Restaurant Vlaar in ’s-Graveland heeft haar restaurant met een corona desinfectiesysteem ingericht. Dit antivirale systeem (corona kanon) maakt gebruik van innovatieve technologie om besmettelijke virussen als SARS CoV-2 in de lucht en op oppervlakten te neutraliseren. Het systeem voorkomt bewezen corona- en griepinfecties, waardoor gasten van restaurant Vlaar corona-beschermd kunnen genieten van een heerlijke lunch, een culinair diner, vergadering of private dining.

TNO-onderzoek toont effectiviteit corona kanon aan

Bij door TNO uitgevoerde onderzoeken is gebleken dat het corona kanon na 15 minuten een reductie van 94,9% had bereikt bij het COVID-19 virus. In de laboratorium opstelling bevond het (live) virus zich op rvs-plaatjes op 85 cm afstand van het toestel. “TNO heeft in haar laboratorium laten zien dat het corona kanon helpt het coronavirus onschadelijk te maken. Daarmee draagt het bij aan het reduceren van het risico op infectie”, stelt TNO. Lees hier meer.

Corona-beschermd vergaderen en dineren

Arlo Vlaar licht toe: “Het corona kanon is geen luchtreinigingssysteem of medisch toestel. Er wordt ook geen ozon geproduceerd. Ook is het geen vervanger voor de coronamaatregelen maar een hulpmiddel bij het uitroeien van het virus. Dit toestel is uitermate geschikt om ruimtes zoals ons restaurant af te schermen van corona en ik ben blij dat we hiermee zowel onze gasten als medewerkers een veilige omgeving kunnen bieden”.

hoe werkt het?

Het corona kanon ziet eruit als een wandlamp. Het apparaat creëert via een bombardement van fotonen een negatief geladen elektronenwolk. Die deeltjes hechten zich aan de positief geladen spikes van het coronavirus. Daardoor wordt het virus geneutraliseerd en kan het geen menselijke cellen meer binnendringen. Zodoende draagt het bij aan reduceren van het risico op besmetting.

Is het veilig?

Het gebruikt geen chemicaliën, noch produceert het ozon of ioniseert het de lucht om reactieve zuurstofsoorten, stikstofoxiden of andere schadelijke verbindingen te produceren. Het apparaat is veilig voor mensen en kan in alle binnenruimtes, groot en klein, worden ingezet. Het systeem is in Nederland leverbaar via Uwin, leverancier van medische apparatuur.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur