Haal Vlaar in huis met de Vlaar Take away bezorg- en afhaalservice. Geniet van smaakvolle en verse gerechten, kant en klaar om zo thuis op tafel te zetten.

Haal Vlaar in huis!

Vlaar Take away is onze culinaire afhaalservice van smaakvolle en verse gerechten, kant en klaar om zo thuis op tafel te zetten en direct van te genieten. Bestellen kan makkelijk en snel via onze online afhaalmodule.

INSTRUCTIE
Wij hebben ons Take away menu zo samengesteld dat u altijd optimaal kunt genieten van onze gerechten. De hoofdgerechten worden warm geserveerd en gepresenteerd op afgesloten borden of aluminium tray met deksel. Deze zijn hittebestendig tot 120 graden Celsius. Verwarm uw oven voor op 90 graden Celsius, en plaats de hoofdgerechten in de voorverwarmde oven zodat u deze perfect warm kan houden terwijl u geniet van onze voorgerechten.

OPENINGSTIJDEN
Vlaar Take away is dagelijks geopend van 17.00 tot 19.30 uur. Wij zijn vanaf 12 uur telefonisch bereikbaar voor het doorgeven van dieetwensen of aanvullende opmerkingen over uw bestelling via tel. 035-6561661. U kunt uw bestelling ophalen op Noordereinde 129 in ‘s-Graveland. U hoeft na 17.00 uur geen coronatoegangsbewijs te tonen, een mondkapje bij het ophalen is verplicht.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur