« Terug naar nieuws

Vlaar start 2020 met compleet vernieuwde menukaart

Onze keukenbrigade introduceert met trots een compleet vernieuwde menukaart. Bekijk deze hier. Deze kaart gaat vrijdagavond 10 januari in. Je kunt hier naar hartelust uit kiezen zowel tijdens lunch als diner.

Wat is nieuw?
Onder andere uitbreiding van onze à la carte gerechten, fantastische Canadese kreeft (met botersla of à la thermidor) en geweldige salades die je ook ‘s-avonds kunt bestellen. Op de dessertkaart vind je onder andere de gastronomische bonbons van patissier Mats Smit uit Nederhorst den Berg. En voor de theeliefhebber starten we met een nieuw thee menu van Essentials Tea, biologische en handgeplukte losse thee. Benieuwd? Kom dan snel proeven! Je bent van harte welkom. 

Alvast een greep uit de nieuwe gerechten:

gegrilde en gerookte gele en rode biet, truffelburrata, stroop van aceto balsamico, crumble van pistache

linguine met verse truffel, krokant van Parmezaan

snoekbaars, bospeen, rode bieten risotto, saus van schaaldier, citroengras

vegetarische curry, bloemkool, papadum, licht gerookte yoghurt  

millefeuille, witte en bruine chocolade mousse, crème en gel van kersen

Klik hier voor de complete kaart.

Foto van terras

Verras jouw Valentijn culinair bij Vlaar

Verras jouw geliefde op Valentijnsdag culinair met een gastronomische lunch of diner van 4-gangen voor 49,50. Op vrijdag 14 februari…

Foto van terras

Winterspecial: check het februari menu

Bij restaurant Vlaar is alles huisgemaakt en wordt er met de seizoenen meegekookt. Vier de winter met onze culinaire winterspecial…

Foto van terras

Vlaar start 2020 met compleet vernieuwde menukaart

Onze keukenbrigade introduceert met trots een compleet vernieuwde menukaart. Bekijk deze hier. Deze kaart gaat vrijdagavond 10 januari in. Je…