Beleef de laatste dagen van het jaar in ons feestelijk ingerichte restaurant met een geweldige lunch, feestelijke high tea of culinair diner. Kies à la carte of laat je verrassen door de Vlaar keukenbrigade met het 3-tot 5-gangen surprise menu met bijpassende wijnen: een culinair feestje!

Openingstijden rond oud & nieuw

Tussen kerst en oud & nieuw zijn we geopend op 28, 29 en 30 december vanaf 12 uur voor lunch en diner. Op 31 december, 1,2 en 3 januari zijn wij gesloten en geniet ons team van een welverdiende break.

Start het nieuwe jaar culinair

Start het nieuwe jaar culinair met jouw team of relaties in ons restaurant of in één van onze intieme privé ruimtes. Hier geniet je met jouw groep van onze toonaangevende keuken van culinair hoog niveau met bijpassende wijnen. We serveren een geweldig culinair menu voor zowel lunch als diner. Ook serveren we feestelijke nieuwjaars arrangementen.

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte via info@restaurantvlaar.nl of tel. 035-6561661.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur