MENU

MENU2021-07-18T09:47:32+00:00

lunchmenu

2- of 3-gangen lunchmenu  28,50 / 35,50

oesters

– Irish Premium no. 3  12,50 per 3 / 24 per 6 / 35 per 9

bij de borrel

– plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven  16,50
Heeren van Loosdrecht bittergarnituur:
– mini garnalen croquetten met limoenmayo  14,50
– bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur  9,50
– kaasbitterballen met beenham  9,50
– groenten bitterballen  9,50
– Kaasstengels  9,50

lunchgerechten en salades

– steak tartaar op klassieke wijze met Vlaamse frites  18,50
– garnalen croquetten met limoenmayo  en groene salade  14,50
– salade zalm met Hollandse garnalen, forelkuit, kwartelei, komkommer, yoghurtdressing  19,50
– Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons  18,50
– salade Vlaar met gebakken wilde gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, crème van limoen  22,50
– salade vis met coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag  22,50
– salade couscous, gemarineerde groenten, krokante geitenkaas, aceto stroop  17,50

onze producten

In ons restaurant werken wij met hoogstaande kwaliteitsproducten, die zorgvuldig worden geselecteerd door onze huisleveranciers. Er wordt met de seizoenen meegekookt en gewerkt met verse producten waaronder groenten, eetbare bloemen en kruiden uit onze eigen moestuin in Ankeveen.

surprise menu

Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen     39,50 / 47,50 / 55

voor- en tussengerechten

– gebakken eendenlever, tarte tatin van perzik, Calvados jus  18
– krokant gebakken zwezerik, crème van knolselderij van de Green Egg, doperwten, jus van rode port  18
– gazpacho, foccaccia crouton, tomaten gel, balsamico parels, schuim van Parmezaan 14,50
– ceviche van zeebaars, Hollandse garnalen, avocado, mango, watermeloen, gepofte rijst 17
– beef tataki, beukzwam, bosui, zoetzure komkommer, gebakken uitjes  16
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit –  voor 15 / hoofd 22,50
– rouleaux van zalm, passievrucht, venkel, gepofte rijst  16
– dun gesneden kalfslende, kruidendressing, pijnboompit, Manchego  16
– tortellini van geroosterde paprika, rucola, pijnboompit, Parmezaan, salie boter  15

hoofdgerechten

– côte de boeuf van ca. 450 gr., Vlaamse frites, salade, Bearnaise  34,50
– zeetong, krokant gebakken met Vlaamse frites, groene salade, beurre aromatique  36,50
– vis van de dag  dagprijs
– tonijnsteak, eiernoodles, paksoi, shiitake, oosterse dressing  31
– pappardelle verde, burrata, tomaten fondue, filodeeg krokant  23,50
– tournedos, gnocchi, truffeljus  29,50
– côte de boeuf, Vlaamse frites, salade, Bearnaise  34,50

desserts

– bavarois van witte chocola, basilicum, crumble, limoen sorbet  11
– bosbessen tiramisu, frambozenpoeder, sorbet van witte perzik en Prosecco 12
– rood fruit pannacotta, aardbeien, vanille ijs, yoghurt crisps  11
– kaasplateau met 5 Hollandse kazen met gekarameliseerde pruimen en amandelvijgenbrood  15
– scroppino van citroen sorbetijs, prosecco en wodka  8,75

ontbijt

Elke zondag geniet je van een culinair ontbijt met de Sunday Breakfast Club. Check het menu hier. 

RESERVEER

SURPRISE MENU

Het surprise menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en onze favoriete producten. Dit gastronomische menu kun je zowel met lunch als diner bestellen van twee- tot vijf-gangen. Vegetarisch? Vraag dan naar het groentenmenu.

MEER INFO
Meer nieuws

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

Ja, iets voor mij

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur voor ontbijt en koffie

Reserveer
Ga naar de bovenkant