« Terug naar nieuws

Vlaar Festival op 24 augustus van start

Het Vlaar Festival is weer in aantocht! Met een eigen culinaire week laat restaurant Vlaar haar gasten vanaf 24 augustus voor een toegankelijke prijs genieten van een gastronomisch menu dat bestaat uit bijzondere gerechten met het culinaire handschrift van chef Danny Rijs en zijn witte brigade.  Het Vlaar Festival vindt plaats van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september 2018 en wordt zowel tijdens lunch als diner geserveerd.

Proef! 
Tijdens het Vlaar Festival wordt een chef’s menu geserveerd van 4-gangen voor slechts € 32,50. Er zijn meer gangen te bestellen voor een extra prijs van slechts € 5 per gang. Hiermee kun je het menu uitbreiden tot een compleet 6-gangen menu voor slechts € 42,50. Er is een prachtig bijpassend wijnarrangement samengesteld voor een totale wining & dining beleving. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met vegetarische of dieetwensen.

Culinaire top

Restaurant Vlaar behoort al jaren tot de culinaire top van Nederland en is bekroond met 12 GaultMillau punten. Vlaar staat voor vers, warm, stoer en stijlvol en ligt in het landelijke ‘s-Graveland bij Hilversum. Deze prachtige locatie biedt veel en gratis parkeergelegenheid en een prachtig terras in mediterrane stijl. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt.

Reserveer snel
Reserveren kan online of via tel. 035 – 656 1661. Tijdens het Vlaar Festival serveren wij tijdens weekenddagen (vrijdag, zaterdag en zondag) alleen het Vlaar Festival menu. Op doordeweekse dagen kunt u ook à la carte eten. Heb je vegetarische of dieetwensen? Geef dit dan aan ons door bij uw reservering. Restaurant Vlaar is zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen en private dining.

Foto van terras

Vlaar Festival op 24 augustus van start

Het Vlaar Festival is weer in aantocht! Met een eigen culinaire week laat restaurant Vlaar haar gasten vanaf 24 augustus…

Foto van terras

Nieuwe zomerkaart met zeetong, chateaubriand en…

Proef de zomer met onze nieuwe dinerkaart met een aantal zomerse gerechten zoals agnolotti pasta met rivierkreeft, salieboter en ricotta, ossobuco…

Foto van terras

Groenten uit eigen moestuin

Wist je dat restaurant Vlaar een eigen moestuin heeft in Ankeveen? Met dit mooie zomerweer oogsten we volop kruiden, courgettes, tuinbonen en…