Restaurant Vlaar serveert op beide Paasdagen zondag 17 en maandag 18 april 2022 een geweldig Paasmenu. Met Pasen kun je op zondag ook ontbijten vanaf 10 uur. Dus met Pasen is het culinair genieten bij jouw favoriete restaurant in het Gooi!

Culinair 4-gangen Paasmenu bij Vlaar

Vier het voorjaar met familie of vrienden tijdens de lunch of het diner à la carte of met ons gastronomische Paasmenu, gebaseerd op het seizoen. Bekijk dit 4-gangen menu hier. Je kunt online een tafel reserveren of telefonisch via tel. 035-6561661.

Het Vlaar keukenteam kookt dagelijks pure seizoensgerechten, culinaire klassiekers en surprisemenu’s voor lunch en diner. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Onze kookstijl kenmerkt zich als vers en puur maar het moet vooral lekker zijn! In onze luxe privé ruimtes, de lounge en tasting room, kun je terecht voor private dining, vergaderen, babyshowers, high tea’en of walking dinners.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur