Iets te vieren zoals een babyshower, verjaardag of uitje met collega’s? Geniet met jouw gezelschap van een feestelijke Vlaar high tea of high wine in ons restaurant of in één van onze private ruimtes (vanaf 10 personen).

It’s teatime

De Vlaar high tea bestaat uit een selectie hartige en zoete lekkernijen aangevuld met ons eigen thee menu van kwaliteitsmerk Essentials Tea die wij bij u aan tafel presenteren. Deze bijzondere high tea reserveer je nu voor 29,50 pp (met bubbels 37 pp).

Wining & Dining

Laat je verrassen door de Vlaar high wine experience! Deze bestaat uit een culinaire proeverij van een viertal kleine high wine gerechten, aangevuld met 4 halve glazen bijpassende wijn. De Vlaar High wine is op reservering te boeken voor 42,50 pp.

Neem voor meer info of een reservering contact met ons op via info@restaurantvlaar.nl of tel. 035-6561661.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur