Kerst is in aantocht, over 11 weken is het zover! We gaan ervan uit dat we de feestdagen dit jaar weer buiten de deur kunnen vieren. En wat hebben we daar zin in! De hele kerst kun je bij restaurant Vlaar in het landelijke ‘s-Graveland culinair genieten. Ons team kan niet wachten om u tijdens de kerst heerlijk in de watten te leggen en een fantastisch kerstmenu te serveren. Je bent van harte welkom voor een sneak preview diner op kerstavond, en een feestelijke kerstlunch of gastronomisch kerstdiner op beide kerstdagen. Dus, op zoek naar een goed restaurant in het Gooi, naast Hilversum en Bussum, om met familie of vrienden kerst te vieren? Reserveer snel je tafel via onderstaande button of bel naar 035-6561661.

Geniet met familie of vrienden van een kerstlunch of kerstdiner

Het Vlaar keukenteam heeft met het kerstmenu met uiterste zorg samengesteld. Vegetarisch of specifieke dieetwensen? Geef dit tijdig aan ons door bij de reservering, en wij houden er rekening mee!

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur