MENU

MENU2021-02-22T19:25:21+00:00

oesters

                                3 stuks    6 stuks     9 stuks
Fines de claire        11,25         21,50          32,50
Platte Zeeuwse       11,25         21,50          32,50
met rode wijnazijn en sjalot 

lunchmenu

2- of 3-gangen lunchmenu  26 / 32

koude voorgerechten

– tarte tatin van tomaat en feta, gel van tomaat/basilicum gel, stroop van port en aceto  14,50
– rouleau van fazant, pruimen en eendenlever, compote van pruimen en dadels, groene appel  16
– Hollandse garnalen, avocado, cocktailsaus, citrus hangop, truffelaardappel, kalamansi parels  18
– steak tartaar, crème van rode ui, meloes ui, schorseneren chips  17  supplement verse truffel 6
– Dun gesneden eendenborst, witlof, gel van mandarijn en abrikoos, braam, postelein, pastinaak chips  15

hoofdgerechten

– hertenrugfilet, crème van zoete aardappel en vanille, trompet de la mort, cantharel, gerookte hazelnoot, cavalo nero, jus van zwarte knoflook, braam en koffie  32,50
– tarbotfilet, aardappelgnocchi, spinazie, crème van pompoen, saus Charon  29
– vis van de dag met garnituur  dagprijs
– lasagne van bospaddenstoelen, crème van pastinaak en koffie, king boleet, beukzwam, saus van Gruyère  23,50
– zeetong, dagvers en krokant gebakken, met huisgemaakte frites, groene salade, remoulade  36
– tournedos, Roseval aardappel, rode kool, Bordelaise jus  29

desserts

– cremeux van karamel en chocola, gekarameliseerde banaan, krokant van pinda, bananen ijs  11,50
– rood fruit cheesecake, rode bes gelei, bramen gel, yoghurt ijs  11
– bavarois van witte chocola, basilicum, limoen, vanille ijs  9,50
– Espresso Martini – cocktail van wodka, koffielikeur en espresso  8,75
– selectie van 3 of 5 binnen- en buitenlandse kazen  10 / 14

café/thé complet

– met gastronomische bonbons (3 p.p.) van patissier Mats Smits  7,50
– Smit’s Delicious bonbons per stuk  1,60

surprise menu

3-gangen  38,50 / 4-gangen  46 / 5-gangen  53,50 / 6-gangen  61

wijnarrangement

3 glazen  23,25  / 4 glazen 31 / 5 glazen 38,75 / 6 glazen  46,50

voor- en tussengerechten

– krokant gebakken zwezerik, cantharel, crème van knolselderij en chocola, truffelparels, jus van gerookte boter  17
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit  16
– gebakken eendenlever, tarte tatin van appel, ahorn siroop  18
– gebakken coquilles, Coppa di Parma, pompoen brunoise, crème van spinazie, hazelnoot, krokante Coppa di Parma  18
– vegetarisch pasteitje van prei en linzen, truffelschuim  15

salades

– salade Vlaar met gebakken wilde gamba’s, coquilles, Coppa di Parma, steak tartaar, kreeft, eendenleverkrullen, crème van limoen  19,50 /  hoofd  26,50
– salade met gepaneerde geitenkaas, stroop van port en aceto, linzen, pecannoten  14,50 / hoofd  19,50   supplement Coppa di Parma  5,50
– Ceasar salad met krokant gebakken parelhoen, little gem, spek, Parmezaan  17,50 / hoofd 22,50
– salade vis met Hollandse garnalen, wilde gamba, coquille, vis van de dag, zalm  17,50 / 22,50

onze producten

In ons restaurant werken wij met hoogstaande kwaliteitsproducten, die zorgvuldig worden geselecteerd door onze huisleveranciers. Er wordt met de seizoenen meegekookt en gewerkt met verse producten waaronder groenten, eetbare bloemen en kruiden uit onze eigen moestuin in Ankeveen.

 

RESERVEER

SURPRISE MENU

Het surprise menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en onze favoriete producten. Dit gastronomische menu kun je zowel met lunch als diner bestellen van twee- tot zes-gangen. Vegetarisch? Vraag dan naar het groentenmenu.

MEER INFO
Meer nieuws

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

Ja, iets voor mij

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur

Reserveer
Ga naar de bovenkant