MENU

MENU2022-09-28T15:21:50+00:00

oesters

– Gillardeau  4,25 per stuk

lunchgerechten en salades

– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit  23,50
– garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade  15,50
– salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag  23,50
– Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons (ook als vega te bestellen)  19,50
– salade met gerookte zalm, rivierkreeft, forelkuit, citrus dressing  23,50
– salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, crème van limoen  23,50
– salade met gegratineerde geitenkaas, krokante walnoten, puy linzen, peer, stroop van port en aceto  20,50

lunchmenu

2- of 3-gangen lunchmenu  32,50 / 38,50

surprise menu

Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen     42,50 / 49,50 / 57,50

bij de borrel

– plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven  16,50
Heeren van Loosdrecht bittergarnituur:
– mini garnalen croquetten met limoenmayo  14,50
– bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur  11,50
– kaasbitterballen met beenham  11,50
– groenten bitterballen  11,50
– Kaasstengels  11,50

voor- en tussengerechten

– gegrilde tonijn, zoetzure komkommer, teriyaki, nori kroepoek  18,50
– carpaccio van zeeduivel, gerookte rode biet, mierikswortelhangop, kruiden emulsie, gepofte rijst  18
– gebakken eendenlever, tartelette met nashipeer en pistache, stroop van port en aceto  18,75
– tarte tatin van rode ui, geitenkaas en tomaat, stroop van biet en steranijs  16,50
– krokant gebakken zwezerik, duxelles, topinamboer, jus van zwarte knoflook  19
– bitterbal van confit de canard en truffel, zuurkool, gekarameliseerde appel, beukenzwam  17,50
– zacht gegaarde buikspek, gel van zoetzure tomaat, zilver ui, sesam, gebakken panko  16,50
– steak tartaar, piccalilly crème, brioche crouton  18,50
  supplement eendenleverkrullen  6,50
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit 15,50

hoofdgerechten

– tamme eendenborst, knolselderij, spitskool, morille jus  28,50
– rogvleugel, venkel, pompoen, saus van gerookte boter  27,50
– zeetong 500 gr. krokant gebakken met Vlaamse frites, groene salade, beurre aromatique  42,50
– dry aged entrecote met Vlaamse frites, haricots verts, beurre de Paris  38,50
– vis van de dag  dagprijs
– steak tartaar, piccalilly crème, brioche crouton met Vlaamse frites  24,50
supplement eendenleverkrullen  6,50
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit  23,50
– tournedos, bospaddenstoelen, pastinaak, truffeljus  36,50
  supplement gebakken eendenlever  6,50
– parelgort risotto, geroosterde groenten, umami dressing, Parmezaan  24,50

desserts

– chocolade tartelette, sinaasappel curd en mousse, pure chocolade ganache, vanille ijs 12,50
– bramen bavarois, hangop, dragon, bramen meringue, witte chocolade ijs  12,50
– crème caramel, mokka ijs, Oreo crumble  12,50
– kaasplateau met 5 binnen- en buitenlandse kazen  15,50
– scroppino van citroen sorbetijs, prosecco en wodka  8,95

RESERVEER

SURPRISE MENU

Het surprise menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en onze favoriete producten. Dit gastronomische menu kun je zowel met lunch als diner bestellen van twee- tot vijf-gangen. Vegetarisch? Vraag dan naar het groentenmenu.

MEER INFO
Meer nieuws

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

Ja, iets voor mij

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur

Reserveer
Ga naar de bovenkant