Nieuws

Koningsdag open voor lunch en diner

Restaurant Vlaar is tijdens koningsdag op 27 april gewoon open vanaf 12 uur voor een koninklijke lunch, diner of een borrel met een feestelijk borrelplateau. Gelegen in ‘s-Graveland naast Hilversum mét gratis en voldoende parkeergelegenheid. Namens Team Vlaar een fijne Koningsdag!!


Lees meer

Feestelijke Paasbrunch op 1e en 2e Paasdag

De Paasdagen komen er weer aan! Vier Pasen culinair met onze feestelijke 4-gangen Paasbrunch. ‘s Avonds serveren wij een geweldig 4-gangen Paasdiner. Vegetarische of dieetwensen? Vermeld dit bij uw reservering en wij houden er rekening mee. paasmenuzondag 21 & maandag 22 april 2019 4-gangen Paasbrunch  € 33,50 / 4-gangen Paasdiner 36,50  brioche, gemarineerde zalm, dille emulsie, groene asperge salade *** witte asperges, 63 graden ei, bearnaise, lamsham *** rouleaux van runderlende, jus van rode wijn, gratin, groenten van...


Lees meer

Proef de lente met onze nieuwe gerechten

Het is eindelijk voorjaar! Onze nieuwe kaart staat vol met frisse, groene en knisperend verse voorjaarsgerechten. Zoals Hollandse asperges, op klassieke wijze à la Flamande of met zalm. Onze keukenbrigade heeft deze koningin van de groente ook verwerkt in het seizoensmenu van de chef, bijvoorbeeld met snowcrab en brandade of met Thom Ka Kai en rivierkreeftjes. Nieuwsgierig? Bekijk hier het hele menu.


Lees meer

Vlaar Vergaderweken: inspirerende arrangementen

Ben jij op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? Tijdens de Vlaar Vergaderweken profiteer je in maart en april van aantrekkelijke vergaderarrangementen. Je boekt al een 8-uurs vergadering inclusief businesslunch en zaalhuur vanaf € 45 pp! Restaurant Vlaar is de perfecte plek voor elke zakelijke bijeenkomst en biedt:  – twee inspirerende privéruimtes met snel internet, airco, open haard en gratis gebruik van moderne presentatieapparatuur  – een toprestaurant met gastronomische keuken – centrale ligging in Nederland, in het mooie ‘s-Graveland...


Lees meer

Vlaar presenteert Clouds: Zuid-Afrikaanse wijnen van topkwaliteit

Ontdek Clouds bij restaurant Vlaar: exclusieve Zuid-Afrikaanse wijnen uit Stellenbosch waarin je de klasse van de wijngaard en het terroir terugproeft. Kwaliteit staat bij Clouds in alles voorop. Onze sommelier adviseert deze wijnen voor de mooiste wijn spijs combinaties: CLOUDS CHENIN BLANC  42,00 Verfijnde en gelaagde wijn met smaken als rijpe gele appel, hooi, kamille bloesem, kalk, kweepeer, bijenwas, perzik, kinine en hooi. De afdronk is lang, fris, elegant en mineraal. CLOUDS CHARDONNAY CLOUDS VINEYARDS...


Lees meer

Vlaar Festival 15 maart van start

Noteer nu in je agenda: het VLAAR Festival van 15 tot en met 24 maart a.s. Kom tijdens dit gastronomische voorjaarsfeestje genieten van een viergangen chef’s menu gebaseerd op verse seizoensproducten voor slechts € 33,50. Dit menu bestaat uit kleine gerechten met het culinaire handschrift van onze keukenbrigade en is zowel tijdens lunch als diner te bestellen. Proef het seizoenBestel meer gangen voor een extra prijs van € 5 per gang tot een compleet zesgangen menu...


Lees meer

Nierstichting Restaurant Driedaagse: aandacht voor minder zout

Nierstichting Restaurant Driedaagse 12, 13 en 14 maart 2019 lunch & diner 3-gangen € 38,50 / 4-gangen € 46,50 een fantastisch tasting menu met aandacht voor pure smaken en minder zout MENU kabeljauw rouleaux, mojo, basilicum emulsie, komkommer *** heilbotfilet, antiboise, citroen risotto *** bavette, pommes sauté, tomaten chutney, seizoensgroenten *** mille feuille, kaffir cibouste, crème van bosvruchten, mango sorbet


Lees meer

Italiaanse wijnproeverij met Numero-V op 10 maart

Wijnhuis Numero-V organiseert op zondagmiddag 10 maart vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur een Italiaanse wijnproeverij bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland. De passie van Italiaanse wijnmakers proef je in elke wijn van Numero-V. Dit zijn voornamelijk kleine familiebedrijfjes, die met zorg hun producten produceren. De wijnproeverij inclusief borrelhapjes kost € 12,50 per persoon. Meld je snel aan via sandra@restaurantvlaar.nl. Cin cin!


Lees meer

Nieuw concept: stel zelf je menu samen uit à la carte gerechten

Vlaar lanceert een geheel nieuw concept: het seizoensmenu van de chef. Stel nu zelf je 3- of 4-gangen menu samen uit onze à la carte gerechten voor slechts € 37 voor 3-gangen, en €45 voor 4-gangen. Deze gerechten kun je ook los bestellen voor de à la carte prijs. seizoensmenu van de chef 3-gangen  37 / 4-gangen  45 voor flan van kreeft, gemarineerde zalm, badjak crème, Nori kroepoek  15 of diamanthaas, pangang marinade, radijs, Thaise salade  17 tussen softshell krab,...


Lees meer

Geef jouw Valentijn van 14 tot 17 februari een culinaire verrassing

Verras jouw geliefde op Valentijnsdag met een gastronomische lunch of diner van 4-gangen voor 37,50. Dit zinderende menu staat geheel in het teken van de liefde. Je kunt het hele weekend tijdens de Taste of Love dagen van deze romantische actie gebruik maken van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari 2019. Wij serveren het exclusieve 4-gangen Taste of Love menu zowel met lunch en diner voor slechts 37,50 pp. Je kunt dit menu uitbreiden...


Lees meer