Nieuws

September VLAAR Festvial speciale editie: Vlaar 10 jaar!

In september bestaat restaurant Vlaar 10 jaar! En dat vieren we met het VLAAR Festival speciale editie. De hele maand september geniet je van een extra feestelijk jubileum 4-gangen menu voor slechts 33,50. Je bent dagelijks van harte welkom voor lunch of diner. Wil je komen met een groep? Ook dat is mogelijk in ons restaurant, het koetshuis of de Tasting Room. Mail ons via sandra@restaurantvlaar.nl voor een offerte op maat. Reserveer snel je tafel...


Lees meer

VLAAR BREIDT UIT MET NIEUWE HORECA IN ALMERE: PAVILJOEN DE OOSTVAARDERS

Vlaar gaat met het nieuwe horecabedrijf Paviljoen de Oostvaarders de horeca-activiteiten van het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders voortzetten. Beheerder Stad & Natuur Almere heeft via een openbare aanbesteding gezocht naar een nieuwe horecaondernemer en Vlaar is daarbij als beste uit de bus gekomen. Paviljoen de Oostvaarders wordt een gastvrije en inspirerende dagzaak in een groene omgeving met uitzicht op het schitterende moerasgebied van de Oostvaardersplassen tussen Almere en Lelystad. Arlo Vlaar: “Wij zijn ontzettend blij met...


Lees meer

Vergaderen aan het water

Op zoek naar een groene vergaderlocatie , centraal gelegen mét ruime parkeergelegenheid voor de deur en een gastronomische keuken? De Tasting Room van restaurant Vlaar is geschikt voor zowel vergaderen als private dining en beschikt over een eigen steigerterras aan de lommerrijke ’s-Gravelandse Vaart. Heerlijk buiten vergaderen bij mooi weer aan het water, onder de rook van Amsterdam en centraal in het Gooi. Combineer je zakelijke bijeenkomst met een gastronomische business lunch of diner. Meer...


Lees meer

Zomers genieten met onze nieuwe kaart

Proef het seizoen met de fijne gerechten van onze nieuwe kaart, bij mooi weer op ons heerlijke terras. Kies voor het 3- of 4-gangen chef’s keuzemenu of één van de à la carte gerechten. Hier alvast een voorproefje:    gemarineerde zalm, guacamole van grapefruit en mango, mojo *** zeetong, beurre aromatique, pommes mousseline, groenten van het seizoen *** geslagen room, bosvruchten, meringue, munt, mango sorbet  *** Check de complete kaart hier. Team Vlaar verwelkomt je...


Lees meer

We’re hiring! Mooie horecavacatures bij Vlaar

Team Vlaar bestaat uit enthousiaste, gedreven mensen die een passie hebben voor eten en drinken. Wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe toppers om ons bedienings- en keukenteam te komen versterken: BEDRIJFSLEIDER/MAÎTRE (38 uur) MEDEWERKER BEDIENING (38 uur)  AMBULANTE MEDEWERKERS AFWAS & BEDIENING  Restaurant Vlaar behoort tot de top van Nederland dat als erkend leerbedrijf met veel passie leerlingen voor de horeca opleidt en klaarstoomt voor een mooie carrière. Als een van de betere restaurants...


Lees meer

Kreeftspecials

Hoera, het is Canner kreeft seizoen!!! Deze wilde kleine Canadese kreeft is super lekker en nu volop verkrijgbaar. Dat vieren we met 2 heerlijke specials: Canner kreeft met quacemole van grapefruit, mango en avocado Canner kreeft met asperge, bechamelsaus en krokante gruyère Deze serveren we tijdens lunch en diner als halve kreeft voor 16,50 en hele kreeft voor 23,50. Proef de zomer bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland.


Lees meer

Feestelijke Pinksterbrunch

Tijdens het Pinksterweekend op zondag 9 en maandag 10 juni profiteer je van een feestelijke aanbieding als Pinksterbrunch of -diner: wij serveren dan een extra feestelijk 4-gangen Pinkster menu, met mooi weer natuurlijk op het fijne mediterrane terras. Combineer dit met een lekkere wandeling en geniet van de prachtige natuur rondom de ‘s-Gravelandse buitenplaatsen. Pinkster menu 4-gangen brunch 33,00 /  4-gangen diner 36,00 zalmtartaar, limoen crème, frisée, desem crouton *** Thom Ka Kai, rivierkreeft *** parelhoen...


Lees meer

Ben jij onze nieuwe maître-bedrijfsleider?

Restaurant Vlaar is op zoek naar een jonge, gedreven maître/bedrijfsleider met genoeg ervaring om de operationele organisatie van ons toonaangevende restaurant te runnen. Heb jij zin in een uitdaging, heb je passie voor je vak, ben je stressbestendig en een echte teamplayer? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking! Bekijk hier de uitgebreide vacature: https://www.restaurantvlaar.nl/wp-content/uploads/2019/05/Functieomschrijving-bedrijfsleider-maitre-restaurant-Vlaar-2019.pdf Wij bieden een enthousiaste werkomgeving in een jong team met veel passie en creativiteit, groeimogelijkheden en goede secundaire voorwaarden. Interesse? Bel...


Lees meer

Proef de lente met onze nieuwe gerechten

Het is eindelijk voorjaar! Onze nieuwe kaart staat vol met frisse, groene en knisperend verse voorjaarsgerechten. Zoals Hollandse asperges, op klassieke wijze à la Flamande of met zalm. Onze keukenbrigade heeft deze koningin van de groente ook verwerkt in het seizoensmenu van de chef, bijvoorbeeld met snowcrab en brandade of met Thom Ka Kai en rivierkreeftjes. Nieuwsgierig? Bekijk hier het hele menu.


Lees meer

Vlaar presenteert Clouds: Zuid-Afrikaanse wijnen van topkwaliteit

Ontdek Clouds bij restaurant Vlaar: exclusieve Zuid-Afrikaanse wijnen uit Stellenbosch waarin je de klasse van de wijngaard en het terroir terugproeft. Kwaliteit staat bij Clouds in alles voorop. Onze sommelier adviseert deze wijnen voor de mooiste wijn spijs combinaties: CLOUDS CHENIN BLANC  42,00 Verfijnde en gelaagde wijn met smaken als rijpe gele appel, hooi, kamille bloesem, kalk, kweepeer, bijenwas, perzik, kinine en hooi. De afdronk is lang, fris, elegant en mineraal. CLOUDS CHARDONNAY CLOUDS VINEYARDS...


Lees meer