Vanaf 1 maart komt Sanne Voorn de zwarte brigade bij Vlaar versterken als restaurant manager. Sanne is ooit bij ons in ‘s-Graveland als leerling begonnen, en heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan bij prachtige restaurants als Bolenius* in Amsterdam, Hamdorff in Laren, AIM in Loosdrecht en recent als sommelier bij MOS* in Amsterdam.

Nieuw gezicht

Wijn is Sanne’s grote passie, en met haar gastvrije persoonlijkheid is ze een waardevolle aanvulling van ons team. Welkom Sanne!

Liliane Vlaar - nieuwe restaurant manager

Helaas gaat Floris de Kloet, bekend gezicht voor onze vaste gasten, ons na 6 jaar verlaten voor een nieuw avontuur in het buitenland. Deze op en top gastheer is nog tot eind februari bij ons op de vloer te vinden. Onze dank voor zijn inzet is groot, en wij wensen hem ongelofelijk veel succes!

Join the Vlaar team

Restaurant Vlaar is nog op zoek naar medewerkers bediening, zowel fulltime als parttime. Ook hebben wij als erkend leerbedrijf altijd plek voor stagaires die het horecavak graag willen leren. Stuur een what’s app bericht naar 06-29421124 of kijk hier voor meer informatie.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur