De Tasting Room is een exclusieve privé ruimte aan het water met moderne kookunit voor groepen van 12-14 personen. Hier kun je terecht voor zakelijke bijeenkomsten, private dining of borrels.

De Tasting Room beschikt over snel en stabiel internet, airco, een sfeervolle gashaard en moderne presentatie apparatuur inclusief SONOS Play 3 speakers.
Met twee openslaande deuren geeft de ruimte toegang tot het aangelegen privé steigerterras aan de lommerrijke ‘s-Gravelandse Vaart.

Private dining

Voor private dining adviseren wij u graag op basis van uw persoonlijke wensen met op maat gemaakte dinerarrangementen met bijpassende wijnen.

Vergaderen in sfeervolle ruimte

In de tasting room kun je geweldig zakelijke bijeenkomsten organiseren met bijpassende catering, lunch of diner. De huiselijke sfeer, openslaande deuren en het aangelegen steigerterras maken dit tot een zeer passende ruimte om in klein gezelschap en in alle privacy te vergaderen.

NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Voor meer informatie, groepsreserveringen of een op maat gemaakt voorstel kun je ons bellen of mailen. Je bent ook van harte welkom voor een locatiebezoek om ter plaatse alle wensen door te spreken.

035-6561661
info@restaurantvlaar.nl

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur