Bij restaurant Vlaar draait het om voortreffelijk eten en drinken in een luxe brasseriestijl. Restaurant Vlaar is zeven dagen per week open voor lunch, vergaderen, high tea, high wine en diner. Je vindt ons centraal in het Gooi tussen Hilversum en Bussum, in de bosrijke omgeving van de ‘s-Gravelandse buitenplaatsen.

OVER VLAAR

Restaurant Vlaar ligt in het idyllische ‘s-Graveland naast Hilversum. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Onze kookstijl kenmerkt zich als vers, puur maar het moet vooral lekker zijn! Onze gastvrije brigade heet je dagelijks van harte welkom voor lunch en diner. Iets te vieren? Met de Vlaar high tea of high wine is succes verzekerd! Voor private dining en vergaderen kun je terecht in één van onze luxe privé ruimtes.

Het Vlaar team staat zeven dagen per week voor je klaar om je in de watten te leggen en een geweldige middag of avond te bezorgen!

NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Voor meer informatie, groepsreserveringen of een op maat gemaakt voorstel kun je ons bellen of mailen. Je bent ook van harte welkom voor een locatiebezoek om ter plaatse alle wensen door te spreken.

035-6561661
info@restaurantvlaar.nl

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur