lunchmenu
2- of 3-gangen lunchmenu 38,50 / 45
chef’s menu
Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen 45 / 57,50 / 67,50
to share
• bento box met sashimi van tonijn, zalm en coquille, gemarineerde gamba en oosterse oester met garnituur van wasabi, gember, wakamé, Tomasu sojasaus
en limoen 22,50 pp, vanaf 2 personen
Vlaar specials
• oesters van het seizoen 4,50 per stuk
• aperodeal voor twee: 4 oesters met 2 glazen Crémant de Bourgogne 33
• zeetong 500 gr., krokant gebakken met Frites uit Zuyd, groene salade en beurre aromatique 49,50
• salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen 26,50
• steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton voor 19,50 / hoofd 26,50 (met Frites uit Zuyd)
supplement eendenleverkrullen 7,50
• bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit voor 16,50 / hoofd 25
• gegrilde runder rib-eye (250g), frites uit Zuyd, haricots verts, beurre café de paris 34,50
voor- en tussengerechten
• tataki van tonijn, furikake, zoetzure komkommer, teriyaki saus 19,50
• vitello tonnato op klassieke wijze 17,50
• gebakken eendenlever, tarte tatin van appel, calvados jus 19,50
• gemarineerde watermeloen, wasabi-avocado crème, gerookte feta, gepofte wilde rijst 16,50
• gebakken coquille, pata negra, saus van pata negra, salty fingers 19,75
• gazpacho, espuma van burrata, olijven crumble, basilicumolie 17,50
hoofdgerechten
• tournedos, roseval aardappel, haricots verts, bospeen, rode wijn jus 39,50
supplement gebakken eendenlever 7,50
• rogvleugel, paella, zeevruchten, gepofte tomaat, paprika saus 34,50
• vis van de dag, dagprijs
• risotto bitterbal, hasselback van rode biet, gepofte tomaat, saus van rucola 25,50
desserts
• tartelette van roodfruit, crème pâtissière, meringue, vlierbloesem gel, aardbei sorbet 13
• tiramisu, mascarpone, espresso, amaretto, vanille ijs 13,50
• chef’s dessert 13
• kaasplateau met 4 binnen- en buitenlandse kazen van ‘Echte Liefde’ 16,50
• scroppino van citroen sorbetijs, cava en wodka 9,50
salades
• salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen 26,50
• garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade 16,50
• salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag 25,50
• Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons (ook als vega te bestellen) 23
• salade met gekarameliseerde geitenkaas, gegrilde perzik, stroop van framboos en aceto balsamico, gesuikerde cashewnoten 21,50
bij de borrel
• plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven 16,50
Holtkamp bittergarnituur:
• mini garnalen croquetten met limoenmayo 14,50
• bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur 11,50
• groenten bitterballen 11,50
• oude kaas bitterballen 11,50
JOIN THE VLAAR TEAM!
Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers bediening! Zit [...]
VIER KERST BIJ VLAAR
Restaurant Vlaar is zowel kerstavond, eerste als tweede kerstdag [...]