Hoera, we kunnen u weer laten genieten van een gastvrije, culinaire ervaring zoals u van ons gewend bent! Dit betekent zowel binnen als buiten eten, met 4 personen aan een tafel, private dining in je eigen privé ruimte én dagelijks tot 22.00 uur geopend. En een compleet vernieuwde én uitgebreide menukaart!

Oesters, zeetong en meer

Het Vlaar surprise menu is weer terug, we hebben fantastische oesters (Irish Premium no. 3), geweldige salades, topkwaliteit zeetong en nieuwe culinaire gerechten. Bekijk hieronder de menukaart en reserveer snel je tafel! 

RESERVEER

Dagelijks geniet je bij restaurant Vlaar van voortreffelijk eten en drinken in luxe brasseriestijl. Heerlijk uit eten in een sfeervolle en landelijke omgeving! Reserveer voor lunch, borrel of diner en op zondag vanaf 10 uur voor ontbijt.

RESERVEER

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

Ja, iets voor mij

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur

Reserveer