Ben je klaar met je examen, en zoek je een leuke baan voor de zomermaanden? Of heb je een tussenjaar en wil je lekker bijverdienen en werkervaring opdoen in de horeca? Restaurant Vlaar biedt jou een superdeal: naast een goed salaris en werken met het leukste horecateam uit het Gooi kun je een flinke zomerbonus verdienen. Heb je nog geen horecaervaring? Geen probleem, wij zijn erkend leerbedrijf en leren het je graag.

Tot 500 euro zomerbonus

Kom je bij ons werken deze zomer? Je kunt dan een extra zomerbonus verdienen tot 500 euro! Dit is afhankelijk hoeveel dagen je per week gaat werken in de maanden juni, juli, augustus en september. Daarnaast bieden we standaard een zaterdagavond bonus voor parttimers van 2 uur extra per avond.

In dit schema staan de lonen per uur en per leeftijd toegelicht. Dit is exclusief fooi, dat gelijkwaardig over alle medewerkers wordt verdeeld op basis van daadwerkelijk gewerkte uren.

Wil je weten of:

  • Jouw ideale werktijden mogelijk zijn?
  • Hoeveel je kunt verdienen?
  • Wat je groeimogelijkheden zijn?

Stuur een app naar 06-29421124 en we nemen contact met je op. Je kunt ook gewoon gezellig binnenlopen voor meer informatie. We zouden het geweldig vinden om je te leren kennen.

Tot dan, team Vlaar

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur