MENU

MENU2024-07-03T13:17:54+00:00

lunchmenu

2- of 3-gangen lunchmenu  38,50 / 45

chef’s menu

Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen     45 / 57,50 / 67,50

to share

• bento box met sashimi van tonijn, zalm en coquille, gemarineerde gamba en oosterse oester met garnituur van wasabi, gember, wakamé, Tomasu sojasaus
en limoen 22,50 pp, vanaf 2 personen

Vlaar specials

• oesters van het seizoen 4,50 per stuk
• aperodeal voor twee: 4 oesters met 2 glazen Crémant de Bourgogne 33
• zeetong 500 gr., krokant gebakken met Frites uit Zuyd, groene salade en beurre aromatique 49,50
• salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen 26,50
• steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton voor 19,50 / hoofd 26,50 (met Frites uit Zuyd)
  supplement eendenleverkrullen 7,50
• bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit voor 16,50 / hoofd 25
• gegrilde runder rib-eye (250g), frites uit Zuyd, haricots verts, beurre café de paris 34,50

voor- en tussengerechten

• tataki van tonijn, furikake, zoetzure komkommer, teriyaki saus 19,50
• vitello tonnato op klassieke wijze 17,50
• gebakken eendenlever, tarte tatin van appel, calvados jus 19,50
• gemarineerde watermeloen, wasabi-avocado crème, gerookte feta, gepofte wilde rijst 16,50
• gebakken coquille, pata negra, saus van pata negra, salty fingers 19,75
• gazpacho, espuma van burrata, olijven crumble, basilicumolie 17,50

hoofdgerechten

• tournedos, roseval aardappel, haricots verts, bospeen, rode wijn jus 39,50
  supplement gebakken eendenlever 7,50
• rogvleugel, paella, zeevruchten, gepofte tomaat, paprika saus 34,50
• vis van de dag, dagprijs
• risotto bitterbal, hasselback van rode biet, gepofte tomaat, saus van rucola 25,50

desserts

• tartelette van roodfruit, crème pâtissière, meringue, vlierbloesem gel, aardbei sorbet 13
• tiramisu, mascarpone, espresso, amaretto, vanille ijs 13,50
• chef’s dessert 13
• kaasplateau met 4 binnen- en buitenlandse kazen van ‘Echte Liefde’ 16,50
• scroppino van citroen sorbetijs, cava en wodka 9,50

salades

• salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen 26,50
• garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade 16,50
• salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag 25,50
• Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons (ook als vega te bestellen) 23
• salade met gekarameliseerde geitenkaas, gegrilde perzik, stroop van framboos en aceto balsamico, gesuikerde cashewnoten 21,50

bij de borrel

• plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven 16,50
Holtkamp bittergarnituur:
• mini garnalen croquetten met limoenmayo 14,50
• bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur 11,50
• groenten bitterballen 11,50
• oude kaas bitterballen 11,50

CHEF’S MENU

Het chef’s menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en onze favoriete producten. Dit gastronomische menu kun je zowel met lunch als diner bestellen van twee- tot vijf-gangen. Vegetarisch? Vraag dan naar het groentenmenu.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur

Ga naar de bovenkant