Goed nieuws, restaurant Vlaar wordt gerestyled! De eerste fase is uiterlijk woensdag 2 februari klaar, vanaf die dag kun je weer reserveren. Als alles meezit, dan gaan we eerder open. Houd deze website en social media in de gaten voor het actuele nieuws! 

Restyling restaurant

Wat kun je verwachten? Ten eerste, een super gave compleet nieuwe bar die beter aansluit bij de rest van het interieur en uitnodigt om een fijne cocktail te drinken voorafgaand aan je diner of te genieten van een goed glas wijn op een zondagmiddag. Het koetshuis wordt omgetoverd tot een sfeervolle lounge met nieuwe designverlichting en een totale restyling met nieuw meubilair en verbouwde open haard. 

In fase 2 wordt de bar verder afgemaakt met een stalen rek op maat en het restaurant op een aantal punten verder gerestyled. We verwachten deze werkzaamheden rondom de reguliere openingstijden te kunnen uitvoeren. 

Dus…. kom snel langs om een kijkje te nemen! We kunnen niet wachten om je weer te ontvangen. Bekijk hier de nieuwe menukaart

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur