Wij zoeken per direct een zelfstandig werkend kok en een leerlingkok ter versterking van ons keukenteam. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En lijkt het je wat om bij één van de leukste restaurants van het Gooi te werken of stage te lopen? Dan nodigen we je van harte uit voor een kennismaking!

Het nieuwe werken in de horeca: zelfsturend keukenteam

We bieden jou naast goede arbeidsvoorwaarden de mogelijkheid om samen te werken met een hecht, jong en enthousiast team bij een succesvol en gerenommeerd restaurant in het Gooi.

Restaurant Vlaar werkt met een zelfsturend keukenteam. Dit betekent dat taken die in de gebruikelijke structuur bij een chef of sous-chef liggen zoals inkoop, het begeleiden van leerlingen en roosteren, onder het team worden verdeeld en besluitvorming over bijvoorbeeld nieuwe gerechten op de kaart gezamenlijk wordt genomen. Deze werkwijze geeft een betere sfeer, de mogelijkheid voor ieder teamlid (van leerling tot sous-chef) om zijn of haar creativiteit in de kaart en onze gerechten te leggen, een hogere constante kwaliteit, meer diversiteit in het team (hoera, vrouwen in de keuken!), minder verloop maar vooral … blijere medewerkers.

Spreekt dit jou aan? Je bent van harte uitgenodigd om een dag te komen proefwerken.

Maak kennis met het Vlaar team!

Interesse? We nodigen je van harte uit om te solliciteren en met het Vlaar team kennis te maken. Bekijk hier onze kaart.

Bel naar 035-6561661 en vraag naar Arlo Vlaar, of mail je CV naar info@restaurantvlaar.nl. Je kunt ook een What’s app bericht sturen naar 06-29421124 en dan nemen we contact met je op. Tot snel!

Werken bij Vlaar

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen voor onze bediening of keuken die net als wij een passie hebben voor eten en drinken. Restaurant Vlaar ligt centraal in het Gooi, in ‘s-Graveland naast Hilversum en Bussum.

Als erkend leerbedrijf leiden wij met veel enthousiasme jonge mensen op tot horecaprofessional. Wil jij werken of stage lopen bij restaurant Vlaar? Kijk op Stagemarkt welke vacatures er momenteel beschikbaar zijn voor BBL- of BOL-stages bij Vlaar of neem contact op voor een kennismakingsafspraak. Wees welkom!

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur