oesters
3 stuks 6 stuks 9 stuks
Fines de claire 11,25 21,50 32,50
Platte Zeeuwse 11,25 21,50 32,50
met rode wijnazijn en sjalot
lunchmenu
2- of 3-gangen lunchmenu 26 / 32
koude voorgerechten
– tarte tatin van tomaat en feta, gel van tomaat/basilicum gel, stroop van port en aceto 14,50
– rouleau van fazant, pruimen en eendenlever, compote van pruimen en dadels, groene appel 16
– Hollandse garnalen, avocado, cocktailsaus, citrus hangop, truffelaardappel, kalamansi parels 18
– steak tartaar, crème van rode ui, meloes ui, schorseneren chips 17 supplement verse truffel 6
– Dun gesneden eendenborst, witlof, gel van mandarijn en abrikoos, braam, postelein, pastinaak chips 15
hoofdgerechten
– hertenrugfilet, crème van zoete aardappel en vanille, trompet de la mort, cantharel, gerookte hazelnoot, cavalo nero, jus van zwarte knoflook, braam en koffie 32,50
– tarbotfilet, aardappelgnocchi, spinazie, crème van pompoen, saus Charon 29
– vis van de dag met garnituur dagprijs
– lasagne van bospaddenstoelen, crème van pastinaak en koffie, king boleet, beukzwam, saus van Gruyère 23,50
– zeetong, dagvers en krokant gebakken, met huisgemaakte frites, groene salade, remoulade 36
– tournedos, Roseval aardappel, rode kool, Bordelaise jus 29
desserts
– cremeux van karamel en chocola, gekarameliseerde banaan, krokant van pinda, bananen ijs 11,50
– rood fruit cheesecake, rode bes gelei, bramen gel, yoghurt ijs 11
– bavarois van witte chocola, basilicum, limoen, vanille ijs 9,50
– Espresso Martini – cocktail van wodka, koffielikeur en espresso 8,75
– selectie van 3 of 5 binnen- en buitenlandse kazen 10 / 14
café/thé complet
– met gastronomische bonbons (3 p.p.) van patissier Mats Smits 7,50
– Smit’s Delicious bonbons per stuk 1,60
surprise menu
3-gangen 38,50 / 4-gangen 46 / 5-gangen 53,50 / 6-gangen 61
wijnarrangement
3 glazen 23,25 / 4 glazen 31 / 5 glazen 38,75 / 6 glazen 46,50
voor- en tussengerechten
– krokant gebakken zwezerik, cantharel, crème van knolselderij en chocola, truffelparels, jus van gerookte boter 17
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit 16
– gebakken eendenlever, tarte tatin van appel, ahorn siroop 18
– gebakken coquilles, Coppa di Parma, pompoen brunoise, crème van spinazie, hazelnoot, krokante Coppa di Parma 18
– vegetarisch pasteitje van prei en linzen, truffelschuim 15
salades
– salade Vlaar met gebakken wilde gamba’s, coquilles, Coppa di Parma, steak tartaar, kreeft, eendenleverkrullen, crème van limoen 19,50 / hoofd 26,50
– salade met gepaneerde geitenkaas, stroop van port en aceto, linzen, pecannoten 14,50 / hoofd 19,50 supplement Coppa di Parma 5,50
– Ceasar salad met krokant gebakken parelhoen, little gem, spek, Parmezaan 17,50 / hoofd 22,50
– salade vis met Hollandse garnalen, wilde gamba, coquille, vis van de dag, zalm 17,50 / 22,50
onze producten
In ons restaurant werken wij met hoogstaande kwaliteitsproducten, die zorgvuldig worden geselecteerd door onze huisleveranciers. Er wordt met de seizoenen meegekookt en gewerkt met verse producten waaronder groenten, eetbare bloemen en kruiden uit onze eigen moestuin in Ankeveen.
Bestel nu de Vlaar Paasbox
Restaurant Vlaar introduceert de Vlaar Paasbox: een gastronomisch 4- [...]
Wine to go: it’s rosé time!
Proef het voorjaar met een heerlijk glas rosé! Onze [...]