Nieuws

Feestelijke Pinksterbrunch

Tijdens het Pinksterweekend op zondag 9 en maandag 10 juni profiteer je van een feestelijke aanbieding als Pinksterbrunch of -diner: wij serveren dan een extra feestelijk 4-gangen Pinkster menu, met mooi weer natuurlijk op het fijne mediterrane terras. Combineer dit met een lekkere wandeling en geniet van de prachtige natuur rondom de ‘s-Gravelandse buitenplaatsen. Pinkster menu 4-gangen brunch 33,00 /  4-gangen diner 36,00 zalmtartaar, limoen crème, frisée, desem crouton *** Thom Ka Kai, rivierkreeft *** parelhoen...


Lees meer

Ben jij onze nieuwe maître-bedrijfsleider?

Restaurant Vlaar is op zoek naar een jonge, gedreven maître/bedrijfsleider met genoeg ervaring om de operationele organisatie van ons toonaangevende restaurant te runnen. Heb jij zin in een uitdaging, heb je passie voor je vak, ben je stressbestendig en een echte teamplayer? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking! Bekijk hier de uitgebreide vacature: https://www.restaurantvlaar.nl/wp-content/uploads/2019/05/Functieomschrijving-bedrijfsleider-maitre-restaurant-Vlaar-2019.pdf Wij bieden een enthousiaste werkomgeving in een jong team met veel passie en creativiteit, groeimogelijkheden en goede secundaire voorwaarden. Interesse? Bel...


Lees meer

Nieuwe kaart! Proef de zomer

Proef het seizoen met de fijne gerechten van onze nieuwe kaart. Kies voor het 3- of 4-gangen chef’s keuzemenu of één van de à la carte gerechten. Hier alvast een voorproefje:    lamsterrine, lavas emulsie, doperwten, frisée, tuinbonen ** eendenborst, hoisin, five spice jus, topinamboer, filodeeg ** visplateau van heilbot, gamba, coquille, linguine, kreeftensaus ** aardbeien bavarois, vanille roomijs, verse aardbeien, chocolade rotsen Check de complete kaart via onderstaande button. Team Vlaar verwelkomt je graag...


Lees meer

We’re hiring! Mooie horecavacatures bij Vlaar

Team Vlaar bestaat uit enthousiaste, gedreven mensen die een passie hebben voor eten en drinken. Wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe toppers om ons bedienings- en keukenteam te komen versterken: BEDRIJFSLEIDER/MAÎTRE (38 uur) MEDEWERKER BEDIENING (38 uur)  AMBULANTE MEDEWERKERS AFWAS & BEDIENING  Restaurant Vlaar behoort tot de top van Nederland dat als erkend leerbedrijf met veel passie leerlingen voor de horeca opleidt en klaarstoomt voor een mooie carrière. Als een van de betere restaurants...


Lees meer

Kreeftspecials

Hoera, het is Canner kreeft seizoen!!! Deze wilde kleine Canadese kreeft is super lekker en nu volop verkrijgbaar. Dat vieren we met 2 heerlijke specials: Canner kreeft met quacemole van grapefruit, mango en avocado Canner kreeft met asperge, bechamelsaus en krokante gruyère Deze serveren we tijdens lunch en diner als halve kreeft voor 16,50 en hele kreeft voor 23,50. Proef de zomer bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland.


Lees meer

Proef de lente met onze nieuwe gerechten

Het is eindelijk voorjaar! Onze nieuwe kaart staat vol met frisse, groene en knisperend verse voorjaarsgerechten. Zoals Hollandse asperges, op klassieke wijze à la Flamande of met zalm. Onze keukenbrigade heeft deze koningin van de groente ook verwerkt in het seizoensmenu van de chef, bijvoorbeeld met snowcrab en brandade of met Thom Ka Kai en rivierkreeftjes. Nieuwsgierig? Bekijk hier het hele menu.


Lees meer

Vlaar presenteert Clouds: Zuid-Afrikaanse wijnen van topkwaliteit

Ontdek Clouds bij restaurant Vlaar: exclusieve Zuid-Afrikaanse wijnen uit Stellenbosch waarin je de klasse van de wijngaard en het terroir terugproeft. Kwaliteit staat bij Clouds in alles voorop. Onze sommelier adviseert deze wijnen voor de mooiste wijn spijs combinaties: CLOUDS CHENIN BLANC  42,00 Verfijnde en gelaagde wijn met smaken als rijpe gele appel, hooi, kamille bloesem, kalk, kweepeer, bijenwas, perzik, kinine en hooi. De afdronk is lang, fris, elegant en mineraal. CLOUDS CHARDONNAY CLOUDS VINEYARDS...


Lees meer

Koningsdag open voor lunch en diner

Restaurant Vlaar is tijdens koningsdag op 27 april gewoon open vanaf 12 uur voor een koninklijke lunch, diner of een borrel met een feestelijk borrelplateau. Gelegen in ‘s-Graveland naast Hilversum mét gratis en voldoende parkeergelegenheid. Namens Team Vlaar een fijne Koningsdag!!


Lees meer

Feestelijke Paasbrunch op 1e en 2e Paasdag

De Paasdagen komen er weer aan! Vier Pasen culinair met onze feestelijke 4-gangen Paasbrunch. ‘s Avonds serveren wij een geweldig 4-gangen Paasdiner. Vegetarische of dieetwensen? Vermeld dit bij uw reservering en wij houden er rekening mee. paasmenuzondag 21 & maandag 22 april 2019 4-gangen Paasbrunch  € 33,50 / 4-gangen Paasdiner 36,50  brioche, gemarineerde zalm, dille emulsie, groene asperge salade *** witte asperges, 63 graden ei, bearnaise, lamsham *** rouleaux van runderlende, jus van rode wijn, gratin, groenten van...


Lees meer

Vlaar Vergaderweken: inspirerende arrangementen

Ben jij op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? Tijdens de Vlaar Vergaderweken profiteer je in maart en april van aantrekkelijke vergaderarrangementen. Je boekt al een 8-uurs vergadering inclusief businesslunch en zaalhuur vanaf € 45 pp! Restaurant Vlaar is de perfecte plek voor elke zakelijke bijeenkomst en biedt:  – twee inspirerende privéruimtes met snel internet, airco, open haard en gratis gebruik van moderne presentatieapparatuur  – een toprestaurant met gastronomische keuken – centrale ligging in Nederland, in het mooie ‘s-Graveland...


Lees meer