MENU

MENU2023-09-27T09:28:46+00:00

oesters

– Gillardeau oesters  4,25 per stuk

lunchgerechten en salades

– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit  23,50
– garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade  15,50
– salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag  23,50
– Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons (ook als vega te bestellen)  19,50
– salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, crème van limoen  24,50
– salade met gekarameliseerde geitenkaas, peer, stroop van rode wijn, tijm en biet, gesuikerde cashewnoten  21,50

lunchmenu

2- of 3-gangen lunchmenu  36,50 / 43,50

chef’s menu

Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen     43,50 / 55 / 65

bij de borrel

– plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven  16,50
– Aurélie (geitenkaas), gemarineerd in rode wijn, gekarameliseerd met rietsuiker  14,50
Heeren van Loosdrecht bittergarnituur:
– mini garnalen croquetten met limoenmayo  14,50
– bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur  11,50
– groenten bitterballen  11,50
– Kaasstengels  11,50

voor- en tussengerechten

– tataki van tonijn, furikake, zoetzure komkommer, teriyaki saus  18,50
– huisgerookte zalm rugfilet, mierikswortel crème fraiche, zuurdesem crouton  18
– gebakken eendenlever, appel tarte tatin, biet steranijs jus  18,75
– burrata, gerookte en gegrilde biet, pistache, stroop van port en aceto balsamico 17,50
– gebakken coquille, Pata Negra, salty fingers, saus van Pata Negra  19,75
– krokant gebakken zwezerik, crème van rode ui, biet, zwarte knoflook jus  19
– Stroganoff tartelette, shiitake, gegrilde paprika, gepofte rode ui, schuim van paprika  16,50
– steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton  18,50
  supplement eendenleverkrullen  6,50
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit 15,50

hoofdgerechten

– tournedos, paddenstoelen, pastinaak, rode wijn jus  38,50
  supplement gebakken eendenlever  7,50
kabeljauw, orzo pasta, gesmoorde prei, beurre blanc saus  28,50
– Iberico kotelet, zuurkool, gekarameliseerde appel, Calvados jus  27,50
– cannelloni van ricotta en paddenstoelen duxelle, shiitake, biet, knol, rucola saus  24,50
– krokant gebakken zeetong (500 gr) met Frites van Zuyd, groene salade en beurre aromatique  45,50
– dry aged entrecote (250 gr) met Frites van Zuyd, haricots verts, beurre de Paris  42,50
– steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton met Frites uit Zuyd  24,50
  supplement eendenleverkrullen  7,50
– vis van de dag  dagprijs
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit  23,50

desserts

– pure chocolade bavarois, gekarameliseerde banaan, pinda nougatine, banaan roomijs   12,50
– chef’s dessert  12,50
– bread and butter pudding, gel van bramen, bosvruchten sorbet  12,50
– kaasplateau met 4 binnen- en buitenlandse kazen van ‘Echte Liefde’  15,50
– scroppino van citroen sorbetijs, cava en wodka  8,95

CHEF’S MENU

Het chef’s menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en onze favoriete producten. Dit gastronomische menu kun je zowel met lunch als diner bestellen van twee- tot vijf-gangen. Vegetarisch? Vraag dan naar het groentenmenu.

WIJNAVOND

27 oktober 2023|

Restaurant Vlaar organiseert op donderdag 9 en 16 november [...]

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur

Ga naar de bovenkant