oesters
– Gillardeau 4,25 per stuk
lunchgerechten en salades
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit 23,50
– garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade 15,50
– salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag 23,50
– Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons (ook als vega te bestellen) 19,50
– salade met gerookte zalm, rivierkreeft, forelkuit, citrus dressing 23,50
– salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, crème van limoen 23,50
– salade met gegratineerde geitenkaas, krokante walnoten, puy linzen, peer, stroop van port en aceto 20,50
lunchmenu
2- of 3-gangen lunchmenu 32,50 / 38,50
surprise menu
Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen 42,50 / 49,50 / 57,50
bij de borrel
– plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven 16,50
Heeren van Loosdrecht bittergarnituur:
– mini garnalen croquetten met limoenmayo 14,50
– bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur 11,50
– kaasbitterballen met beenham 11,50
– groenten bitterballen 11,50
– Kaasstengels 11,50
voor- en tussengerechten
– gegrilde tonijn, zoetzure komkommer, teriyaki, nori kroepoek 18,50
– carpaccio van zeeduivel, gerookte rode biet, mierikswortelhangop, kruiden emulsie, gepofte rijst 18
– gebakken eendenlever, tartelette met nashipeer en pistache, stroop van port en aceto 18,75
– tarte tatin van rode ui, geitenkaas en tomaat, stroop van biet en steranijs 16,50
– krokant gebakken zwezerik, duxelles, topinamboer, jus van zwarte knoflook 19
– bitterbal van confit de canard en truffel, zuurkool, gekarameliseerde appel, beukenzwam 17,50
– zacht gegaarde buikspek, gel van zoetzure tomaat, zilver ui, sesam, gebakken panko 16,50
– steak tartaar, piccalilly crème, brioche crouton 18,50
supplement eendenleverkrullen 6,50
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit 15,50
hoofdgerechten
– tamme eendenborst, knolselderij, spitskool, morille jus 28,50
– rogvleugel, venkel, pompoen, saus van gerookte boter 27,50
– zeetong 500 gr. krokant gebakken met Vlaamse frites, groene salade, beurre aromatique 42,50
– dry aged entrecote met Vlaamse frites, haricots verts, beurre de Paris 38,50
– vis van de dag dagprijs
– steak tartaar, piccalilly crème, brioche crouton met Vlaamse frites 24,50
supplement eendenleverkrullen 6,50
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit 23,50
– tournedos, bospaddenstoelen, pastinaak, truffeljus 36,50
supplement gebakken eendenlever 6,50
– parelgort risotto, geroosterde groenten, umami dressing, Parmezaan 24,50
desserts
– chocolade tartelette, sinaasappel curd en mousse, pure chocolade ganache, vanille ijs 12,50
– bramen bavarois, hangop, dragon, bramen meringue, witte chocolade ijs 12,50
– crème caramel, mokka ijs, Oreo crumble 12,50
– kaasplateau met 5 binnen- en buitenlandse kazen 15,50
– scroppino van citroen sorbetijs, prosecco en wodka 8,95
Start het jaar culinair
Beleef de laatste dagen van het jaar in ons [...]
Het wildseizoen is begonnen
De dagen worden weer korter, de natuur toont haar [...]