De dagen worden weer korter, de natuur toont haar prachtige herfstkleuren en de eerste Bockbieren worden geproefd. Culinaire liefhebbers kijken reikhalzend uit naar dit moment: het wildseizoen is aangebroken! Speciaal voor hen serveren we bij restaurant Vlaar vanaf vrijdag 20 oktober een geweldig 3- of 4-gangen wildmenu. Geniet van de warme, stijlvolle sfeer van restaurant Vlaar en proef de herfst centraal in het Gooi in de prachtige bosrijke omgeving van ‘s-Graveland.
Proef de herfst met heerlijk wild
Wild is één van onze favoriete seizoensspecialiteiten. Kies voor het complete wildmenu, of ga voor één van de wildgerechten in combinatie met onze à la carte menukaart. Combineer deze met een bijpassende wijn voor de optimale smaakbeleving en proef de herfst!
WILDMENU
rouleau van fazant
vossenbessen, dragonemulsie, gebrande hazelnoot
wildzwijn stoof tartelette
gepofte rode ui, shi-itake, schuim van truffel
hertenrugfilet
bataatcrème, romanesco, rode wijn jus
stoofperen
vanille hangop, rode bessengel, witte chocolade ijs
3- of 4-gangen 55 / 65
