« Terug naar nieuws

Vlaar Take away stopt

Wij blijven thuis! Ondanks het succes van onze Vlaar Take away hebben we besloten om per 23 maart onze deuren te sluiten tot in ieder geval 7 april. Hoe graag we ook willen, het wordt een te groot risico voor zowel onze gasten als onze medewerkers om door te draaien. We nemen hiermee onze verantwoordelijkheid voor ieders gezondheid en veiligheid en hopen om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het beperken en terugdringen van het coronavirus.

Enorm veel dank aan iedereen die afgelopen week van onze Take away heeft besteld. We hebben nog nooit zoveel salade Vlaar en aspergegerechten gemaakt in één week tijd! Hopelijk kunnen we over een paar weken weer van start met datgene wat we het liefste doen: onze gasten aan tafel verwennen met heerlijk eten, gastvrijheid en gezelligheid in ons restaurant in ’s-Graveland of op ons terras. Want de lente is echt in aantocht! En we hopen dat jullie dan weer in grote getale komen lunchen, vergaderen, borrelen en dineren.

Zodra de adviezen weer op groen gaan openen we direct onze deuren. Ofwel van het restaurant of van de Take away service. We wachten af wat er verder gaat gebeuren. Via onze Facebook pagina, Instagram en nieuwsbrief blijven we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Pas goed op jezelf en elkaar, en tot snel!

Met culinaire en liefdevolle groet,
Arlo Vlaar & team ❤️

Foto van terras

Naar buiten!

Wat is er fijner dan buiten eten tot laat in de avond? Kom genieten van onze zomerkaart op ons mediterrane…

Foto van terras

It’s summertime!

De zomer is begonnen! Kom op één van onze terrassen genieten van heerlijke zomerse gerechten zoals oesters, geweldige zeetong, gazpacho,…

Foto van terras

Vergaderen aan het water

Op zoek naar een groene vergaderlocatie , centraal gelegen mét ruime parkeergelegenheid voor de deur en een gastronomische keuken? De…