WILDMENU

wild marbré
cranberry compote, brioche

wild bouillon
truffelroom, brood soufflé

hertenrugfilet
truffel duchesse, bataat, banyuls jus

tiramisu
van chai en kardemon, vijgen, pistache nougatine, witte choco ijs
————-
3- of 4-gangen wildmenu € 55 / €  62,50

Het wildseizoen is begonnen

de dagen worden weer korter, de natuur toont haar prachtige herfstkleuren en de eerste Bockbieren worden geproefd. Culinaire liefhebbers kijken reikhalzend uit naar dit moment: het wildseizoen is aangebroken! Speciaal voor hen serveren we vanaf vrijdag 4 november een geweldig 3- of 4-gangen wildmenu.

Bij restaurant Vlaar geniet je van de smaken van het seizoen en wild is één van onze favoriete specialiteiten. Kies voor het complete wildmenu, of combineer één van de wildgerechten met onze à la carte. Combineer deze met een bijpassende wijn voor de optimale smaakbeleving en proef de herfst!

Button Text

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

Ja, iets voor mij

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur

Reserveer