Nieuws

KERST 2019

Kerst komt er weer aan! Ons keukenteam onder leiding van chef Danny Rijs heeft een geweldig kerstmenu samengesteld. Bekijk hier het programma voor “the most wonderful time of the year”: K E R S T A V O N D Christmas sneak preview 4-gangen surprisediner € 57,50 1 E  E N  2 E  K E R S T D A G 4-gangen kerstlunch € 57,50 7-gangen kerstdiner € 78,50 C H R I S T...


Lees meer

Wijnmakersdiner met Miros de Ribera op vrijdag 1 november

Op vrijdag 1 november a.s. organiseert Vlaar een bijzondere avond voor wijnliefhebbers. Deze avond staat geheel in het teken van het Spaanse wijnhuis Miros de Ribera. Zij zijn zelf aanwezig om u te informeren over de bijzondere wijnen gedurende het diner. We serveren dan een gastronomisch 5-gangen menu met natuurlijk een bijpassend wijnarrangement van Miros, inclusief feestelijk aperitief, tafelwater en koffie voor slechts 87,50. Reserveer snel een tafel, dit mag je niet missen! MENU rode...


Lees meer

Wildweken vanaf 14 oktober

Vanaf maandag 14 oktober geniet je bij Vlaar tijdens de wildweken van een gastronomisch 3- 0f 4-gangen wildmenu. Tijdens de lunch serveren we ook een 2-gangen wildmenu. Proef de herfst met de volle en rijke smaak van wild! wildmenu fazant roulleaux, preiselbeeren mayonaise, blauwe bessen, wilde kruiden **** wild cappuccino met truffelschuim **** hertenrugfilet, paddenstoelen, jus van cèpes, pastinaak **** chocolade sablé, mandarijn, vanille roomijs, chocolade anglaise 3-gangen € 39,50 / 4-gangen € 49,50 2-gangen...


Lees meer

Italiaanse wijnproeverij met Numero-V bij restaurant Vlaar

Wijnhuis Numero-V organiseert op zondagmiddag 13 oktober 2019 vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur een Italiaanse wijnproeverij bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland met onder andere heerlijke herfstwijnen. De passie van Italiaanse wijnmakers proef je in elke wijn van Numero-V. Dit zijn voornamelijk kleine familiebedrijfjes, die met zorg hun producten produceren. De wijnproeverij inclusief borrelhapjes kost € 12,50 per persoon. Locatie: restaurant Vlaar, Noordereinde 129 in ‘s-Graveland. Aanmelden is verplicht via sandra@restaurantvlaar.nl. Cin cin!


Lees meer

September VLAAR Festvial speciale editie: Vlaar 10 jaar!

In september bestaat restaurant Vlaar 10 jaar! En dat vieren we met het VLAAR Festival speciale editie. De hele maand september geniet je van een extra feestelijk jubileum 4-gangen menu voor slechts 33,50. Je bent dagelijks van harte welkom voor lunch of diner. Wil je komen met een groep? Ook dat is mogelijk in ons restaurant, het koetshuis of de Tasting Room. Mail ons via sandra@restaurantvlaar.nl voor een offerte op maat. Reserveer snel je tafel...


Lees meer

VLAAR BREIDT UIT MET NIEUWE HORECA IN ALMERE: PAVILJOEN DE OOSTVAARDERS

Vlaar gaat met het nieuwe horecabedrijf Paviljoen de Oostvaarders de horeca-activiteiten van het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders voortzetten. Beheerder Stad & Natuur Almere heeft via een openbare aanbesteding gezocht naar een nieuwe horecaondernemer en Vlaar is daarbij als beste uit de bus gekomen. Paviljoen de Oostvaarders wordt een gastvrije en inspirerende dagzaak in een groene omgeving met uitzicht op het schitterende moerasgebied van de Oostvaardersplassen tussen Almere en Lelystad. Arlo Vlaar: “Wij zijn ontzettend blij met...


Lees meer

Vergaderen aan het water

Op zoek naar een groene vergaderlocatie , centraal gelegen mét ruime parkeergelegenheid voor de deur en een gastronomische keuken? De Tasting Room van restaurant Vlaar is geschikt voor zowel vergaderen als private dining en beschikt over een eigen steigerterras aan de lommerrijke ’s-Gravelandse Vaart. Heerlijk buiten vergaderen bij mooi weer aan het water, onder de rook van Amsterdam en centraal in het Gooi. Combineer je zakelijke bijeenkomst met een gastronomische business lunch of diner. Meer...


Lees meer

Zomers genieten met onze nieuwe kaart

Proef het seizoen met de fijne gerechten van onze nieuwe kaart, bij mooi weer op ons heerlijke terras. Kies voor het 3- of 4-gangen chef’s keuzemenu of één van de à la carte gerechten. Hier alvast een voorproefje:    gemarineerde zalm, guacamole van grapefruit en mango, mojo *** zeetong, beurre aromatique, pommes mousseline, groenten van het seizoen *** geslagen room, bosvruchten, meringue, munt, mango sorbet  *** Check de complete kaart hier. Team Vlaar verwelkomt je...


Lees meer

We’re hiring! Mooie horecavacatures bij Vlaar

Team Vlaar bestaat uit enthousiaste, gedreven mensen die een passie hebben voor eten en drinken. Wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe toppers om ons bedienings- en keukenteam te komen versterken: BEDRIJFSLEIDER/MAÎTRE (38 uur) MEDEWERKER BEDIENING (38 uur)  AMBULANTE MEDEWERKERS AFWAS & BEDIENING  Restaurant Vlaar behoort tot de top van Nederland dat als erkend leerbedrijf met veel passie leerlingen voor de horeca opleidt en klaarstoomt voor een mooie carrière. Als een van de betere restaurants...


Lees meer

Kreeftspecials

Hoera, het is Canner kreeft seizoen!!! Deze wilde kleine Canadese kreeft is super lekker en nu volop verkrijgbaar. Dat vieren we met 2 heerlijke specials: Canner kreeft met quacemole van grapefruit, mango en avocado Canner kreeft met asperge, bechamelsaus en krokante gruyère Deze serveren we tijdens lunch en diner als halve kreeft voor 16,50 en hele kreeft voor 23,50. Proef de zomer bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland.


Lees meer