Nieuws

Vlaar Take away geopend

Mis je onze gerechten al?? Niet getreurd want onze Vlaar Take away afhaalservice is weer geopend! Zo kun je lekker thuis genieten van de culinaire Vlaar beleving. Check ook onze speciale wijnaanbiedingen voor 10 euro per fles! Kijk hier voor het menu & bestellen. Dagelijks openJe bent dagelijks van 17 tot 20 uur welkom voor het afhalen van culinaire maaltijden en bijpassende wijnen voor thuis. Zoals een geweldige wildstoof van hert, ree en wildzwijn, gemarineerde...


Lees meer

Nieuwe kaart: proef de herfst!

De herfst is begonnen, en ook dit seizoen brengt weer heerlijke gerechten en dranken met zich mee. Onze keukenbrigade heeft een fantastische herfstkaart samengesteld. We beginnen met klein wild zoals dit prachtige herfstgerecht van herterugfilet, crème van zoete aardappel en vanille, cantharel, trompet de la mort, cavolo nero, jus van zwarte knoflook, braam, gerookte hazelnoot en koffie. Een plaatje van een gerecht, en ook nog eens verschrikkelijk lekker! Check hier onze nieuwe kaart. Restaurant Vlaar...


Lees meer

Kerstmenu bekend

Ook dit jaar gaan we onze gasten weer een onvergetelijke kerst bezorgen! Op zowel eerste als tweede kerstdag serveren wij een feestelijke kerstlunch (4-gangen vanaf 12.30 uur) en een kerstdiner (5-gangen vanaf 18.30 uur). Bekijk hieronder ons kerstmenu. Reserveer tijdig een mooie tafel en vier de kerst culinair! Dieet- en vegetarische wensen ontvangen we graag vooraf bij uw reservering. KERSTMENU 20204-gangen kerstlunch € 62,50 / 5-gangen kerstdiner € 82,50 per couvert amuserisotto bitterbal, paddenstoel emulsie,...


Lees meer

Naar buiten!

Wat is er fijner dan buiten eten tot laat in de avond? Kom genieten van onze zomerkaart op ons mediterrane terras, of aan het water op ons sfeervolle steigerterras. Dagelijks kun je hier voor zowel lunch als diner terecht!


Lees meer

It’s summertime!

De zomer is begonnen! Kom op één van onze terrassen genieten van heerlijke zomerse gerechten zoals oesters, geweldige zeetong, gazpacho, snowcrab, bouillabaise, citroentaartje en Malibu/kokos panna cotta. Combineer deze gerechten met een heerlijke Provence rosé, een gekoelde rode wijn of onze prachtige Bourgogne Chardonnay (wijn van de maand). Proost!  Restaurant Vlaar is 7 dagen per week geopend vanaf 12 uur voor lunch, vergaderen en diner. U kunt ook bij ons terecht voor private dining.


Lees meer

Vergaderen aan het water

Op zoek naar een groene vergaderlocatie , centraal gelegen mét ruime parkeergelegenheid voor de deur en een gastronomische keuken? De Tasting Room van restaurant Vlaar is geschikt voor zowel vergaderen als private dining en beschikt over een eigen steigerterras aan de lommerrijke ’s-Gravelandse Vaart. Heerlijk buiten vergaderen bij mooi weer aan het water, onder de rook van Amsterdam en centraal in het Gooi. Combineer je zakelijke bijeenkomst met een gastronomische business lunch of diner. Meer...


Lees meer

Spelregels 1,5 meter in de horeca

Dit zijn de spelregels vanaf 1 juni voor de openstelling van de horeca: Reserveren is verplicht; Bij aankomst vindt een gezondheidscheck plaats; Geen toegang bij verkoudheids- en/of griepklachten; Handen wassen of desinfecteren bij binnenkomst; Vol is vol: maximaal 30 gasten in het restaurant; Houd 1,5 meter afstand; 2 personen aan één tafel is ok, bij 3 of meer afstand van 1,5 meter, tenzij je aantoonbaar uit één huishouden komt; Volg de aanwijzingen van ons personeel...


Lees meer

Weer open vanaf 1 juni!

Hoera, vanaf maandag 1 juni om 12 uur openen wij weer onze deuren en bent u dagelijks van harte welkom voor lunch of diner. Bekijk hier onze menukaart en proef de zomer met heerlijke gerechten als boullaibaise, gazpacho, salades, dagverse zeetong, beef tataki, fantastische oesters en malibu/kokos pannacotta gevuld met passievrucht. Namens ons team bedanken we iedereen voor alle steun en bestellingen tijdens de gedwongen sluiting met onze Take away, de Pinkster-, Paas- en Koningsplateaus,...


Lees meer

Camper dining wereldnieuws

Kijk hier voor een terugblik van alle media-aandacht voor ons Camper dining concept, van RTL Nieuws (op 17.38 min.) en Hart van Nederland (op 15.30 min.) tot de voorpagina van de Telegraaf. We hebben zelfs het wereldnieuws gehaald in de New York Times! Het initiatief camper dining is mede mogelijk gemaakt door AutoWeek Campers, waarvoor dank! We bedanken ook onze gasten voor hun steun en vertrouwen en ACB Almere, Booij Campers en Camptoo voor de...


Lees meer

Pop-up store voor Moederdag bij Vlaar

Speciaal voor moederdag is ons restaurant komend weekend omgetoverd tot een exclusieve giftshop met de mooiste cadeaus van Smit’s Delicious (patissier Mats Smit), Mamuse wijnen, kookboek LET’S MISSBEHAVE en Heartbeats (kunstenaar Michel Poort). De pop-up store is op zaterdag 9 en zondag 10 mei geopend tussen 13.00 en 17.00 uur. Met unieke en liefdevolle aanbiedingen zoals een High Tea pakket met Delicious bonbons, exclusieve rode rozen, ‘Heb het hart…’-kunstkaarten, kookboek LET’S MISSBEHAVE-“Where food meets pleasure”...


Lees meer