oesters
– Gillardeau oester 4,25 per stuk
lunchgerechten en salades
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit 23,50
– garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade 15,50
– salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag 23,50
– Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons (ook als vega te bestellen) 19,50
– salade niçoise, gegrilde tonijn, ansjovis, kriel, haricots verts, ei, olijven 23,50
– salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, crème van limoen 24,50
– salade met gegratineerde geitenkaas, krokante walnoten, puy linzen, peer, stroop van port en aceto 20,50
lunchmenu
2- of 3-gangen lunchmenu 36,50 / 43,50
chef’s menu
Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen 43,50 / 55 / 65
bij de borrel
– plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven 16,50
– Aurélie (geitenkaas), gemarineerd in rode wijn, gekarameliseerd met rietsuiker 14,50
Heeren van Loosdrecht bittergarnituur:
– mini garnalen croquetten met limoenmayo 14,50
– bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur 11,50
– groenten bitterballen 11,50
– Kaasstengels 11,50
voor- en tussengerechten
– tonijntartaar, zoetzure komkommer, crème van avocado, yuzu vinaigrette 18,50
– huisgerookte zalm rugfilet, mierikswortel crème fraiche, zuurdesem crouton 18
– gebakken eendenlever, appel tarte tatin, calvados jus 18,75
– panna cotta van pompoen en gele curry, linzencreme, zoetzure groenten 17,50
– gebakken coquille, Pata Negra, salty fingers, saus van Pata Negra 19,75
– dun gesneden Japanse A5 Wagyu 80 gr. 24
– krokant gebakken zwezerik, gepofte ui, sjalot crème, zwarte knoflook jus 19
– risotto bitterbal, tomatensalade, aceto balsamico stroop 17,50
– steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton 18,50
supplement eendenleverkrullen 6,50
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit 15,50
hoofdgerechten
– tournedos, bospaddenstoelen, pastinaak, truffel jus 38,50
supplement gebakken eendenlever 7,50
– tarbot op de graat gebakken, mousseline, beurre blanc, Hollandse garnalen 34
– ribeye van de grill met Frites uit Zuyd, haricots verts, bearnaisesaus 34,50
– biet Wellington, bataat, jus van gepofte knolselderij 24,50
– krokant gebakken zeetong (500 gr) met Frites van Zuyd, groene salade en beurre aromatique 45,50
– kalfswang, mousseline, geroosterde groenten, kalfsjus 24,50
– dry aged entrecote (250 gr) met Frites van Zuyd, haricots verts, beurre de Paris 42,50
– steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton met Frites uit Zuyd 24,50
supplement eendenleverkrullen 7,50
– vis van de dag dagprijs
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit 23,50
desserts
– tiramisu van passievrucht, crumble, witte chocolade ijs 12,50
– warm perentaartje, amandelspijs, karamelsaus, vanille ijs 12,50
– pure en witte chocolademousse, rode bessengel, pecan caramel ijs 12,50
– kaasplateau met 4 binnen- en buitenlandse kazen van ‘Echte Liefde’ 15,50
– scroppino van citroen sorbetijs, cava en wodka 8,95
Vier Pasen culinair
Vier Pasen culinair en proef het voorjaar! Het Vlaar [...]
Start het jaar culinair
Beleef de laatste dagen van het jaar in ons [...]