Restaurant Vlaar breidt uit! Elke zondagochtend ben je vanaf 10 uur van harte welkom voor koffie, patisserie en ontbijt met de Sunday Breakfast Club. Bestel à la carte met fijne ontbijtklassiekers of ga voor het feestelijke Sunday Breakfast Club arrangement, een compleet ontbijt.

Breakfast at Vlaar

Je kunt kiezen uit heerlijke ontbijtgerechten en patisserie zoals eggs Benedict met zalm, pata negra ham of vega met spinazie, wentelteefjes met maple syrup of New York cheesecake. Het Sunday Breakfast Club arrangement bestaat uit verse jus d’orange, gekookt ei, croissant, toast, fruit hangop met granola, ham, kaas, biologische jam, boter en koffie of thee naar wens.

Restaurant Vlaar is elke zondagochtend vanaf 10 uur geopend voor ontbijt en patisserie, bij mooi weer op het mediterrane terras! Reserveren is aanbevolen.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur