« Terug naar nieuws

We’re hiring! Mooie horecavacatures bij Vlaar

Team Vlaar bestaat uit enthousiaste, gedreven mensen die een passie hebben voor eten en drinken. Wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe toppers om ons bedienings- en keukenteam te komen versterken:

BEDRIJFSLEIDER/MAÎTRE (38 uur)

MEDEWERKER BEDIENING (38 uur) 

AMBULANTE MEDEWERKERS AFWAS & BEDIENING 

Restaurant Vlaar behoort tot de top van Nederland dat als erkend leerbedrijf met veel passie leerlingen voor de horeca opleidt en klaarstoomt voor een mooie carrière. Als een van de betere restaurants in het Gooi hebben we stagiaires en leerlingen veel te bieden én te leren. Voor het komende schooljaar zijn we op zoek naar: 

LEERLING KOK & BEDIENING (schooljaar 2019-2020) 

STAGIAIRES BEDIENING. 

Wij bieden een enthousiaste werkomgeving in een jong team met veel passie en creativiteit, groeimogelijkheden en goede secundaire voorwaarden. Interesse? Neem dan contact op met Arlo Vlaar via tel. 035-6561661 voor een kennismakingsgesprek. Of mail naar info@restaurantvlaar.nl en we nemen contact met je op! 

Foto van terras

Zomers genieten met onze nieuwe kaart

Proef het seizoen met de fijne gerechten van onze nieuwe kaart, bij mooi weer op ons heerlijke terras. Kies voor…

Foto van terras

We’re hiring! Mooie horecavacatures bij Vlaar

Team Vlaar bestaat uit enthousiaste, gedreven mensen die een passie hebben voor eten en drinken. Wij zijn momenteel op zoek…

Foto van terras

Kreeftspecials

Hoera, het is Canner kreeft seizoen!!! Deze wilde kleine Canadese kreeft is super lekker en nu volop verkrijgbaar. Dat vieren we…