als bouillabaisse,  steak tartaar…