Wij zoeken per direct versterking van ons keukenteam. Ben jij op zoek naar een leuke stageplek als leerling kok (BOL of BBL, vanaf niveau 2), of ben je zelfstandig werkend kok of chef de partie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? En lijkt het je wat om bij één van de leukste restaurants van het Gooi te werken? Dan nodigen we je van harte uit voor een kennismaking!

Wil jij werken of stage lopen bij restaurant Vlaar?

We bieden leerlingen naast goede arbeidsvoorwaarden de mogelijkheid om samen te werken met een hecht, jong en enthousiast team, begeleiding op maat, zelfstandig werken bij goed functioneren én goede doorgroeimogelijkheden bij een succesvol en gerenommeerd restaurant in het Gooi. Ook professionals nodigen we uit om te solliciteren en met ons in gesprek te gaan. Bekijk hier onze kaart.

Meer weten? We nodigen je van harte uit om een dag te komen proefwerken. Bel naar 035-6561661 en vraag naar Arlo Vlaar, of mail je CV naar info@restaurantvlaar.nl. Je kunt ook een What’s app bericht sturen naar 06-29421124 en dan nemen we contact met je op. Tot snel!

Erkend SBB leerbedrijf: horeca is een vak!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken. Als erkend leerbedrijf leiden wij met veel enthousiasme jonge mensen op tot horecaprofessional. Wil jij werken of stage lopen bij restaurant Vlaar? Neem dan contact op voor een kennismakingsafspraak!

We dragen met plezier en passie het horecavak uit en zoeken gedreven leerlingen die het leuk vinden om in een enthousiast team te werken en deze passie met ons delen. We hebben behoefte aan leerlingen voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Daarnaast zien wij het als onze verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan het opleiden van leerlingen tot goede maar vooral gemotiveerde vakkrachten.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur