Nieuws

Vlaar Take away stopt

Wij blijven thuis! Ondanks het succes van onze Vlaar Take away hebben we besloten om per 23 maart onze deuren te sluiten tot in ieder geval 7 april. Hoe graag we ook willen, het wordt een te groot risico voor zowel onze gasten als onze medewerkers om door te draaien. We nemen hiermee onze verantwoordelijkheid voor ieders gezondheid en veiligheid en hopen om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het beperken en terugdringen van...


Lees meer

Vlaar TAKE AWAY: culinaire afhaal- en bezorgservice

Vanaf maandag 16 maart kun je bij restaurant Vlaar culinaire maaltijden afhalen of laten bezorgen. Kies uit het speciale Vlaar Take away menu met onder andere steak tartaar, salade Vlaar, Hollandse asperges, tournedos, vegetarische curry maar ook culinaire bonbons en heerlijke flessen wijn. Helaas kunnen gasten tot en met 6 april niet meer in ons restaurant terecht, maar met de Vlaar Take away service kun je toch genieten van een heerlijke Vlaar lunch of diner....


Lees meer

Proef de eerste asperges

Hoera, het is maart! En dat vieren we met de eerste asperges. Eet ze à la Flamande of met zalm, als lunch of diner, als voor- of hoofdgerecht. Proef het voorjaar en geniet!!


Lees meer

Vier Pasen culinair

Vier Pasen culinair bij restaurant Vlaar met familie en vrienden in de prachtige groene omgeving van ‘s-Graveland op zondag 12 en maandag 13 april 2020. Ons restaurant is vanaf 12 uur geopend op zowel eerste als tweede Paasdag. Je bent van harte welkom voor de Paasbrunch, Paaslunch of het Paasdiner. Proef de lente met ons gastronomische 4-gangen Paasmenu of kies van de à la carte kaart met onder andere asperge gerechten. Voor groepen hebben wij...


Lees meer

Vergaderen aan het water

Op zoek naar een groene vergaderlocatie , centraal gelegen mét ruime parkeergelegenheid voor de deur en een gastronomische keuken? De Tasting Room van restaurant Vlaar is geschikt voor zowel vergaderen als private dining en beschikt over een eigen steigerterras aan de lommerrijke ’s-Gravelandse Vaart. Heerlijk buiten vergaderen bij mooi weer aan het water, onder de rook van Amsterdam en centraal in het Gooi. Combineer je zakelijke bijeenkomst met een gastronomische business lunch of diner. Meer...


Lees meer

Verras jouw Valentijn culinair bij Vlaar

Verras jouw geliefde op Valentijnsdag culinair met een gastronomische lunch of diner van 4-gangen voor 49,50. Op vrijdag 14 februari 2020 staat restaurant Vlaar geheel in het teken van de liefde met dit zinderende Valentijnsmenu dat zowel met lunch als diner wordt geserveerd. VALENTIJNSMENU 49,50 per couvert  zacht gegaarde wijtingfilet, bereidingen van wortel, kaffir hangop, krokante panko~ ~ ~ ~ravioli van gamba, kreeftensaus~ ~ ~ ~eendenborstfilet, crème van gepofte knolselderij, schorseneer chips, jus van cèpes ~ ~...


Lees meer

Winterspecial: check het februari menu

Bij restaurant Vlaar is alles huisgemaakt en wordt er met de seizoenen meegekookt. Vier de winter met onze culinaire winterspecial tijdens lunch of diner: een geweldig 3-gangen chef’s menu voor slechts € 29,50. Deze actie loopt tot en met februari 2020. ————— VLAAR WINTERSPECIAL16 januari – 29 februari 2020 MENU3-gangen € 29,50 Gravad lax, crème van mierikswortel *** Confit de canard, aardappel mousseline, zuurkool, schorseneer chips, jus van cêpes *** Crème caramel, caramel schots, frambozen...


Lees meer

Vlaar start 2020 met compleet vernieuwde menukaart

Onze keukenbrigade introduceert met trots een compleet vernieuwde menukaart. Bekijk deze hier. Deze kaart gaat vrijdagavond 10 januari in. Je kunt hier naar hartelust uit kiezen zowel tijdens lunch als diner. Wat is nieuw? Onder andere uitbreiding van onze à la carte gerechten, fantastische Canadese kreeft (met botersla of à la thermidor) en geweldige salades die je ook ‘s-avonds kunt bestellen. Op de dessertkaart vind je onder andere de gastronomische bonbons van patissier Mats Smit...


Lees meer

Driesterrenchef Jacob Jan Boerma komt koken bij Vlaar

In 2020 gaat restaurant Vlaar gastchefs uitnodigen in ‘s-Graveland voor bijzondere culinaire evenementen. Wij zijn enorm trots dat niemand minder dan driesterren chef Jacob Jan Boerma deze maand het spits afbijt voor een fantastisch diner. Op 15 januari gaat hij samen met het Vlaar keukenteam een speciaal 4-gangen tasting menu bereiden inclusief amuses.  Net als bij Vlaar is zijn keuken gebaseerd op de Franse keukenleer maar modern uitgewerkt. En wordt er veel met lokale en pure...


Lees meer

Christmas Afterparty op 28, 29 en 30 december

Onze gastvrije brigade ontvangt je graag om te genieten van deze feestelijke periode tijdens lunch en diner waarin veel mensen vrij zijn en lekker uit eten gaan. Ons keukenteam heeft een feestelijk 3- of 4-gangen keuzemenu samengesteld! MENU kalfsmuis, pinda crème, doperwt of kreeftenflan, rivierkreeft, boemboe crème, nori kroepoek ***parelhoen, tomatenchutney of foie brûlée, bosvruchten sorbet, bramen gelei ***chateaubriand, duxelles, blackbean jus , pommes sauté of scholfilet, riso nero, seizoensgroenten ***witte chocolade parfait, crème van...


Lees meer