Nieuws

Nieuw: huisgemaakte VLAAR kruidenolie

Geniet je ook zo van onze huisgemaakte kruidenolie die we in ons restaurant serveren bij het brood? Na veel vraag van onze gasten is deze nu te koop in flessen van 250 ml. Heerlijk voor thuis bij brood of salades, en natuurlijk een super cadeau voor onder de kerstboom. Nu te koop in ons restaurant voor 9,95 per fles.  


Lees meer

Beleef de lekkerste kerst

De feestdagen zijn weer in aantocht! Vier de mooiste dagen van het jaar in ons gastronomisch restaurant in de prachtige omgeving van ‘s-Graveland. Op beide kerstdagen kun je bij ons terecht voor een feestelijke kerstlunch of kerstdiner. Reserveer snel een tafel en wees verzekerd van een culinaire kerst! Check hier het kerstmenu. Vier december culinair  De hele maand december is ons restaurant sfeervol en in kerstsfeer aangekleed. Op kerstavond serveren wij een Christmas sneak preview met een...


Lees meer

Dineren in privacy

Ben je op zoek naar een goed restaurant waar je in alle privacy kunt lunchen, dineren of vergaderen? Restaurant Vlaar in ‘s-Graveland bij Hilversum biedt twee luxe privé ruimtes voor private dining: de Tasting Room voor groepen tot 16 personen en het koetshuis voor groepen tot 30 personen. Hier kun je in alle privacy genieten in een intieme ambiance van onze toonaangevende keuken van culinair hoog niveau met bijpassende wijnen. In de Tasting Room behoort live cooking met...


Lees meer

Proef de herfst met onze nieuwe dinerkaart

Het herfstseizoen is weer begonnen, tijd voor een nieuwe kaart! Onze witte brigade onder leiding van Danny Rijs heeft weer prachtige gerechten samengesteld. Ter inspiratie een sneak preview: vijgen, geitenkaas, bulgur, hazelnoten *** zwezerik, duxelles van paddenstoelen, black bean jus *** eendenborst, pastinaak crème, gebrande maïs, jus van biet met steranijs *** bavette, winterpeen, knol crème, aardappel wokkel *** tonkabonen, crème brûlée, witte stoofpeer, crumble van speculaas Bekijk onze complete kaart hier! Kom je snel proeven?


Lees meer

Soirée au cinéma: dinner & music met Michiel Borstlap op 17 november

Op zaterdag 17 november organiseren wij een unieke avond die in het teken staat van de cinema. Geniet van een fantastisch sterrendiner in combinatie met een speciaal optreden van toppianist en componist Michiel Borstlap die zich laat inspireren door bekende en minder bekende muziek uit beroemde films. Borstlap staat al jarenlang aan de absolute jazz-top. Sinds enkele jaren creëert hij zijn eigen muziek met elementen uit jazz, filmmuziek en neoklassiek. Hij wil muziek maken die...


Lees meer

Oester Lounge van 20 – 23 september

Het oesterseizoen is weer begonnen! Om dit te vieren organiseert restaurant Vlaar in ‘s-Graveland van donderdag 20 tot en met zondag 23 september 2018 de Oester Lounge met deze ‘grand cru van de zee’ in de hoofdrol. Wij serveren dan naast onze kaart en menu’s een viertal oesters van topkwaliteit waaronder de Creuse en Geay Spéciales. Tijdens de Oester Lounge kun je onbeperkt van deze fantastische oesters genieten voor € 2,25 per stuk. Of kies...


Lees meer

Groenten uit eigen moestuin

Wist je dat restaurant Vlaar een eigen moestuin heeft in Ankeveen? Met dit mooie zomerweer oogsten we volop kruiden, courgettes, tuinbonen en eetbare bloemen zoals de Oost-Indische kers. Onze keukenbrigade verwerkt deze in zowel ons surprise menu als de à la carte gerechten. Vers en lokaal, maar vooral met heel veel smaak! Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Basis is de Franse keuken...


Lees meer

Vlaar Festival op 24 augustus van start

Het Vlaar Festival is weer in aantocht! Met een eigen culinaire week laat restaurant Vlaar haar gasten vanaf 24 augustus voor een toegankelijke prijs genieten van een gastronomisch menu dat bestaat uit bijzondere gerechten met het culinaire handschrift van chef Danny Rijs en zijn witte brigade.  Het Vlaar Festival vindt plaats van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september 2018 en wordt zowel tijdens lunch als diner geserveerd. Proef!  Tijdens het Vlaar Festival...


Lees meer

Nieuwe zomerkaart met zeetong, chateaubriand en…

Proef de zomer met onze nieuwe dinerkaart met een aantal zomerse gerechten zoals agnolotti pasta met rivierkreeft, salieboter en ricotta, ossobuco van zacht gegaard kalfsvlees zonder bot met risotto Milanese en marbré van witte en pure chocolade, boerencake, bramen en bloedsinaasappel sorbet. En we presenteren twee nieuwe Vlaar specials: * zeetong met beurre aromatique, Hollandse sla en Franse frites * chateaubriand (te bestellen vanaf 2 personen) met roseval, groenten van het seizoen en jus van rode wijn. Wij serveren...


Lees meer

Wereldster Ed Sheeran luncht in Vlaar Tasting Room

Een bijzonder bezoek voor restaurant Vlaar in ‘s Graveland afgelopen week. Na een anonieme reservering bleek ineens wereldster Ed Sheeran voor de deur te staan voor een lunch. Een grote verrassing voor eigenaar Arlo Vlaar en zijn team. “Een ongelooflijk aardige jongen.” Sheeran, die deze dag zijn laatste optreden gaf in de Johan Cruijff Arena, kwam op de fiets vanaf Hilversum met z’n crew naar het restaurant om te genieten van een ontspannen lunch in...


Lees meer