« Terug naar nieuws

Vlaar heeft grootste online wijnkaart van Nederland

Goed nieuws voor wijnliefhebbers: restaurant Vlaar biedt in samenwerking met Best of Wines de grootste wijnkaart van Nederland! Met deze unieke culinaire wijnbestelservice kun je van een gastronomische lunch of diner bij Vlaar genieten met prachtige wijn uit het totale Best of Wines assortiment van ruim 50.000 exclusieve wijnen.

Klik HIER voor de culinaire wijnbestelservice

Kies en bestel de wijn uiterlijk 12 uur voor je restaurantbezoek in de Best of Wines webshop en deze staat voor je klaar als je komt eten! Restaurant Vlaar rekent een vaste horeca toeslag van €22,50 per fles. Er zijn verder geen extra transport- of restaurantkosten voor deze service.

Best of Wines beschikt over één van de grootste verzamelingen exclusieve wijnen van West-Europa. Dagelijks wordt deze verzameling aangevuld vanuit de diverse wijndomeinen en privé verzamelingen.

Restaurant Vlaar behoort inmiddels tot de top 500 van Nederland, ligt centraal in ‘s-Graveland bij Hilversum en is bekroond met 12 GaultMillau punten. Bij Vlaar gaat wining en dining perfect samen. Naast onze à la carte gerechten wordt voor zowel lunch als diner een dagelijks wisselend surprise menu aangeboden van twee- tot zesgangen. Onze bediening schenkt naar wens bijpassende wijnen bij de verschillende gangen. Met plezier stellen we een wijnarrangement samen passend bij het menu.  Tevens is er een bob-arrangement voor de mensen die moeten rijden, of niet teveel willen drinken maar wel alles mee willen proeven.

 

Foto van terras

Nieuw: huisgemaakte VLAAR kruidenolie

Geniet je ook zo van onze huisgemaakte kruidenolie die we in ons restaurant serveren bij het brood? Na veel vraag…

Foto van terras

Beleef de lekkerste kerst

De feestdagen zijn weer in aantocht! Vier de mooiste dagen van het jaar in ons gastronomisch restaurant in de prachtige…

Foto van terras

Dineren in privacy

Ben je op zoek naar een goed restaurant waar je in alle privacy kunt lunchen, dineren of vergaderen? Restaurant Vlaar…