MENU

MENU2021-09-28T17:21:56+00:00

oesters

– Irish Premium no. 3  12,50 per 3 / 24 per 6 / 35 per 9

lunchgerechten en salades

– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit  22,50
– garnalen croquetten met limoenmayo  en groene salade  14,50
– salade confit de canard met linzen, gebakken paddenstoelen, dressing van framboos  19,50
– salade vis met coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag  22,50
– Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons  18,50
– salade feta met gemarineerde groenten, aceto stroop, hazelnoten  17,50
– salade Vlaar met gebakken wilde gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, crème van limoen  22,50
– salade hert met cranberry dressing, hazelnoot, beukzwam, ontbijtkoek krokant  19,50

lunchmenu

2- of 3-gangen lunchmenu  28,50 / 35,50

surprise menu

Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen     39,50 / 47,50 / 55

bij de borrel

– plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven  16,50
Heeren van Loosdrecht bittergarnituur:
– mini garnalen croquetten met limoenmayo  14,50
– bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur  9,50
– kaasbitterballen met beenham  9,50
– groenten bitterballen  9,50
– Kaasstengels  9,50

voor- en tussengerechten

– gebakken eendenlever, tarte tatin van appel, Calvados jus  18
– krokant gebakken zwezerik, paddenstoel emulsie, oesterzwam, truffel jus  18
– gegrilde rode biet, schuim van geitenkaas, bietenstroop, krokante walnoot  14,50
– gebakken coquilles, buikspek roosjes, vadouvan beurre blanc  17,50
– steak tartaar, kwartel ei, brioche, rook mayonaise, fijne mesclun sla  16,50  supplement verse truffel  6
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit –  voor 15 / hoofd 22,50
– tataki van hert, cranberry dressing, beukzwam, ontbijtkoek krokant, hazelnoot, truffel  17,50
– zacht gegaarde kabeljauw rugfilet, kaviaar, venkel, saus van bouillabaisse, kruiden olie   16
– gegrilde tonijn, zoutzure komkommer, teriyaki, sepia kroepoek  18

hoofdgerechten

– dry aged runder ribeye, Vlaamse frites, groene salade, beurre café de Paris  34,50
– vis van de dag  dagprijs
– hertenrugfilet, crème van bataat, groene kool, oesterzwam, kersen jus  28,50
– canneloni met duxelles van paddenstoelen en pastinaak , gepofte tomaatjes, saus van Parmezaan  23,50
– tournedos Rossini, eendenlever, truffel, pommes fondant, crème van pastinaak, Madeira jus  35

desserts

– millefeuille met donkere chocola, toffee pompoen, cranberry en kers, yoghurt ijs  12
– bread & butter pudding, gemarineerde vijgen, abrikoos, karamel/zeezout ijs  11
– koffie panna cotta, gel van sinaasappel en Grand Marnier, bokkenpoot krokant, vanille ijs  11
– kaasplateau met 5 Hollandse kazen met gekarameliseerde pruimen en amandelvijgenbrood  15
– scroppino van citroen sorbetijs, prosecco en wodka  8,75

RESERVEER

SURPRISE MENU

Het surprise menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en onze favoriete producten. Dit gastronomische menu kun je zowel met lunch als diner bestellen van twee- tot vijf-gangen. Vegetarisch? Vraag dan naar het groentenmenu.

MEER INFO
Meer nieuws

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

Ja, iets voor mij

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur voor ontbijt en koffie

Reserveer
Ga naar de bovenkant