Verwen papa op Vaderdag, zondag 18 juni, met een gezellige lunch of diner met onze geweldige côte de boeuf special. We hebben hiervoor bijzonder rundvlees geselecteerd van Hollandse dubbeldoel koeien; verrassend smaakvol en mals vlees van hoge kwaliteit met een mooi randje vet. De smaak van Double Dutch Beef is rond, grasachtig en toegankelijk. Superlekker, puur Hollands én een duurzame keuze! We serveren dit prachtige vlees met gegrilde Provençaalse groenten, Roseval aardappel en 2 heerlijke sauzen (béarnaise en chimichurri). Met wie kom jij de smaak van dit malse stukje vlees proeven?

Côte de boeuf voor 2 personen
double Dutch côte de boeuf met Provençaalse groenten, Roseval aardappel, béarnaise en chimichurri € 57,50

Vaderdag special

Verantwoorde keuze

Double Dutch Beef scoort hoog qua duurzaamheid. Vlees van koeien die eerst melk hebben gegeven, om vervolgens een tweede bestemming te krijgen als ‘leverancier’ van heerlijk mals en sappig vlees met een ronde, ietwat grasachtige en zéér toegankelijke smaak. ‘Zonder foodmiles’ en ‘met smaakgarantie’!

DE SMAAK VAN DUBBELDOEL KOEIEN
De smaak van Double Dutch Beef is rond, grasachtig, en toegankelijk. Verantwoord vlees uit de melkveehouderij. De melkkoe is een belangrijke producent van melk én vlees. Vandaar de naam dubbel-doel-koe. Heerlijk dooraderd met vet. Doordat de melkkoeien zich lang gevoed hebben met Hollandse grassen zit het vlees boordevol smaak. Het unieke voedingsprogramma na de melkperiode zorgt voor het speciale karakter.

PUUR HOLLANDS
Double Dutch Beef is een bijzondere selectie rundvlees van Hollandse dubbeldoel koeien. Want één van de beste soorten rundvlees komt gewoon uit ons eigen Holland. De dubbeldoel koe is een belangrijke producent van melk én vlees. Nadat deze koeien diverse keren hebben gekalfd neemt de melkproductie af en krijgen ze circa 120 dagen een speciaal, rijk voedingsprogramma, waardoor de marmering in de vleesspier en de vetbedekking op het vlees toeneemt.

Luxe brasseriestijl in het Gooi

Vaderdag special

In ons restaurant draait het om voortreffelijk eten en drinken in luxe brasseriestijl. Op de menukaart vindt je zowel klassiekers als moderne gerechten. Restaurant Vlaar biedt een seizoensgerichte kaart die dan ook regelmatig wisselt. Uitgangspunt is gasten verrassen met verse en pure smaken. Uiteindelijk draait het om de ultieme combinatie van gastvrijheid, smaak en presentatie. Wees welkom!

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur