MENU

MENU2022-04-10T11:14:49+00:00

asperges

voor
– asperges met gerookte paling, Hollandaise saus en waterkers
– asperges met Pata negra, beurre noisette, hazelnoot en tuinkers

voor & hoofd
– asperges Flamande met ham, ei, krieltjes, boterjus, peterselie
– asperges zalm met krieltjes, Hollandaise saus, peterselie

vraag onze bediening naar de dagprijs van alle aspergegerechten

oesters

– Irish Premium no. 3  12,50 per 3 / 24 per 6 / 35 per 9

lunchgerechten en salades

– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit  23,00
– garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade  15,50
– salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag  23,50
– Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan croutons (ook als vega te bestellen)  19,50
– salade met gerookte zalm, asperges, kwartel ei, little gem, forelkuit, yoghurtdressing (ook als vega te bestellen)  23,50
– salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, gerookte rib-eye, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen  23,50
– salade met gegratineerde geitenkaas, krokante walnoten, puy linzen, asperges, dressing van citroentijm en honing  20,50

lunchmenu

2- of 3-gangen lunchmenu  32,50 / 38,50

surprise menu

Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen     42,50 / 49,50 / 57,50

bij de borrel

– plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven  16,50
Heeren van Loosdrecht bittergarnituur:
– mini garnalen croquetten met limoenmayo  14,50
– bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur  9,50
– kaasbitterballen met beenham  9,50
– groenten bitterballen  9,50
– Kaasstengels  9,50

voor- en tussengerechten

– hamachi, crème van doperwt en wasabi, karnemelk, waterkers, haringkaviaar, yuzu parels  16,50
– gegrilde tonijn, zoetzure komkommer, teriyaki, sepia kroepoek  19
– carpaccio van avocado, crème van abrikoos, kruiden emulsie, tempura krokant, asperge, venkel, gerookte biet, citrus vinaigrette  16,50
– gebakken eendenlever, tarte tatin van appel, Calvados jus  18,50
– krokant gebakken zwezerik, gegrilde ananas, crème van masacarpone, witte chocola en limoen, jus van steranijs  18,50
– gebakken coquilles, Pata negra, asperges, saus van Pata negra  19
– gerookte runder rib-eye, filo krokant, chutney van rode ui, truffelmayonaise  16,50
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit – voor 15,50 / hoofd  23
– gerookte paling, spinazie crème, broodcrouton, kwartel ei, witte asperges, aardappelkaantjes  18,50

hoofdgerechten

– BBQ style short rib, gegrilde groenten, saus van piccalilly  27,50
– dry aged entrecote met Vlaamse frites, gebakken witlof, little gem salade, beurre de Paris  33,50
– kabeljauw rugfilet, langoustines, linguine, doperwt, citrus beurre blanc  29
– vis van de dag  dagprijs
– gemarineerde puy linzen, zoetzure asperges, peulvruchten, gepocheerd ei, sesam crème, baby spinazie, Parmezaan, chips van truffelaardappel  24,50
– duo van lamsrack en lamsfilet, krieltjes, asperges van de grill, sugar snaps, chimichurri  36,50
– tournedos, pommes fondant, pastinaak, truffel jus  35
   supplement gebakken eendenlever  6,50

desserts

panna cotta van mango, mousse van witte chocola en pandan, spekkoek, pandan gel, limoen sorbet  11,50
frambozen mascarpone bavarese, gegrilde nectarine, limoen hangop, succo di frutta, pistache ijs  12,50
tartelette van rabarber, ricotta crème, aardbei gel, merengue, groene appel sorbet  12,50
kaasplateau met 5 Hollandse kazen met gekarameliseerde pruimen en amandelvijgenbrood  15,50
scroppino van citroen sorbetijs, prosecco en wodka  8,95

RESERVEER

SURPRISE MENU

Het surprise menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en onze favoriete producten. Dit gastronomische menu kun je zowel met lunch als diner bestellen van twee- tot vijf-gangen. Vegetarisch? Vraag dan naar het groentenmenu.

MEER INFO
Meer nieuws

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

Ja, iets voor mij

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur voor ontbijt en koffie

Reserveer
Ga naar de bovenkant