Nieuws

Verras jouw Valentijn culinair bij Vlaar

Verras jouw geliefde op Valentijnsdag culinair met een gastronomische lunch of diner van 4-gangen voor 49,50. Op vrijdag 14 februari 2020 staat restaurant Vlaar geheel in het teken van de liefde met dit zinderende Valentijnsmenu dat zowel met lunch als diner wordt geserveerd. VALENTIJNSMENU 49,50 per couvert  zacht gegaarde wijtingfilet, bereidingen van wortel, kaffir hangop, krokante panko~ ~ ~ ~ravioli van gamba, kreeftensaus~ ~ ~ ~eendenborstfilet, crème van gepofte knolselderij, schorseneer chips, jus van cèpes ~ ~...


Lees meer

Winterspecial: check het februari menu

Bij restaurant Vlaar is alles huisgemaakt en wordt er met de seizoenen meegekookt. Vier de winter met onze culinaire winterspecial tijdens lunch of diner: een geweldig 3-gangen chef’s menu voor slechts € 29,50. Deze actie loopt tot en met februari 2020. ————— VLAAR WINTERSPECIAL16 januari – 29 februari 2020 MENU3-gangen € 29,50 Gravad lax, crème van mierikswortel *** Confit de canard, aardappel mousseline, zuurkool, schorseneer chips, jus van cêpes *** Crème caramel, caramel schots, frambozen...


Lees meer

Vlaar start 2020 met compleet vernieuwde menukaart

Onze keukenbrigade introduceert met trots een compleet vernieuwde menukaart. Bekijk deze hier. Deze kaart gaat vrijdagavond 10 januari in. Je kunt hier naar hartelust uit kiezen zowel tijdens lunch als diner. Wat is nieuw? Onder andere uitbreiding van onze à la carte gerechten, fantastische Canadese kreeft (met botersla of à la thermidor) en geweldige salades die je ook ‘s-avonds kunt bestellen. Op de dessertkaart vind je onder andere de gastronomische bonbons van patissier Mats Smit...


Lees meer

Driesterrenchef Jacob Jan Boerma komt koken bij Vlaar

In 2020 gaat restaurant Vlaar gastchefs uitnodigen in ‘s-Graveland voor bijzondere culinaire evenementen. Wij zijn enorm trots dat niemand minder dan driesterren chef Jacob Jan Boerma deze maand het spits afbijt voor een fantastisch diner. Op 15 januari gaat hij samen met het Vlaar keukenteam een speciaal 4-gangen tasting menu bereiden inclusief amuses.  Net als bij Vlaar is zijn keuken gebaseerd op de Franse keukenleer maar modern uitgewerkt. En wordt er veel met lokale en pure...


Lees meer

Christmas Afterparty op 28, 29 en 30 december

Onze gastvrije brigade ontvangt je graag om te genieten van deze feestelijke periode tijdens lunch en diner waarin veel mensen vrij zijn en lekker uit eten gaan. Ons keukenteam heeft een feestelijk 3- of 4-gangen keuzemenu samengesteld! MENU kalfsmuis, pinda crème, doperwt of kreeftenflan, rivierkreeft, boemboe crème, nori kroepoek ***parelhoen, tomatenchutney of foie brûlée, bosvruchten sorbet, bramen gelei ***chateaubriand, duxelles, blackbean jus , pommes sauté of scholfilet, riso nero, seizoensgroenten ***witte chocolade parfait, crème van...


Lees meer

Vlaar openingstijden in de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is restaurant Vlaar geopend voor lunch en diner met uitzondering van 27 en 31 december. Op Nieuwjaarsdag kun je reserveren voor het Nieuwjaarsdiner en ben je van harte welkom vanaf 18 uur. Christmas AfterpartyKom tijdens de Christmas Afterparty op 28, 29 en 30 december genieten van een geweldig 3-gangen keuze menu voor € 42,50. Wij zijn dan zowel voor de lunch als diner geopend. Onze gastvrije brigade ontvangt je graag om te...


Lees meer

Boek nu je nieuwjaarsdiner

Trap het nieuwe jaar goed af met een geweldig nieuwjaarsdiner! Dit kan in ons sfeervolle restaurant of met uw eigen privé gezelschap in één van onze luxe ruimtes. Geniet in alle privacy van onze gastronomische keuken, uitgebreide wijnkaart of borrelarrangementen. Op basis van uw persoonlijke wensen stellen wij met plezier een op maat gemaakt culinair arrangement met een keuzemenu samen voor uw groep. Neem hiervoor contact op met Sandra Drijgers via tel. 035-6561661 of sandra@restaurantvlaar.nl.


Lees meer

Start het jaar culinair op Nieuwjaarsdag

Op nieuwjaarsdag zijn wij vanaf 18.00 geopend. Kom bij restaurant Vlaar 2020 inluiden met familie of vrienden en geniet van een feestelijk 3- of 4-gangen nieuwjaarsdiner. Laat je verrassen door onze keukenbrigade, die dit surprisemenu met zorg samenstellen uit verse en pure ingrediënten. Je kunt een tafel reserveren via deze site of tel. 035 – 656 1661.


Lees meer

Kerstlunch en -diner bij Vlaar

Christmas is coming to town! Restaurant Vlaar is zowel kerstavond, eerste en tweede kerstdag open. We serveren een feestelijke kerstlunch en -diner op beide kerstdagen. Ons keukenteam heeft weer een geweldig kerstmenu samengesteld. Klik hier voor de samenstelling van dit menu. Op kerstavond geniet je van een Christmas sneak preview met een 4-gangen surprisediner. Luid het nieuwe jaar feestelijk in met ons Nieuwjaarsdiner. Wil je met een groep komen kerstborrelen, lunchen of dineren tijdens de feestmaand?...


Lees meer

Geniet van het seizoen met wild

Geniet het hele najaar bij Vlaar van een gastronomisch 3- of 4-gangen wildmenu. Tijdens de lunch serveren we ook een 2-gangen wildmenu. Proef de herfst met de volle en rijke smaak van wild! wildmenu wildzwijnham, zoetzure rode kool, zilverui **** wildbouillon met truffelschuim **** hertenstoof, zuurkool, mousseline, piccalilly **** stoofpeer, limoen hangop, stoofpeer sorbet — 3-gangen € 39,50 / 4-gangen € 49,50 2-gangen lunchmenu € 29,50


Lees meer