MENU

MENU2023-02-02T20:52:45+00:00

oesters

– Gillardeau oester  4,25 per stuk

lunchgerechten en salades

– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit  23,50
– garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade  15,50
– salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag  23,50
– Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons (ook als vega te bestellen)  19,50
– salade niçoise, gegrilde tonijn, ansjovis, kriel, haricots verts, ei, olijven  23,50
– salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, crème van limoen  24,50
– salade met gegratineerde geitenkaas, krokante walnoten, puy linzen, peer, stroop van port en aceto  20,50

lunchmenu

2- of 3-gangen lunchmenu  36,50 / 43,50

chef’s menu

Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen     43,50 / 55 / 65

bij de borrel

– plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven  16,50
– Aurélie (geitenkaas), gemarineerd in rode wijn, gekarameliseerd met rietsuiker  14,50
Heeren van Loosdrecht bittergarnituur:
– mini garnalen croquetten met limoenmayo  14,50
– bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur  11,50
– groenten bitterballen  11,50
– Kaasstengels  11,50

voor- en tussengerechten

– tonijntartaar, zoetzure komkommer, crème van avocado, yuzu vinaigrette  18,50
– huisgerookte zalm rugfilet, mierikswortel crème fraiche, zuurdesem crouton  18
– gebakken eendenlever, appel tarte tatin, calvados jus  18,75
– panna cotta van pompoen en gele curry, linzencreme, zoetzure groenten  17,50
– gebakken coquille, Pata Negra, salty fingers, saus van Pata Negra  19,75
– dun gesneden Japanse A5 Wagyu 80 gr.  24
– krokant gebakken zwezerik, gepofte ui, sjalot crème, zwarte knoflook jus  19
– risotto bitterbal, tomatensalade, aceto balsamico stroop  17,50
– steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton  18,50
  supplement eendenleverkrullen  6,50
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit 15,50

hoofdgerechten

– tournedos, bospaddenstoelen, pastinaak, truffel jus  38,50
  supplement gebakken eendenlever  7,50
– tarbot op de graat gebakken, mousseline, beurre blanc, Hollandse garnalen  34
– ribeye van de grill met Frites uit Zuyd, haricots  verts, bearnaisesaus  34,50
– biet Wellington, bataat, jus van gepofte knolselderij  24,50
– krokant gebakken zeetong (500 gr) met Frites van Zuyd, groene salade en beurre aromatique  45,50
– kalfswang, mousseline, geroosterde groenten, kalfsjus  24,50
– dry aged entrecote (250 gr) met Frites van Zuyd, haricots verts, beurre de Paris  42,50
– steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton met Frites uit Zuyd  24,50
  supplement eendenleverkrullen  7,50
– vis van de dag  dagprijs
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit  23,50

desserts

– tiramisu van passievrucht, crumble, witte chocolade ijs  12,50
– warm perentaartje, amandelspijs, karamelsaus, vanille ijs  12,50
– pure en witte chocolademousse, rode bessengel, pecan caramel ijs  12,50
– kaasplateau met 4 binnen- en buitenlandse kazen van ‘Echte Liefde’  15,50
– scroppino van citroen sorbetijs, cava en wodka  8,95

RESERVEER

CHEF’S MENU

Het chef’s menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en onze favoriete producten. Dit gastronomische menu kun je zowel met lunch als diner bestellen van twee- tot vijf-gangen. Vegetarisch? Vraag dan naar het groentenmenu.

MEER INFO
Meer nieuws

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

Ja, iets voor mij

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur

Reserveer
Ga naar de bovenkant