MENU

MENU2022-06-22T17:35:01+00:00

oesters

– Gillardeau  4,25 per stuk

lunchgerechten en salades

– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit  23,00
– garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade  15,50
– salade vis, coquille, gamba, Hollandse garnalen, zalm, vis van de dag  23,50
– Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan croutons (ook als vega te bestellen)  19,50
– salade met gerookte zalm, rivierkreeft, forelkuit, citrus dressing  23,50
– salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen  23,50
– salade met gegratineerde geitenkaas, krokante walnoten, puy linzen, groene appel,  dressing van citroentijm en honing  20,50

lunchmenu

2- of 3-gangen lunchmenu  32,50 / 38,50

surprise menu

Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen     42,50 / 49,50 / 57,50

bij de borrel

– plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven  16,50
Heeren van Loosdrecht bittergarnituur:
– mini garnalen croquetten met limoenmayo  14,50
– bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur  9,50
– kaasbitterballen met beenham  9,50
– groenten bitterballen  9,50
– Kaasstengels  9,50

voor- en tussengerechten

– ceviche van kingfish, crème van doperwt en wasabi, karnemelk, waterkers, yuzu parels  16,50
– in nori en sesam gebakken zwaardvis, koolrabi, savora mosterd, black bean dressing, tempura crisp  18,50
– gemarineerde watermeloen, avocado, yuzu, gerookte feta, tomaten concassee, zeekraal, gepofte rijst  16,50
– gebakken eendenlever, tarte tatin van perzik, Calvados jus  18,50
– krokant gebakken zwezerik, gegrilde ananas, crème van gerookte mascarpone en limoen, jus van steranijs  18,50
– beef tataki van diamanthaas, ponzu, soja, bos ui, sesam, zoetzure komkommer  16,50
– steak tartaar, kreeftenmayonaise, rivierkreeft, wakame, wasabi kroepoek  17,50
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit – voor  15,50 / hoofd  23
– gerookte paling en eendenlever, brioche, groene appel, rode biet  18,50

hoofdgerechten

– tamme eendenborst, in 5 spices gegaarde knolselderij, bos ui, eiernoodles, jus van hoisin  27,50
– op de graat gebakken tarbot, kruiden risotto, doperwten, beurre noisette, hazelnoot  29
– zeetong 500 gr. krokant gebakken met Vlaamse frites, groene salade, beurre aromatique  38,50
– dry aged entrecote met Vlaamse frites, gebakken witlof, little gem salade, beurre de Paris  35,50
– vis van de dag  dagprijs
– tournedos, Hasselback aardappel, pastinaak, truffel jus  35
   supplement gebakken eendenlever  6,50
– gemarineerde puy linzen, kwartel ei, sesam crème, Parmezaan, truffel, pastinaak chips  24,50

desserts

– tartelette van framboos, rood fruit, merengue, vanille roomijs  12,50
– klassieke sorbet met 3 bollen ijs, crumble, fruitcoulis en krokant van framboos  12,50
– millefeuille van pure chocolade, hazelnoot en gezouten karamel, bosvruchten sorbet  11,50
– kaasplateau met 5 Hollandse kazen met gekarameliseerde pruimen en amandelvijgenbrood  15,50
– scroppino van citroen sorbetijs, prosecco en wodka  8,95

RESERVEER

SURPRISE MENU

Het surprise menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en onze favoriete producten. Dit gastronomische menu kun je zowel met lunch als diner bestellen van twee- tot vijf-gangen. Vegetarisch? Vraag dan naar het groentenmenu.

MEER INFO
Meer nieuws

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

Ja, iets voor mij

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur voor ontbijt en koffie

Reserveer
Ga naar de bovenkant