« Terug naar nieuws

Vlaar presenteert Clouds: Zuid-Afrikaanse wijnen van topkwaliteit

Ontdek Clouds bij restaurant Vlaar: exclusieve Zuid-Afrikaanse wijnen uit Stellenbosch waarin je de klasse van de wijngaard en het terroir terugproeft. Kwaliteit staat bij Clouds in alles voorop. Onze sommelier adviseert deze wijnen voor de mooiste wijn spijs combinaties:

CLOUDS CHENIN BLANC  42,00

Verfijnde en gelaagde wijn met smaken als rijpe gele appel, hooi, kamille bloesem, kalk, kweepeer, bijenwas, perzik, kinine en hooi. De afdronk is lang, fris, elegant en mineraal.

CLOUDS CHARDONNAY CLOUDS VINEYARDS  49,50

South-Africa meets Burgundy style: vol, rijk, krachtig en tegelijkertijd elegant en verfijnd.

CLOUDS PINOT NOIR CLOUDS VINEYARDS  54,00

Zuid-Afrikaanse top Pinot Noir in optima forma! Verfijnd, subtiel en zacht van smaak. Kersen, aardbeien, frambozen, subtiele hints kaneel en aardsheid. De afdronk is lang fris, elegant en super zacht.

 CLOUDS SHIRAZ CLOUDS VINEYARDS  49,50

Krachtige en tegelijkertijd verfijnde en elegante wijn. Boordevol rijp donker fruit en kruidigheid op basis van Shiraz druiven uit het Swartland, bekend vanwege de hoge kwaliteit druiven en wijnen.

Foto van terras

Feestelijke Pinksterbrunch

Tijdens het Pinksterweekend op zondag 9 en maandag 10 juni profiteer je van een feestelijke aanbieding als Pinksterbrunch of -diner:…

Foto van terras

Ben jij onze nieuwe maître-bedrijfsleider?

Restaurant Vlaar is op zoek naar een jonge, gedreven maître/bedrijfsleider met genoeg ervaring om de operationele organisatie van ons toonaangevende restaurant…

Foto van terras

Nieuwe kaart! Proef de zomer

Proef het seizoen met de fijne gerechten van onze nieuwe kaart. Kies voor het 3- of 4-gangen chef’s keuzemenu of…