Nieuws

Nieuw concept: stel zelf je menu samen uit à la carte gerechten

Vlaar lanceert een geheel nieuw concept: het seizoensmenu van de chef. Stel nu zelf je 3- of 4-gangen menu samen uit onze à la carte gerechten voor slechts € 37 voor 3-gangen, en €45 voor 4-gangen. Deze gerechten kun je ook los bestellen voor de à la carte prijs. seizoensmenu van de chef 3-gangen  37 / 4-gangen  45 voor flan van kreeft, gemarineerde zalm, badjak crème, Nori kroepoek  15 of diamanthaas, pangang marinade, radijs, Thaise salade  17 tussen softshell krab,...


Lees meer

Vlaar presenteert Clouds: Zuid-Afrikaanse wijnen van topkwaliteit

Ontdek Clouds bij restaurant Vlaar: exclusieve Zuid-Afrikaanse wijnen uit Stellenbosch waarin je de klasse van de wijngaard en het terroir terugproeft. Kwaliteit staat bij Clouds in alles voorop. Onze sommelier adviseert deze wijnen voor de mooiste wijn spijs combinaties: CLOUDS CHENIN BLANC  42,00 Verfijnde en gelaagde wijn met smaken als rijpe gele appel, hooi, kamille bloesem, kalk, kweepeer, bijenwas, perzik, kinine en hooi. De afdronk is lang, fris, elegant en mineraal. CLOUDS CHARDONNAY CLOUDS VINEYARDS...


Lees meer

Geef jouw Valentijn van 14 tot 17 februari een culinaire verrassing

Verras jouw geliefde op Valentijnsdag met een gastronomische lunch of diner van 4-gangen voor 37,50. Dit zinderende menu staat geheel in het teken van de liefde. Je kunt het hele weekend tijdens de Taste of Love dagen van deze romantische actie gebruik maken van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari 2019. Wij serveren het exclusieve 4-gangen Taste of Love menu zowel met lunch en diner voor slechts 37,50 pp. Je kunt dit menu uitbreiden...


Lees meer

Nieuw: huisgemaakte VLAAR kruidenolie

Geniet je ook zo van onze huisgemaakte kruidenolie die we in ons restaurant serveren bij het brood? Na veel vraag van onze gasten is deze nu te koop in flessen van 250 ml. Heerlijk voor thuis bij brood of salades, en natuurlijk een super cadeau voor onder de kerstboom. Nu te koop in ons restaurant voor 9,95 per fles.  


Lees meer

Dineren in privacy

Ben je op zoek naar een goed restaurant waar je in alle privacy kunt lunchen, dineren of vergaderen? Restaurant Vlaar in ‘s-Graveland bij Hilversum biedt twee luxe privé ruimtes voor private dining: de Tasting Room voor groepen tot 16 personen en het koetshuis voor groepen tot 30 personen. Hier kun je in alle privacy genieten in een intieme ambiance van onze toonaangevende keuken van culinair hoog niveau met bijpassende wijnen. In de Tasting Room behoort live cooking met...


Lees meer

Proef de herfst met onze nieuwe dinerkaart

Het herfstseizoen is weer begonnen, tijd voor een nieuwe kaart! Onze witte brigade onder leiding van Danny Rijs heeft weer prachtige gerechten samengesteld. Ter inspiratie een sneak preview: vijgen, geitenkaas, bulgur, hazelnoten *** zwezerik, duxelles van paddenstoelen, black bean jus *** eendenborst, pastinaak crème, gebrande maïs, jus van biet met steranijs *** bavette, winterpeen, knol crème, aardappel wokkel *** tonkabonen, crème brûlée, witte stoofpeer, crumble van speculaas Bekijk onze complete kaart hier! Kom je snel proeven?


Lees meer

Soirée au cinéma: dinner & music met Michiel Borstlap op 17 november

Op zaterdag 17 november organiseren wij een unieke avond die in het teken staat van de cinema. Geniet van een fantastisch sterrendiner in combinatie met een speciaal optreden van toppianist en componist Michiel Borstlap die zich laat inspireren door bekende en minder bekende muziek uit beroemde films. Borstlap staat al jarenlang aan de absolute jazz-top. Sinds enkele jaren creëert hij zijn eigen muziek met elementen uit jazz, filmmuziek en neoklassiek. Hij wil muziek maken die...


Lees meer

Oester Lounge van 20 – 23 september

Het oesterseizoen is weer begonnen! Om dit te vieren organiseert restaurant Vlaar in ‘s-Graveland van donderdag 20 tot en met zondag 23 september 2018 de Oester Lounge met deze ‘grand cru van de zee’ in de hoofdrol. Wij serveren dan naast onze kaart en menu’s een viertal oesters van topkwaliteit waaronder de Creuse en Geay Spéciales. Tijdens de Oester Lounge kun je onbeperkt van deze fantastische oesters genieten voor € 2,25 per stuk. Of kies...


Lees meer

Groenten uit eigen moestuin

Wist je dat restaurant Vlaar een eigen moestuin heeft in Ankeveen? Met dit mooie zomerweer oogsten we volop kruiden, courgettes, tuinbonen en eetbare bloemen zoals de Oost-Indische kers. Onze keukenbrigade verwerkt deze in zowel ons surprise menu als de à la carte gerechten. Vers en lokaal, maar vooral met heel veel smaak! Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Basis is de Franse keuken...


Lees meer

Vlaar Festival op 24 augustus van start

Het Vlaar Festival is weer in aantocht! Met een eigen culinaire week laat restaurant Vlaar haar gasten vanaf 24 augustus voor een toegankelijke prijs genieten van een gastronomisch menu dat bestaat uit bijzondere gerechten met het culinaire handschrift van chef Danny Rijs en zijn witte brigade.  Het Vlaar Festival vindt plaats van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september 2018 en wordt zowel tijdens lunch als diner geserveerd. Proef!  Tijdens het Vlaar Festival...


Lees meer