MENU

MENU2021-06-06T11:29:38+00:00

lunchmenu

2- of 3-gangen lunchmenu  28,50 / 35,50

oesters

– Irish Premium no. 3  12,50 per 3 / 24 per 6 / 35 per 9

bij de borrel

– plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven  16,50
– Heeren van Loosdrecht mini garnalen croquetten met limoenmayo en gefrituurde peterselie  14,50
– Heeren van Loosdrecht bitterbal rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur  9,50
– Heeren van Loosdrecht kaasbitterbal met beenham  9,50
– Heeren van Loosdrecht groenten bitterbal  9,50
– Kaasstengels  9,50

lunchgerechten en salades

– steak tartaar op klassieke wijze met Franse friet  18,50
– garnalen croquetten met limoenmayo en gefrituurde peterselie  14,50
– salade zalm met asperge, forelkuit, kwartelei, komkommer, yoghurtdressing  19,50
– Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons  18,50
– salade Vlaar met gebakken wilde gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, crème van limoen  22,50
– salade vis met coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag  22,50
– salade met couscous, gemarineerde groenten, krokante geitenkaas, aceto stroop 17,50

voor- en tussengerechten

– eendenlever, tarte tatin van perzik, Calvados jus  18
– zwezerik, ananas, gerookte mascarpone, witte chocola, limoen  18
– salade asperge, artisjok, gepocheerd ei, truffel, Parmezaan, amandelen  16
– gegrilde tonijn, zoetzure komkommer, teriyaki, wasabi kroepoek 17
– tartelette, langoustines, doperwt, kreeftenschuim  17
– bisque, crab, crème fraîche  14
– rouleaux van zalm, passievrucht, venkel, gepofte rijst  16
– dun gesneden kalfslende, kruidendressing, pijnboompit, Manchego  16
– tortellini van geroosterde paprika, langoustine bouillon  15

hoofdgerechten

– côte de boeuf, Vlaamse frites, salade, Bearnaise  34,50
– zeetong, krokant gebakken met Vlaamse frites, groene salade, beurre aromatique  36,50
– vis van de dag  dagprijs
– canner kreeft gegratineerd met gruyère met linguine en spinazie  28,50
– bietenrisotto met gekarameliseerde walnoten en chips van gele biet  23,50
– tournedos, gnocchi, truffeljus  29,50

desserts

– cremeux van witte chocolade en Baileys met framboos en bosvruchten ijs  12
– New York cheesecake  met mousse van blauwe bes en limoen ijs  10,50
– rood fruit panna cotta, aardbeien, vanille ijs, yoghurt crisps  11
– kaasplateau met 5 Hollandse kazen met gekarameliseerde pruimen en amandelvijgenbrood  15
– scroppino van citroen sorbetijs, prosecco en wodka  8,75

onze producten

In ons restaurant werken wij met hoogstaande kwaliteitsproducten, die zorgvuldig worden geselecteerd door onze huisleveranciers. Er wordt met de seizoenen meegekookt en gewerkt met verse producten waaronder groenten, eetbare bloemen en kruiden uit onze eigen moestuin in Ankeveen.

 

RESERVEER

SURPRISE MENU

Het surprise menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en onze favoriete producten. Dit gastronomische menu kun je zowel met lunch als diner bestellen van twee- tot vijf-gangen. Vegetarisch? Vraag dan naar het groentenmenu.

MEER INFO

OPEN!

1 juni 2021|

Na bijna 8 maanden lockdown, mogen we u weer [...]

Meer nieuws

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

Ja, iets voor mij

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur voor ontbijt en koffie

Reserveer
Ga naar de bovenkant