« Terug naar nieuws

Weer open vanaf 1 juni!

Hoera, vanaf maandag 1 juni om 12 uur openen wij weer onze deuren en bent u dagelijks van harte welkom voor lunch of diner. Bekijk hier onze menukaart en proef de zomer met heerlijke gerechten als boullaibaise, gazpacho, salades, dagverse zeetong, beef tataki, fantastische oesters en malibu/kokos pannacotta gevuld met passievrucht.

Namens ons team bedanken we iedereen voor alle steun en bestellingen tijdens de gedwongen sluiting met onze Take away, de Pinkster-, Paas- en Koningsplateaus, de Moederdag Pop-up store en de Camper dining! Wij kijken er enorm naar uit om u weer in onze vertrouwde restaurantomgeving te mogen ontvangen. 

Vanzelfsprekend hanteren wij de huidige regelgeving en hygiëne richtlijnen met uiterste zorgvuldigheid. Lees hier wat dit voor u als gast betekent. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking hierin!   

Nieuw: terras aan het water 
Naast ons fijne terras aan de voorzijde, gaan wij vanaf 1 juni ook een sfeervol terras aan het water draaien. Hiermee kunnen wij meer gasten een tafel bieden, en kunt u heerlijk genieten van deze lommerrijke plek aan de ‘s-Gravelandse Vaart. Wilt u een tafel op ons voor- of achterterras reserveren, dan verzoeken we u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via tel. 035-6561661. 

Reserveren 
Reserveer uw tafel snel en gemakkelijk online of bel naar 035-6561661. Gezien het beperkt aantal gasten dat we tot 1 juli mogen ontvangen gaan we de komende maand met weekendshifts werken op de vrijdag, zaterdag en zondag. Deze shifts zijn : 

* 12.00 – 14.30 uur
* 14.30 – 17.00 uur
* 17.00 – 19.30 uur
* 19.30 uur – sluit

We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best om onder de huidige omstandigheden een optimale gastvrijheid te kunnen bieden!Heeft u vragen over reserveren, naleving van de Corona regels, groepsreserveringen of overig neem dan gerust contact met ons op. We zien uit naar uw komst! 

Foto van terras

Proef de herfst!

De herfst is begonnen, en ook dit seizoen brengt weer heerlijke gerechten en dranken met zich mee. We beginnen met…

Foto van terras

Kerstmenu bekend

Ook dit jaar gaan we onze gasten weer een onvergetelijke kerst bezorgen! Op zowel eerste als tweede kerstdag serveren wij…

Foto van terras

Naar buiten!

Wat is er fijner dan buiten eten tot laat in de avond? Kom genieten van onze zomerkaart op ons mediterrane…